Hysterický mamánek

Pce
13873
28.8.13 20:20

Hysterický mamánek

Zkušené matky SOS nase Baruska ma hystericke zachvaty kdyz ma byt s tatinkem a zmizim ji z dohledu a vydrzi rvat i hodinu vkuse a to tak ze z toho blije ale to neplace to rve :cert: Jakmile prijdu je klid a skyta jeste pul hodiny potom. Je to mamanek je cely den se mnou tak je to pochopitelne ale ja mam jit 28.9. na slucak a jestli tady tohle bude predvadet tak se z toho chlap zcvokne a ja z toho nic mit nebudu protoze budu myslenkama jinde pomuze kdyz ted bude kazdy vecer s tatinkem po vecerech vyrvavat (treba ji to do 28. prejde) nebo co s ni? Ona je fakt potom na nejakej uklidnovak…po­dotykam ze ani studena voda nepomaha :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
chatwenna
28.8.13 20:22

Studena voda…? :roll:

Kolik ji je?

EDIT: Zapnula jsem podpisy - uz to vidim. Je ji rok - ma separacku…
Potrebuje matku. Musis vydrzet.

Příspěvek upraven 28.08.13 v 20:25

• Citovat
  • Upravit
426
28.8.13 20:25

Myslím, že je jí rok a něco podle kalendáříku:-)
Já to s tou studenou vodou furt nechápu, to se jako polívá?? Bych to asi nedala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
28.8.13 20:25
@Pce píše:
Zkušené matky SOS nase Baruska ma hystericke zachvaty kdyz ma byt s tatinkem a zmizim ji z dohledu a vydrzi rvat i hodinu vkuse a to tak ze z toho blije ale to neplace to rve :cert: Jakmile prijdu je klid a skyta jeste pul hodiny potom. Je to mamanek je cely den se mnou tak je to pochopitelne ale ja mam jit 28.9. na slucak a jestli tady tohle bude predvadet tak se z toho chlap zcvokne a ja z toho nic mit nebudu protoze budu myslenkama jinde pomuze kdyz ted bude kazdy vecer s tatinkem po vecerech vyrvavat (treba ji to do 28. prejde) nebo co s ni? Ona je fakt potom na nejakej uklidnovak…po­dotykam ze ani studena voda nepomaha :-(

v kkolik djes, nepomohlo by třeba nejak nenasilne uspat aby neřvala, celou dobu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
28.8.13 20:26

Omlouvám se, ale co je to slucak? To vůbec neznám.

Dceru bych pomalu zvykala. Vždy vysvětlila, co se bude dít a že se vrátím. Vždy se pak vrátila, když jsem říkala. Třeba, maminka tu bude až se probudíš. Ale pak tam musíš být. Postupně zjistí, že nikam nemizíš, ale že se vrátíš.

• Citovat
  • Upravit
chatwenna

@bikerka No, ja cekam, jak se k tomu zakladatelka vyjadri…

Zatim se mi z ni chce blit. Tady bude dneska veselo.

• Citovat
  • Upravit
6945
@bikerka píše:
Myslím, že je jí rok a něco podle kalendáříku:-)
Já to s tou studenou vodou furt nechápu, to se jako polívá?? Bych to asi nedala…

asi jo, nepomáha ani ldyby jste tatínek s ní sel ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
28.8.13 20:28

Jako oplachnout ten uplakanej oblicej studenou vodou aby se trosku uklidnila (doporuceni doktorky)
@tumpach ona kdyz se v noci vzbudi a place a vstane k ni manzel tak ji neuklidni ale jakmile ji vezmu ja je v tu ranu klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
28.8.13 20:29
@chatwenna píše:
@bikerka No, ja cekam, jak se k tomu zakladatelka vyjadri…Zatim se mi z ni chce blit. Tady bude dneska veselo.

pokud nehodlas poradit a jen se navazet tak prosim nereaguj.diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
28.8.13 20:30

@Pce No jo, tak manzel ji nenosil devet mesicu v brise, nekojil, neni s ni kazdy den…

To je ted takove obdobi… Zkus ji uspat nez pujdes. Nebo nikam nechod.

• Citovat
  • Upravit
Aghata nepřihlášená
28.8.13 20:30

Na slučák bych se vyprdla. Rok je holčičce jen chvilku, separační krizi taky celý život mít nebude. V tomhle čase tě potřebuje, jsi její máma, tak pro ni něco udělej. Ročnímu dítěti nic racionálně nevysvětlíš, jestliže má tak silnou potřebu být s tebou, uspokojila bych ji. Ono se ti to stokrát vrátí.

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
28.8.13 20:31

@Pce Nechtela jsem rypat - ale kdyz napises, ze ani nepomohla studena voda, tak co si mam asi pod tim predstavit…

• Citovat
  • Upravit
Pce
13873
@tumpach píše:
asi jo, nepomáha ani ldyby jste tatínek s ní sel ven

kdyz ona tohle ma jen vecer, pres den s nim je v pohode a jdou i na cely dopoledne ven a to je v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black

Seřezat, vysprchovat pokud bude pokračovat tak seřezat znova, myslím že povolí :think: :mrgreen:
je to normální ;)

• Citovat
  • Upravit
Pce
13873
28.8.13 20:33
@Aghata nepřihlášená píše:
Na slučák bych se vyprdla. Rok je holčičce jen chvilku, separační krizi taky celý život mít nebude. V tomhle čase tě potřebuje, jsi její máma, tak pro ni něco udělej. Ročnímu dítěti nic racionálně nevysvětlíš, jestliže má tak silnou potřebu být s tebou, uspokojila bych ji. Ono se ti to stokrát vrátí.

jo ja nejspis asi nikam nepujdu i kdyz to irganizuju, ale myslela jsem treba ze nekdo poradi jak malou uklidnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová