Nevyzvedává poštu - co bude?

Anonymní
31.8.13 10:05

Nevyzvedává poštu-co bude?

Dobré dopoledne,
prosím o radu. Můj expartner si nevyzvedává poštu, jež mu chodí na MěÚ, kde má hlášený trvalý pobyt. Jedná se konkrétně o rozsudek týkající se výchovy a výživného. Znamená to pro mne něco? Na svém rozsudku samozřejmě razítko s potvrzením o nabytí právní moci mám. Dále se chci zeptat, jak by se řešilo, kdyby si nevyzvedl předvolání k přestupkové komisi?
Předem děkuji za rady.
Pěkný den.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3003
31.8.13 10:23
@Anonymní píše:
Dobré dopoledne,
prosím o radu. Můj expartner si nevyzvedává poštu, jež mu chodí na MěÚ, kde má hlášený trvalý pobyt. Jedná se konkrétně o rozsudek týkající se výchovy a výživného. Znamená to pro mne něco? Na svém rozsudku samozřejmě razítko s potvrzením o nabytí právní moci mám. Dále se chci zeptat, jak by se řešilo, kdyby si nevyzvedl předvolání k přestupkové komisi?
Předem děkuji za rady.
Pěkný den.

Pokud si to nevyzvedne bere se to i tak jako doručený. Pokud by si nmevyzvedl dopis třeba od soudu kde by měl, že se má dostavit a nedostavil se byla by mu soudem uložená pokuta.
Pro tebe to nic nemění - pokud máš razítko o nabytí právní moci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.13 10:29

@petula.bir Děkuju.

• Citovat
  • Upravit
mag
12862
31.8.13 10:57

U přestupkového řízení se ho komise pokusí nechat předvést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
31.8.13 12:21

Kdyz se bude vyhybat prebrani posty mohou po nem vyhlasit i celostatni patrani. Jednoho meho znameho takto zadrzela policie odvezla ho pres 80km tam kde ma trvale bydliste. Tam si prevzal postu a jen v pantoflich a teplakovce pouze s obcankou ho nechali at se domu dostane jak chce. Pry at si zavola na ucet volaneho aby mu na zdejsi postu poslali telegraficky penize aby se dostal domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.13 20:40

@Olion Tak on bydlí v tom samém městě, tím spíš mě udivuje, že si to nehlídá, zvlášť když ví, že mu mělo to od soudu přijít. Každopádně zážitek se známým v pantoflích mne rozesmál :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová