KET a krvácení

119
4.10.20 19:11

KET a krvácení

Ahoj chci se zeptat jestli někdo nemá podobnou zkušenost. Jsem po KETU a každý den večer zakrvacim.. většinou je to jednorázové pak vždy jen špinim…přes den nic a večer zas krvácení… Myslela jsem že se třeba moc hejbu přes den tak jsem dneska poctivě ležela a stejně krvácím… Před 3 dny jsem byla s větším krvácením v CARU ale podle ultz vše ok… Gestacni váček se pořád držel a mě akorát řekli že mám dál brát prášky a prostě vydržet do kontroly za 14 dní… Je to ale na palici… :( Každý den krvácet a nevědět proč… Měla jste to taky tak některá? Je to taková tmavší krev… červenohnědá bych řekla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2035
4.10.20 20:14

@Lucie 324 Ahoj taky jsem krvacela nejdřív bez příčiny asi 14dni po KETu, pak se mi udělal hematom v děloze. Spinila jsem nebo krvacela 6tydnu. Už jsem 23tt a zatím vše OK. Držím pěsti ať je se to brzy uklidní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5120
5.10.20 18:14

@Lucie 324 ja krvacela od 6. Dne od Ket teda jednou za 5 dni a pravidelně az do 9tt a ted mi tady spinka 8tydenni zlaticko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
6.10.20 10:25

Ahoj, já jsem 13tý den po KET, od soboty taky špinim…někdy mám na papíře růžovo, někdy hnědý nebo takový hodně tmavě červený kousky…ale test mi sílí, dneska už jsem měla skoro plnohodnotnou čárku…tak se snažim být pozitivní, snad to tak teda vydrží…
Budeme si držet palce:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
7.10.20 09:12

@Lucie 324
Ahoj, já jsem taky krvácela asi od 2. tydne od KET. Nejdriv jen tak malinko a pak i vic. Na ultrazvuku ale vzdy vse ok, srdecni akce byla taky pekne videt. Ted jsem uz tyden doma a od te doby, co jsem v klidu a polehavam a setrim se, tak uz nekrvacim. Tak se neboj, setri se, mimiskovi se urcite dari dobre! Je to casty jev. Moc drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
7.10.20 09:45

Děkuju holky… Nakonec si mě nechali v Caru. Včera jsem krvácela fakt hodně a vyšel ze mě i kus něčeho tak jsem si myslela že to odešlo, ale váček na ultrazvuku pořád byl…tak nevim co to vypadlo ale od tý doby už zas nekrvacim… 8o tak uvidím musím vydržet do příštího tydne jestli bude vidět :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5120
7.10.20 21:15

@Lucie 324 to by mohl byt hematom… by vysvětlovalo i krvaceni tak se zkus uklidnit… stres miminko ovlivňuje daleko vic. Držím pesticky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
8.10.20 15:40

@Srabek tak opravdu tam byl hematom…dokonce z obou stran ale už prý starší… Tak už by mimco snad ohrozit neměl…dnes byla už i vidět srdeční akce :) tak snad to zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5120
8.10.20 21:19

@Lucie 324 určitě věř prckovi. Hematomy ma kazda druha :hug: hlavne ze je vse v poradku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
8.10.20 22:25
@Lucie 324 píše:
@Srabek tak opravdu tam byl hematom…dokonce z obou stran ale už prý starší… Tak už by mimco snad ohrozit neměl…dnes byla už i vidět srdeční akce :) tak snad to zvládne.

Ahojka, tak to bude silný bojovník :) já krvácela a špinila do poloviny druhého trimestru, na začátku hematom a pak zřejmě silně prokrvený čípek..nepřišlo se přesně na příčinu ale připisovali to čípku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
15.10.20 18:18

@Skaiqy díky, celkem mě uklidňuje, že v tom nejsem úplně sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
15.10.20 19:09
@8561 píše:
@Skaiqy díky, celkem mě uklidňuje, že v tom nejsem úplně sama…

Neboj, lékaři hematom hlídají a pokud naznali, že mimco neohrožuje tak to bude oka :) držím moc palce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí