Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanina92 ahoj. Já bohužel nic.
už jsem to dostala. Jsem 4DC. A jdeme na další pokus. Předposlední a potom IFV. To jsi asi 18 dnů od inseminace že? A jakou máš LF?
Jj už mi to došlo
no já vlastně nevím
tím že nemivam ovulaci ![]()
@Hanina92 aha tak to pak nám. Dokud neteče tak šance je
…mozna zkus si zajít na krev jestli máš v krvi HCG. A ani duch?
@Hanina92 jej tak to mě mrzí…ale pořád existuje nadeje
a příznaky žádné?
@Hanina92 jej tak to mě mrzí…ale pořád existuje nadeje
a příznaky žádné?
Jen bílý řídký výtok, ale tak nějak jsem s tím počítala že to napoprvé nevyjde, ještě když jsem nepichla ani Ovitrelle
@Hanina92 Ty já jsem úplně bez hormonu. JA zkusím ještě 1× (bude to můj 2 pokus, doporučováno 3 pokusy) a půjdu do IFV. u mě jina monost nepůjde no -Bohužel manžel má špatný spermiogram. Chtěla jsem to IUI zkusit, at si později nevycitam ze jsem nezkusila vše. Hlavně je to pro mě psychicky uz náročné.
vím člověk to musí vypustit. Ale to nejde. Jsi v pohodě pak uvidíš kočárek a je to v pr…
ale my to daaame
a o to si toho/ji budeme více vážit.. ![]()
S tou psychickou to mám podobně
kolem mě jsou snad všechny holky těhotné nebo už děti mají. U nás to taky vidím na to IVF, ale prvně teda zkusím všechny IUI. Budu vám držet pěsti pro štěstí ![]()
Tak menstruace se racila dostavit, zítra si budu teda volat, kdy mám přijet na druhou IUI
@Hanina92 ahoj. To mě mrzí…
já jsem svoji první iui obrecela. A příští týden jdu na druhou. Strašně to letí. Nesmíme se vzdávat. My to daaame ![]()
Jj jsou to fofry
přesně tak, hlavně se nevzdávat a myslet pozitivně ![]()
Ahoj holky, jak jste dopadly s inseminací? Mi se u Eurofertilu v září povedla 3., ale odešlo to. ![]()