Eurofertil 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39
18.11.20 08:52

@Martina.1892 v pátek jdu na druhou, tak uvidíme, první minulý měsíc nevyšla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.20 10:20

@Hanina92 držím palce. Já půjdu na IVF. Už na to nemám nervy :nevim: roky přibývají a nechci cpát hormony několik dalších měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
18.11.20 11:50

@Martina.1892 děkuji, ale taky nepočítám že by IUI vyšla, ale zkouším co jde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.20 13:07

@Hanina92 rozumím, jak se cítíte. Ono každá jsme jiná a proč by to zrovna nevyšlo :lol: Taky si myslím, že člověk má zkusit jednodušší variantu. Třeba se povede. Budu se těšit, když napíšete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
20.11.20 15:44

Tak mám holky za sebou 2. IUI a v pondělí mě čeká třetí. Snad se zadari. Dneska píchnutý Ovitrelle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
20.11.20 20:11

Ahoj holky. Já mám za sebou 2 iui. Dnes je to 9-10 po ovitrell. Zkoušela jsem 5den po ovitrel a neměla jsem žádného ducha. Což nejspíš asi už vyprchal. Kdy myslíte že mám začít testovat? :srdce: vím vydržet. Ale sami to znáte. Ms mám dostat příští čt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.20 13:17

@Monisek666 Vydrž. Až do :srdce: menzes. Držím palce. Já testovala po iui po vynechání menzes až po týdnu. A stejně se nezadařilo a odešlo to. Po této zkušenosti bych počkala raději 14 dní po vynechání menzes s testováním. Kvůli zklamání. Ale proč ne, všechno je možné a držím palce ať to vyjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
25.11.20 15:48

@Martina.1892 děkuji. Ale bohužel. Už zase dorazila. Já už jsem tak unavená…😒nemám už sílu…mas to taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.20 13:31

@Monisek666 to mne moc mrzí. Ta psychická stránka věci je strašně těžká. :,( ale zkusila jsi to. Nevím, kolik Ti je, jak moc na mimi s partnerem tlačíte…ale asi to tak mělo být. Nic, vůbec nic se neděje bez příčiny. A ten pocit zklamání odezní a zkusíš to znovu. Já to úplně chápu, naprosto..jsem už o krok dále a jdu na odběr vajíček, oplodnění, genetiku a až v lednu mi je budou zavádět…Takže čekání a čekání. Ale jsme ženy a jsme bojovnice, takže to musíme vybojovat :srdce: Držím palce, ať už se rozhodneš k další inseminaci, nebo už IVF, určitě to bude správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
17.2.21 20:09

Holky tak co? Dlouho se tu nikdo neozval. Já byla 25. 1. na iui a včera jsem měla krásné // na těhotenském testu, v pátek jedu na kontrolu, tak doufám že bude vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.21 20:33
@Hanina92 píše:
Holky tak co? Dlouho se tu nikdo neozval. Já byla 25. 1. na iui a včera jsem měla krásné // na těhotenském testu, v pátek jedu na kontrolu, tak doufám že bude vše v pořádku.

Gratuluji a držím palečky. Mne už z CARu propustili. Jsem v 9tt. :smiling_face_with3_hearts: 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
6.3.21 08:35

@Martina.1892 tak to taky moc gratuluji :srdce: já teda ještě jedu příští pátek na poslední utz :) jsem 7+6 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.21 19:00

@Hanina92 tak jak roste miminko? Já si užívám báječné nevolnosti :potlesk: bez nich by to asi nebylo ono. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
30.3.21 19:17

@Martina.1892 no ani mi nemluv 🤣 nevolnosti přímo nemám, já mám spíš nechutenství. A do toho bolesti hlavy, všechno tak nějak divně smrdí a o plynatosti ani nemluvím. Tak nějak jsem si to představovala trochu jinak :D ale právě končím 12. týden a zatím vše v pořádku (klepu na dřevo) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.21 06:47

@Hanina92 tak to jsem moc ráda. Tak držím palečky ať je vše krásné a v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí