Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@K-Black JÁÁÁÁÁ…??? To TY si na mě otvíráš zobák…a ještě k tomu hraješ na piáno…
![]()
@Pce Tak to bych malou dala spát a poté prostě odešla. A kdyby tátovi jooo řvala, tak se holt vrátíš. Nic jiného asi neporadím
a zkuste to trénovat, aby si zvykla…já třeba byla bez malého poprvé přes noc v 15m a zvládl to bez problémů, naštěstí mu stačil manžel.
@Anie22 zkusim ji s nim nechavat a po chvilkach se vracet…treba ji dojde ze se proste vratim ![]()
@Pce píše:
Zkušené matky SOS nase Baruska ma hystericke zachvaty kdyz ma byt s tatinkem a zmizim ji z dohledu a vydrzi rvat i hodinu vkuse a to tak ze z toho blije ale to neplace to rveJakmile prijdu je klid a skyta jeste pul hodiny potom. Je to mamanek je cely den se mnou tak je to pochopitelne ale ja mam jit 28.9. na slucak a jestli tady tohle bude predvadet tak se z toho chlap zcvokne a ja z toho nic mit nebudu protoze budu myslenkama jinde pomuze kdyz ted bude kazdy vecer s tatinkem po vecerech vyrvavat (treba ji to do 28. prejde) nebo co s ni? Ona je fakt potom na nejakej uklidnovak…podotykam ze ani studena voda nepomaha
Dala bych jí spát a šla až pak. Takové mimino, ještě chodí spát brzo ne?
@boball píše:
Dala bych jí spát a šla až pak. Takové mimino, ještě chodí spát brzo ne?
no chodi spat kolem 21:00 a vetsinou se v noci nebudi ale kdyz se vzbudi tak place a uklidnim ji jenom ja ![]()
@Pce píše:
no chodi spat kolem 21:00 a vetsinou se v noci nebudi ale kdyz se vzbudi tak place a uklidnim ji jenom ja
Hm, to je dost dlouho, moje děti byly v sedm v pelechu.
To, je jak na potvoru, že se nikdy nevzbudí, a jak vystrčíš nos, tak jak na potvoru.No,riskla bych to, a v krajním případě asi šla domů. ![]()
@boball no ona je v sedm uz vykoupana v pyzamku a blbne u nas ve velky posteli a pak jde do svy chrupkat.
@Pce Máte měsíc čas to natrénovat, to je ještě dlouhá doba, třeba ji to přejde samo
přeju ať se sraz vydaří ![]()
@Anie22 píše:
@Pce Máte měsíc čas to natrénovat, to je ještě dlouhá doba, třeba ji to přejde samopřeju ať se sraz vydaří
budeme trenovat ![]()
Dekuju ![]()
@Pce píše:
@boball no ona je v sedm uz vykoupana v pyzamku a blbne u nas ve velky posteli a pak jde do svy chrupkat.
Tak taky držím pěsti, třeba se to za ten měsíc zlomí. ![]()
@boball píše:
Tak taky držím pěsti, třeba se to za ten měsíc zlomí.
@Pce píše:
Jako oplachnout ten uplakanej oblicej studenou vodou aby se trosku uklidnila (doporuceni doktorky)
@tumpach ona kdyz se v noci vzbudi a place a vstane k ni manzel tak ji neuklidni ale jakmile ji vezmu ja je v tu ranu klid
bohužel tohle mám já, a to je mu 2a půl. v noci je uplně nepříčetný, když vidí tátu, musím jít já. přiotm ráno ho vozí do školky a celkem to jde. ![]()
v noci nebo jako když jsde spát, tátovi pomalu neřekne doubrou, ani pusu mu nedá na doboru noc. musím s ním chodit ho uspávat jen já. zatím nikam nepotřebuju, tak to jde, ale co kdyby taky nějaká akcička? ![]()
@Jitka1976 já se s tebou neka, a Zuzka stejně říkala že jsi divná a máš hnusnou sukni…a vůbec, Zuzka je lepší než ty, a už na mě nemluv!