Eurofertil 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39
1.4.21 12:19

@Martina.1892 i já ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
20.4.21 14:07

Ahoj holky, chtěla bych se Vás zeptat, jak dlouho je čekací doba objednání v Eurofertilu v Ostravě? Spermiogram nás objednali dost brzy, ten vyšel bohužel špatně. Na mé gynekologii už nám řekli, že nám bohužel nemůžou nijak pomoct, takže jedině IUI nebo IVF. :( Za jak dlouho vás objednali? Děkuji za každou odpověď. Hezký den všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
20.4.21 19:13

@Ja.nu.l93 Ahoj, už si to nepamatuju přesně ale bylo to 100% do měsíce. V září jsem tam volala, v říjnu jsme měli konzultaci a jelikož jsem byla na začátku cyklu, tak hned ten měsíc první IUI :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
20.4.21 21:06

@Hanina92 Ahoj jee děkuju za odpověď, a jak jste tam byli spokojení? ;) a chtěli po Vás nějakou žádanku? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
20.4.21 22:00

@Ja.nu.l93 já měla zadanku od svého gynekologa. Byli jsme u Dr. Jaroše. Je takový svůj :D ale nám pomohl. Otěhotněla jsem po 5. IUI a nyní jsem 15. týden. A sestřičky jsou úplně úžasné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
31.7.21 22:49

Ahoj holky, všem, které už to máte uspesnw za sebou, gratuluji :kytka: Ja jsem byla na jednom IUI minulý rok a to nevyšlo. Pak jsem musela na kontrolní laparo. „Profoukli“ mi vejcovody a hned další cyklus se ro povedlo. V 10tt ale SP. Ted se snažíme znovu, ale nic. Vzhledem k mému věku budeme muset v září uz na IVF. Máte prosím některá zkušenosti s MUDr Lachčinou? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
5.8.21 16:55
@DaisyMe píše:
Ahoj holky, všem, které už to máte uspesnw za sebou, gratuluji :kytka: Ja jsem byla na jednom IUI minulý rok a to nevyšlo. Pak jsem musela na kontrolní laparo. „Profoukli“ mi vejcovody a hned další cyklus se ro povedlo. V 10tt ale SP. Ted se snažíme znovu, ale nic. Vzhledem k mému věku budeme muset v září uz na IVF. Máte prosím některá zkušenosti s MUDr Lachčinou? Dekuji

@DaisyMe bohužel já byla u MUDr. Jaroše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
5.8.21 17:35

@Hanina92 tak hlavní je výsledek a ten je krásný :srdce: Snad nám tam také pomohou a budeme brzy čekat naše vysněné miminko :andel: Přeji ti moc moc štěstí a zdravíčko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
5.8.21 17:48

@DaisyMe přesně tak :srdce: moc děkuji a budu držet pěsti ať se zadari co nejdříve :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
5.8.21 18:22

@Hanina92 dekuji, asi se dam vážně na modleni :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
6.8.21 17:17

@DaisyMe vím, že to jde těžko, ale zkus na to nemyslet ;) ten prcek si k vám cestu určitě najde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
6.8.21 19:32

@Hanina92 mam prave strach, kdyz to bude IVF, ze to budu více prožívat, protože se bude stále neco dít. Tak to ukáže praxe. Naplanuji si tam různé kaficka, aktivity jako kino/divadlo atd, at se odreaguju a nevleze mi to do hlavy. Tak jsem na sebe zvědavá. A vzhledem k mému věku už vkládají dvě embrijka údajně, takze na to jsem teda taky hodně zvědavá 8o A jak se cítíš? Uzivas si tehotenstvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
6.8.21 20:18

@DaisyMe Tak to je správný přístup :palec: ale chápu že ta psychika je mrcha :D první trimestr byl hrozný :lol: ale pak ty prvotní příznaky zmizely a teď už si to užívám, ale je pravda, že s tím rostoucím břichem už to začíná být všechno zase horší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
6.8.21 22:11

@Hanina92 no to ti věřím a bude hůř:) Ale je to krása snad si to budeš uzivat do konce :) Ja se tesim na to, až si nezávazně tkaničky, budu funet Připadat si jako vorvaň :mrgreen: Hlavne, ze to tak krasne na prvni dobrou klaplo a vse je v poradku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
6.8.21 22:25

@DaisyMe no ještě že je léto, a nemusím nosit boty s tkaničkami :lol: protože už teď je to problém :lol: musím zaklepat na čelo :zed: zatím vše bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí