nevyvíjející se embria

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7.4.07 20:38

nevyvíjející se embria

Ahoj holky,jsem plná smutku a bolesti,tak se vám chci svěřit.Mám předčasné stárnutí vaječníků,takže jsem byla zařazena mezi čekatelky na darovaná vajíčka.Čekala jsem půl roku a ládovala se hormonama.Ve čtvrtek mi konečně volali z apolináře,že pro nás mají dárkyni.Taková nečekaná radost se ani nedá popsat,ale myslím že to každá z vás znáte.V pátek jsme šli s manželem „odevzdat spermie“-měli jsme počet 80milionů.Dnes ráno(v sobotu) jsme si v jedenáct hodin měli zavolat jak se embria vyvíjí.Laborantka nám řekla,že z pěti vajíček oplodnili tři ale ty se jako dvojbuněčné přestali vyvíjet.Takže se žádný transfer nekoná.Jsem z toho fakt zoufalá,tolik jsem se těšila a ted zase musím čekat bůh ví jakdlouho než se najde dárkyně.Chci vás poprosit,jestli s tím máte některá zkušenost?Stalo se to taky některým z vás?
Prosím poradte.

Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
242
8.4.07 11:04

Poslala jsem Ti soukromou zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.4.07 17:40

embryjka

Ahoj ja mam podobnou zkusenost, ja jsem v poradku, muz ma spatne SPG, pri prvnim IVF mi metodou icsi oplodnili 19vajicek a 13 se vyvijelo no 3 jsme zamrazili a ostatni sly na prodlouzenou kultivaci do 4dne se uzasne vyvijely a pak najednou VSECHNY se zastavily a umrely :( tve pocity naprosto chapu, nikdo ti nerekne proc se to stalo, ale stalo se, ted me ceka Ket ale moc se bojim, aby ty tri mrazacci byli v poradku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.4.07 17:40

embryjka

Ahoj ja mam podobnou zkusenost, ja jsem v poradku, muz ma spatne SPG, pri prvnim IVF mi metodou icsi oplodnili 19vajicek a 13 se vyvijelo no 3 jsme zamrazili a ostatni sly na prodlouzenou kultivaci do 4dne se uzasne vyvijely a pak najednou VSECHNY se zastavily a umrely :( tve pocity naprosto chapu, nikdo ti nerekne proc se to stalo, ale stalo se, ted me ceka Ket ale moc se bojim, aby ty tri mrazacci byli v poradku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.4.07 22:10

holky,a měly jste v pořádku genetiku?slyšela jsem,že dnes dělají i genetiku z embrií,jestli jsou v pořádku,nemusí prý být vždy zdravá.mě genetiku před IVF nedělali,čeká mě to za týden,tak mi je to divné.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.5.07 17:51

j

jiiii

• Citovat
  • Upravit
6
26.9.11 21:57

Ahoj mate nekdo zkusenost ze se vam neoplodnila embrya me vysli tri,ale ani jedno se neoplodnilo ale nevim pricinu protoze imunologicke vysetreni a geneticke nam vyslo v poradku a manzel ma sperma dobre ,dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
4.9.16 11:11

Bezmoc/ druhy nadech/zanik embrya

Ahoj holky, mame s manzelem idiopatii, zkousime dite 4 roky, jsme po 3 IUI.. Nyni prvni IVF..stimulace velke davky, i pres to mi dozral jen 1 dominantni folikul/ mudr se moc netvaril/ byla jsem na odber vajicek ale bez narkozy(prirovnal to k odberu krve, tak pro ne ze?) mudr tam nasla jeste 4 male folikuly/ hrozna bolest/ priste jedine s narkozou/ 2 dny jsem nemohla chodit. druhy den mi po tel rekli ze mame 2 zrala vajicka a 1 se podarilo oplodnit, rozplakala jsem se dojetim, jak ze me vse spadlo, ze ta bolest a strach nebyly zbytecne, za dalsi 3 dny jsem mela volat, kdy pujdu na transfer embrya, moc nadsena laborantka nebyla a rekla at zavolam zitra/ psychicky jsem byla pripravena, ale ne na to ze je transfer zruseny a ze nase jedine embryo zaniklo :,(, jsem nestastna, je mi 32 a doufam ze se nam zadari, neco tomu musime objetovat, to nemluvim o mem strachu z jehel atd..
Holky moc nam vsem fandim, verim! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital