Sousedi k nezaplacení

ArankaC.
30.8.13 09:30

Sousedi k nezaplacení

Holky potřebuju poradit a trochu si postěžovat. V lednu jsme s přítelem na pivku potkali fajn holku, docela jsem se s ní skamarádila, i když v porovnání se mnou puberťačka(19). Vídali jsme se málo, spíš jsme si psali přes fb. Asi před třemi týdny se s kamarádem-spolubydlícím přistěhovali pod nás do bytovky. A tehdy začali problémy. Prvních pár dní divoké večírky dokonce přes týden, kdy přítel stává do práce, nás stáli několik nocí, až na ně můj přítel zařval ať drží huby, tak se pak omlouvali a zklidnili. Jenže pak nám začli vrtat do zahrady. Domlouvali jsme se, ale stejně to tam převrtali podle sebe, navíc tu asi 10× během dvou týdnů přijeli přes celý trávník autem a dlouho zde stáli její rodiče, kteří tu jezdí za ní pečení vaření. Řekla jsem jim slušně, ať parkují za brankou, že je to přece pár metrů a paní se do mě pustila jak do nějakého spratka. Tak jsem tam poslala přítele a strhla se hádka, po které se s námi nová sousedka už nebaví, já už o to ani nestojím, chci jen klid. Po několika dnech relativního klidu opět divoká párty sousedů se sousedem od naproti, která skončila tím, že se pohádali a podle zvuků i poprali a opět jsme nespali, malý se budil. Nechci to hned hlásit ale už nevím, jak se s nimi slušně domluvit. Máte někdo podobné zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
30.8.13 09:34

Volala bych městskou, zvlášť pokud paří po 22 hod. Oni jim domluví. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
30.8.13 09:35

Mám podobnou zkušenost. se zahradou a parkováním na ní nic neuděláš. je to jejich zahrada stejně jako vaše, ale pokud ti vadí ten hluk a oni nejsou ochotní se nějak zklidnit tak prostě po 22 hodině zavolat městskou. my měli sousedku podobného ražení, párkrát jsem na ní zavolala policajty, pak jsem jí řekla, že to budu řešit na schůzi, ona byla v nájmu takže by to pro ní znamenalo vystěhování, tak se raději sebrali a šli bydlet jinam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
30.8.13 09:36

Po dobrém jste se snazili, tak bych to vzala z opacneho konce ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
30.8.13 09:37

No, podle toho co píšeš, jste to už slušně zkoušeli a bylo to houby platný. Na tvém místě bych v případě, že by zase rušili noční klid, už volala policajty.
Jo a jsou tam v nájmu, nebo to koupili? Pokud v nájmu, stěžovat si majiteli, třeba i na základě toho, že tam byla policie, kvůli rušení nočního klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
30.8.13 09:37

A to nikomu jinému nevadí, jen Vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
30.8.13 09:55

Bydlíme tu jen my a oni a jeden děda, ale je teď na ldn. Poslední byt je prázdný.

• Citovat
  • Upravit
8781
30.8.13 09:58

Aha, tak to je škoda, že Vás není víc.
Každopádně bych tu s nima už neřešila osobně, ale přes policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
30.8.13 10:02

Volala bych policii po 22hod a klidně každý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
30.8.13 10:12

Hmm asi to tak udělám. Byty jsou Rpg, tam bych si pak taky mohla stěžovat. Jinak barák má na druhé straně druhý vchod, ale druhá půlka baráku je oddělená silnou stěnou, takže to asi nejde tak slyšet, no nám skáče podlaha.

• Citovat
  • Upravit
2309
30.8.13 10:13
@Jaruše píše:
No, podle toho co píšeš, jste to už slušně zkoušeli a bylo to houby platný. Na tvém místě bych v případě, že by zase rušili noční klid, už volala policajty.
Jo a jsou tam v nájmu, nebo to koupili? Pokud v nájmu, stěžovat si majiteli, třeba i na základě toho, že tam byla policie, kvůli rušení nočního klidu.

Přesně, pokud jsou v nájmu, stěžovala bych si majiteli bytu. Pokud je to jejich, volala bych městskou i vícekrát za noc, pokud by nedbali jejich výzev. Víc dělat asi nemůžeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
30.8.13 10:13

Slušně bych zavolala policii a oni by jim to vysvětlili :-) po dobrým jste to už zkusili, nešlo to, tak po zlým. A taky kontaktovat majitele bytu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
30.8.13 10:14

Já nevím co je rpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
30.8.13 10:24

Je to firma, která vlastní velkou část bytů v Moravskoslezském kraji. Jsou to bývalé hornické byty, které pronajímají.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová