Nevztah s tchyní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
462
11.7.23 16:53

Vídám přítelovo rodiče, když k nim jedeme. Teď přijedou na mojí oslavu narozenin. Ale že bychom jezdili na výlety a kafíčka, to ne. Ale mezi náma je 40 let věkový rozdíl. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61109
11.7.23 17:04
@Anonymní píše:
Navštěvujeme se jednou za měsíc. :kytka:
:mrgreen: to mi přijde až dost :mrgreen:
Ale uvidíš, až budete mít děti ono se toho pak bohužel dost změní :mrgreen: možná ještě budeš ráda za nevztah :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
11.7.23 17:12

Tak jestli bys s ni chtela byt vic kamoska nez jste ted, tak co ti brani nadhodit pri pristim setkani, zda by nekdy nezasla tam a tam na kavu, nebo ze mas listky na vystavu nebo do divadla a jestli by sla s tebou? Treba ji to samotnou mrzi a rika si, ze jsi mozna trochu studeny cumak a nechce se vnucovat. Nebo s diky odmitne a ty budes vedet, ze ji to vyhovuje tak, jak to je. Ne kazda tchyne si vylozene preje dalsi dceru. Ale soucasne jsem vypozorovala, ze starsi generace spoleha na zajem te mladsi, nez aby se chtela „vnucovat“. Tak uvidis, za zkousku nic nedas. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3160
11.7.23 17:12

Mám „tchyni“ (ještě nejsme svoji) 8 let a vztah s ní mám výborný. Máme postaveno cca 100 metrů od nich. Často nás zve na víno nebo my zveme je nebo jen ji, když „tchán“ není doma. Chodíme spolu na procházky, někdy na výlety. Rozumíme si. Děti nemáme, ale už jedbo vnouče mají (to s ní často hlídám) a vím, že babička je skvělá. Náš vztah tak nějak vyplynul, ani jedna jsme se urputně nesnažily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.23 17:38

Dámy, moc vám děkuji za odpovědi! :kytka:
Zkusím tedy udělat první krok a uvidím.
Přeji Vám krásný zbytek dne :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5683
12.7.23 00:14

NETLAC NA PILU!

Nebydlim v tom samem meste, co snachy a i ony bydli kazda v jinem, takze uz z toho je jadne, ze spolu asi nikdy nepujdem jen tak na kafe, protoze se vzdy sejdem u nich ci u nas doma i s nasimi polovickami.

Se snachami vychazim dobre, byt jsme kazda uplne z jineho testa, mam je rada uz jen proto, ze ony miluji moje deti a neni duvod myslim na sebe koukat pres prsty, mame kazda svuj zivot a svoji domacnost a tam si to vedem kazda po svem.

Nemyslim, ze neni dobre za kazdou cenu chtit kamaradickovat a kafickovat s tchyni a to jen proto, ze vase rodina to tak ma. Neni nad neutralni a pritom dobre vztahy v rodine, my si teda k tem narozeninam vzdy prejem a vsichni najednou to oslavime; a i se velmi aktivne zajimam, co predat za darecek, at potesi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1593
12.7.23 07:52

Řeknu ti zcela upřímně, že tvou tchýni chápu. Chodíš přece s jejím synem ne s ní. Proč by se měla s tebou sbližovat? Nejspíš k tomu nemá důvod. Žijeme ve svobodné zemi a každej si tráví čas, jak uzná za vhodné. Pokud ten „vztah“ nevyplyne z obou stran přirozeně, pak je k ničemu ho vytvářet uměle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
12.7.23 08:38

Buď ráda. Když budete mít děti tak budeš ještě s láskou vzpomínat na nevídání s tchýní. :lol: :lol: ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
13.7.23 18:00

Já bych to taky nehrotila, třeba nemá potřebu se kamarádit. Já mám se snachou kamarádský vztah, ale bude to zřejmě tím že máme stejné názory postoje a fakt ji neberu jako snachu, ale kamojdu :D Ale to možná bude tím, že má toxické vztahy s vlastní rodinou. Píšeme si velmi často a dokážeme prokecat a probrat jak můj muž říká "hovna " hodiny :mrgreen: Probrat Lelu s Vémolou, skandál s Brzobohatým, výměnu manželek :) a když je syn v práci a Já jsem zrovna u mladých tak dokonce spíme spolu v ložnici a to se nachechtáme..hodně si rozumí i s dcerou jako švagrové..Jsme taková prima trojka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
13.7.23 20:28

Ježiš, buď vděčná že ti nesedí za krkem a najdi si kamarádku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie