Hysterický mamánek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4921
28.8.13 20:33
@Aghata nepřihlášená píše:
Na slučák bych se vyprdla. Rok je holčičce jen chvilku, separační krizi taky celý život mít nebude. V tomhle čase tě potřebuje, jsi její máma, tak pro ni něco udělej. Ročnímu dítěti nic racionálně nevysvětlíš, jestliže má tak silnou potřebu být s tebou, uspokojila bych ji. Ono se ti to stokrát vrátí.

taky nevím, co je slučák, předpoládám, že nějaká jednodenní akce, asi bych se na to taky vyprdla, když takhle bobek špatně nese tvoje odloučení, fakt že jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
28.8.13 20:34

Taky to ted máme doma, malý má málo přes rok.. časem to přejde, tak to nehrotím a všude chodí za mnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
28.8.13 20:34
@K-Black píše:
Seřezat, vysprchovat pokud bude pokračovat tak seřezat znova, myslím že povolí :think: :mrgreen:
je to normální ;)

hmm tak to mi prijde moc vostry…nechci ji mlatit za to ze chce byt se mnou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
28.8.13 20:35

Prcek mi to dělal taky, musela jsem se odplížit, aby mě neviděl, pak mu táta nevadil, nebo jsem ho „předávala“ spícího, jak se probudil, bylo mu jedno, kdo je s ním.
Jednou jsem 2 hodiny byla venku a on celou dobu řval, jediné, co pomohlo bylo, že si ho chlap vzal na klín, drbal mu záda a ládoval ho křupkama. Celé 2 hodiny :lol:
Mimo to jsme ho začali zvykat, odcházela jsem třeba na 10 minut, rozloučila se s tím, že hned přijdu a to třeba i 3× za odpoledne. První dny celou dobu řval ve dveřích do ulice, pak se od táty nechal přesvědčit a nakonec mi zamával a šel si s tátou hrát.

• Citovat
  • Upravit
Pce
13873
28.8.13 20:36

Slucak je sraz se spoluzaky napr. ze zakladky…je to jen vecer :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
28.8.13 20:37

@Pce s omyvanim te chápu, taky mám fialový a blici dítě.. A to žije v baráku s našima a stejně s nima nebyla nikdy sama, max na dvě hodiny a to musím odejít tak aby mě neviděla a poprvé to bylo asi až v roce a půl. V říjnu ji budou dva, už vidím zlepšení, když ji pustím pohadku, začnu ji být fuk :mrgreen: zkusit zvykat můžeš, kdyžtak se na to vykasles a nepůjdes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
28.8.13 20:37

Neporadim, deti v tomhle veku to tak maj, ale jestli ti nevadi ze rve a bleje hodinu, tak muzes jit i na celou noc, ona se unavi a usne :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
28.8.13 20:38

Já jsem jednou takhle potřebovala taky pohlídat dceru…na noc…hlídala moje mamka…dcera do té doby hlídaná nebyla a u jiných taky řvala…dceru jsem večer uspala a mamce předala svoje tričko, které jsem předtím nosila nonstop na těle asi dva týdny…bylo fakt echt :mrgreen: skoro stálo v koutě samo…No a když se v noci dcera probudila, mamka rychle přetáhla přes oblečení to moje tričko, šla k dceři a beze slov (aby dcera nepoznala, že to nejsem já po hlase) a po TMĚ-aby neviděla babičku-jí vzala z postýlky, pochovala…dcera cítila moji vůni z trička a hned se uklidnila…máma jí položila do postýlky a dcera spala během chvilky…můžeš to vyzkoušet…ale chce to nosit to tričko na holém těle ve dne v noci…aby fakt nasáklo tvoji „vůni“… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
@Pce píše:
hmm tak to mi prijde moc vostry…nechci ji mlatit za to ze chce byt se mnou :-(

já si dělala srandu, vždyť píšu že je to normální. Můj syn je taky mamánek, taky dělal scény, někdy se nechal taťkou nalákat na nějakou zakázanou věc, abych mohla zmizet, pak už jsem mu nechyběla ;) no a několikrát udělal scénu že nechce ke mě, nebo dopoledne když se na něho rozlobím, tak se postaví ke vchodovým dveřím a řve „tatínku, tatínku můj, kde jsi, Honzík brečí, tatínku můj kde jsi?“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12667
@Pce píše:
hmm tak to mi prijde moc vostry…nechci ji mlatit za to ze chce byt se mnou :-(
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
28.8.13 20:39
@Pce píše:
Slucak je sraz se spoluzaky napr. ze zakladky…je to jen vecer :-)

tak ji uspi, a běž, oni to s taťkou zvládnou.

• Citovat
  • Upravit
Pce
13873
28.8.13 20:40

@Billi no asi to takhle zkusime…ona kdyz se probudi a zjisti ze tu nejsem tak spusti znovu…mela pripravene mlicko k veceri ale ani na to ji manzel nenalakal…pak ho vypila az se mnou…krupky sice miluje ale kdyz tu nejsem tak to nic nenahradi…asi :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
28.8.13 20:40

@Jitka1976 14 dní? :think: no při mé šikovnosti(kapky, skvrny plus ten pot) to by tričko žilo svůj vlastní život a do té postýlky došlo samo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
971
28.8.13 20:42
@Jitka1976 píše:
Já jsem jednou takhle potřebovala taky pohlídat dceru…na noc…hlídala moje mamka…dcera do té doby hlídaná nebyla a u jiných taky řvala…dceru jsem večer uspala a mamce předala svoje tričko, které jsem předtím nosila nonstop na těle asi dva týdny…bylo fakt echt :mrgreen: skoro stálo v koutě samo…No a když se v noci dcera probudila, mamka rychle přetáhla přes oblečení to moje tričko, šla k dceři a beze slov (aby dcera nepoznala, že to nejsem já po hlase) a po TMĚ-aby neviděla babičku-jí vzala z postýlky, pochovala…dcera cítila moji vůni z trička a hned se uklidnila…máma jí položila do postýlky a dcera spala během chvilky…můžeš to vyzkoušet…ale chce to nosit to tričko na holém těle ve dne v noci…aby fakt nasáklo tvoji „vůni“… :mrgreen:

to je fakt dobry napad! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
28.8.13 20:43
@K-Black píše:
@Jitka1976 14 dní? :think: no při mé šikovnosti(kapky, skvrny plus ten pot) to by tričko žilo svůj vlastní život a do té postýlky došlo samo :mrgreen:
:mrgreen: no tak to urychli…každý den v něm budeš chodit „pouze“ běhat…cca hodinku denně…a na papání ho sundáš…to by bylo, abys ho nepropotila… :mrgreen:
Hele…ale funguje to fakt jen u malých dětí…tak do 15 měsíců…starší už asi neokecáš…
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová