Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A zkusila jsi promluvit s tou bankou, kde to mas? Pokud to mas jen jeden mesic opozdeny a opravdu jinak poctive splacis, tak by ti preci mohli vyjit vstric
Určitě bych šla taky nejdřív domluvit se přímo s bankou. určitě je pro ně lepší nějakým způsobem splácející klient, než neplatící.
pokud nějaké dluhové poradenství, tak hledat obezřetně. zkusit kouknout po okolí, zda neexistuje nějaká občanská poradna. u nás třeba něco takového funguje pod charitou. ono totiž spousta těch „poradců“ jsou ve finále jen „hodní lidé“, co se chtějí přiživit na problémech jiných a ještě zaplatíš další peníze jim.
Pokud už se takhlezpožďuješ se splátkama, tak se obávám, že Ti žádná banka konsolidaci neudělá…
Ahojky mam dotaz máte někdo zkušenost s Dluhovím poradcem?? Kolik to stojí a jak to funguje???.
Nebo poradte prosím?? Mam pujčku od banky a pak ještě kartu obojí splácím, ale s měsíčním zpožděním. Nemam na to poslat 2 splátky a tak se vždy zaplatí za min. měsíc a pak rychle vyzvednu aby se nestrhlo za ten aktualní. Jenže za tohle platím pokutu 1200měs. prostě za každou tu splátku 600,– Chtěla bych se toho zbavit. Napadla mě onsolidace k jiné bance, ale nevim jstli mě někdo toto uděla když jsem na mateřské a mam tohle zpoždění. Tak pravě scháním to dluhové poradenství. Děkuji za rady