Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chtěla bych se Vás zeptat, jak dlouho je čekací doba objednání v Eurofertilu v Ostravě? Spermiogram nás objednali dost brzy, ten vyšel bohužel špatně. Na mé gynekologii už nám řekli, že nám bohužel nemůžou nijak pomoct, takže jedině IUI nebo IVF.
Za jak dlouho vás objednali? Děkuji za každou odpověď. Hezký den všem ![]()
@Ja.nu.l93 Ahoj, už si to nepamatuju přesně ale bylo to 100% do měsíce. V září jsem tam volala, v říjnu jsme měli konzultaci a jelikož jsem byla na začátku cyklu, tak hned ten měsíc první IUI ![]()
@Hanina92 Ahoj jee děkuju za odpověď, a jak jste tam byli spokojení?
a chtěli po Vás nějakou žádanku? ![]()
@Ja.nu.l93 já měla zadanku od svého gynekologa. Byli jsme u Dr. Jaroše. Je takový svůj
ale nám pomohl. Otěhotněla jsem po 5. IUI a nyní jsem 15. týden. A sestřičky jsou úplně úžasné ![]()
Ahoj holky, všem, které už to máte uspesnw za sebou, gratuluji
Ja jsem byla na jednom IUI minulý rok a to nevyšlo. Pak jsem musela na kontrolní laparo. „Profoukli“ mi vejcovody a hned další cyklus se ro povedlo. V 10tt ale SP. Ted se snažíme znovu, ale nic. Vzhledem k mému věku budeme muset v září uz na IVF. Máte prosím některá zkušenosti s MUDr Lachčinou? Dekuji
@DaisyMe píše:
Ahoj holky, všem, které už to máte uspesnw za sebou, gratulujiJa jsem byla na jednom IUI minulý rok a to nevyšlo. Pak jsem musela na kontrolní laparo. „Profoukli“ mi vejcovody a hned další cyklus se ro povedlo. V 10tt ale SP. Ted se snažíme znovu, ale nic. Vzhledem k mému věku budeme muset v září uz na IVF. Máte prosím některá zkušenosti s MUDr Lachčinou? Dekuji
@DaisyMe bohužel já byla u MUDr. Jaroše
@Hanina92 tak hlavní je výsledek a ten je krásný
Snad nám tam také pomohou a budeme brzy čekat naše vysněné miminko
Přeji ti moc moc štěstí a zdravíčko ![]()
@DaisyMe přesně tak
moc děkuji a budu držet pěsti ať se zadari co nejdříve ![]()
@DaisyMe vím, že to jde těžko, ale zkus na to nemyslet
ten prcek si k vám cestu určitě najde ![]()
@Hanina92 mam prave strach, kdyz to bude IVF, ze to budu více prožívat, protože se bude stále neco dít. Tak to ukáže praxe. Naplanuji si tam různé kaficka, aktivity jako kino/divadlo atd, at se odreaguju a nevleze mi to do hlavy. Tak jsem na sebe zvědavá. A vzhledem k mému věku už vkládají dvě embrijka údajně, takze na to jsem teda taky hodně zvědavá
A jak se cítíš? Uzivas si tehotenstvi?
@DaisyMe Tak to je správný přístup
ale chápu že ta psychika je mrcha
první trimestr byl hrozný
ale pak ty prvotní příznaky zmizely a teď už si to užívám, ale je pravda, že s tím rostoucím břichem už to začíná být všechno zase horší ![]()
@Hanina92 no to ti věřím a bude hůř:) Ale je to krása snad si to budeš uzivat do konce
Ja se tesim na to, až si nezávazně tkaničky, budu funet Připadat si jako vorvaň
Hlavne, ze to tak krasne na prvni dobrou klaplo a vse je v poradku ![]()
@DaisyMe no ještě že je léto, a nemusím nosit boty s tkaničkami
protože už teď je to problém
musím zaklepat na čelo
zatím vše bez problémů