Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zkušené matky SOS nase Baruska ma hystericke zachvaty kdyz ma byt s tatinkem a zmizim ji z dohledu a vydrzi rvat i hodinu vkuse a to tak ze z toho blije ale to neplace to rve
Jakmile prijdu je klid a skyta jeste pul hodiny potom. Je to mamanek je cely den se mnou tak je to pochopitelne ale ja mam jit 28.9. na slucak a jestli tady tohle bude predvadet tak se z toho chlap zcvokne a ja z toho nic mit nebudu protoze budu myslenkama jinde pomuze kdyz ted bude kazdy vecer s tatinkem po vecerech vyrvavat (treba ji to do 28. prejde) nebo co s ni? Ona je fakt potom na nejakej uklidnovak…podotykam ze ani studena voda nepomaha ![]()
Studena voda…? ![]()
Kolik ji je?
EDIT: Zapnula jsem podpisy - uz to vidim. Je ji rok - ma separacku…
Potrebuje matku. Musis vydrzet.
Příspěvek upraven 28.08.13 v 20:25
Myslím, že je jí rok a něco podle kalendáříku:-)
Já to s tou studenou vodou furt nechápu, to se jako polívá?? Bych to asi nedala…
@Pce píše:
Zkušené matky SOS nase Baruska ma hystericke zachvaty kdyz ma byt s tatinkem a zmizim ji z dohledu a vydrzi rvat i hodinu vkuse a to tak ze z toho blije ale to neplace to rveJakmile prijdu je klid a skyta jeste pul hodiny potom. Je to mamanek je cely den se mnou tak je to pochopitelne ale ja mam jit 28.9. na slucak a jestli tady tohle bude predvadet tak se z toho chlap zcvokne a ja z toho nic mit nebudu protoze budu myslenkama jinde pomuze kdyz ted bude kazdy vecer s tatinkem po vecerech vyrvavat (treba ji to do 28. prejde) nebo co s ni? Ona je fakt potom na nejakej uklidnovak…podotykam ze ani studena voda nepomaha
v kkolik djes, nepomohlo by třeba nejak nenasilne uspat aby neřvala, celou dobu ![]()
Omlouvám se, ale co je to slucak? To vůbec neznám.
Dceru bych pomalu zvykala. Vždy vysvětlila, co se bude dít a že se vrátím. Vždy se pak vrátila, když jsem říkala. Třeba, maminka tu bude až se probudíš. Ale pak tam musíš být. Postupně zjistí, že nikam nemizíš, ale že se vrátíš.
@bikerka No, ja cekam, jak se k tomu zakladatelka vyjadri…
Zatim se mi z ni chce blit. Tady bude dneska veselo.
@bikerka píše:
Myslím, že je jí rok a něco podle kalendáříku:-)
Já to s tou studenou vodou furt nechápu, to se jako polívá?? Bych to asi nedala…
asi jo, nepomáha ani ldyby jste tatínek s ní sel ven
Jako oplachnout ten uplakanej oblicej studenou vodou aby se trosku uklidnila (doporuceni doktorky)
@tumpach ona kdyz se v noci vzbudi a place a vstane k ni manzel tak ji neuklidni ale jakmile ji vezmu ja je v tu ranu klid
@chatwenna píše:
@bikerka No, ja cekam, jak se k tomu zakladatelka vyjadri…Zatim se mi z ni chce blit. Tady bude dneska veselo.
pokud nehodlas poradit a jen se navazet tak prosim nereaguj.diky
@Pce No jo, tak manzel ji nenosil devet mesicu v brise, nekojil, neni s ni kazdy den…
To je ted takove obdobi… Zkus ji uspat nez pujdes. Nebo nikam nechod.
Na slučák bych se vyprdla. Rok je holčičce jen chvilku, separační krizi taky celý život mít nebude. V tomhle čase tě potřebuje, jsi její máma, tak pro ni něco udělej. Ročnímu dítěti nic racionálně nevysvětlíš, jestliže má tak silnou potřebu být s tebou, uspokojila bych ji. Ono se ti to stokrát vrátí.
@Pce Nechtela jsem rypat - ale kdyz napises, ze ani nepomohla studena voda, tak co si mam asi pod tim predstavit…
@tumpach píše:
asi jo, nepomáha ani ldyby jste tatínek s ní sel ven
kdyz ona tohle ma jen vecer, pres den s nim je v pohode a jdou i na cely dopoledne ven a to je v pohode
Seřezat, vysprchovat pokud bude pokračovat tak seřezat znova, myslím že povolí
![]()
je to normální ![]()
@Aghata nepřihlášená píše:
Na slučák bych se vyprdla. Rok je holčičce jen chvilku, separační krizi taky celý život mít nebude. V tomhle čase tě potřebuje, jsi její máma, tak pro ni něco udělej. Ročnímu dítěti nic racionálně nevysvětlíš, jestliže má tak silnou potřebu být s tebou, uspokojila bych ji. Ono se ti to stokrát vrátí.
jo ja nejspis asi nikam nepujdu i kdyz to irganizuju, ale myslela jsem treba ze nekdo poradi jak malou uklidnit