Nežádoucí účinek: smrt – kniha

192
19.12.10 19:04

Nežádoucí účinek: SMRT

Chci otevřít diskuzi ohledně nové knihy, která v ČR také vyšla. Zajímá mě názor lidí, kteří si tuto knihu přečetli. Co si myslíte o příběhu Dr. Johna Virapena?
Nevěděl jsem do jaké kategorie bych to vložil, ale vzhledem k tomu, že Dr. Virapen tuto knihu napsal pro budoucnost dětí, tak jsem se rozhodl, že příspěvek vložím do očkovaní jako té nejkontroverznější kategorie ve zdraví. Je jasné, že praktiky farmaceutických společnosti popsané v této knize určitě zasahují i do oblasti očkování děti a zcela jistě všem otevřou oči ohledně moderní medicíny a jejich praktik, ne jen na dětech.

http://john-virapen.com/en/home.html
http://www.neoluxor.cz/…rt-d3t172074

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9511
19.12.10 20:16

:think: tak pokud jsi to četl, tak neváhej a poděl se o to, co se v ní praví i s těma, co to nečetli. Určitě si tu každá ráda přečte, na co si dát pozor(pokud to vůbec jde) - od toho to tu přeci je, předávat si zkušenosti.
Jinak mi to připadá, jak podpora prodeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
19.12.10 20:20

PeBa, Miloš tady pravděpodobně čeká hlavně na Markétu, aby si mohli spolu notovat, jak je očkování škodlivé.

K tématu…nečetla. Každá maminka podstupující riziko očkování by měla být seznámena s tím, že v krajním (ač silně nepravděpodobném) případě, může dítě i zemřít.

Můžeš nám stručně popsat, o čem kniha je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
19.12.10 20:52

Kakiko, souhlasím, za chvíli se tady rozpoutá zase megadohadovací diskuze o hrůzách očkování a moderního lékařství… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
19.12.10 20:53

Anotace
NEŽÁDOUCÍ ÚČINEK: SMRT je pravdivý příběh o korupci, podplácení a podvodech. Napsal ho Dr. John Virapen, významná osobnost z farmaceutické branže, která praktiky a dění ve farmaceutických gigantech zná zevnitř. Za 35 let svého mezinárodního působení (povětšinou v postavení ředitele Eli Lilly & Company ve Švédsku) odpovídal za marketing několika léčiv. Všechna měla nežádoucí účinky. John Virapen vyšel s pravdou ven a předkládá vám knihu plnou malých tajemství, o kterých jste se vlastně nikdy neměli dozvědět.

Všechna léčiva mají nežádoucí účinky, viz příbalový leták, nevím proč z toho dělat vědu pořád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
19.12.10 21:11

Od bráchy žijícího 7 let v USA jsem taky dostala zajímavé informace ohledně očkovacích vakcín. Ono se to ve složení neuvádí, ale jako konzervant vakcín se používá rtuť.

Od mámy - zdravotnice - zase info, že se má v 2011 rozšířit nějaká celosvětová vakcína, kde jako „vedlejší“ ale úmyslný účinek má být snížení plodnosti a tím se má řešit přelidnění planety. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
19.12.10 21:15
Markit.Hl píše:
Od bráchy žijícího 7 let v USA jsem taky dostala zajímavé informace ohledně očkovacích vakcín. Ono se to ve složení neuvádí, ale jako konzervant vakcín se používá rtuť.Od mámy - zdravotnice - zase info, že se má v 2011 rozšířit nějaká celosvětová vakcína, kde jako „vedlejší“ ale úmyslný účinek má být snížení plodnosti a tím se má řešit přelidnění planety. :nevim: :nevim:

Tak to o te plodnosti se uz resi-u ocko proti praseci chripce :think: Kdesi jsem to slysela,asi v radiu???
JO-BILL GATES :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
19.12.10 21:49
Kakika píše:
PeBa, Miloš tady pravděpodobně čeká hlavně na Markétu, aby si mohli spolu notovat, jak je očkování škodlivé.

K tématu…nečetla. Každá maminka podstupující riziko očkování by měla být seznámena s tím, že v krajním (ač silně nepravděpodobném) případě, může dítě i zemřít.

Můžeš nám stručně popsat, o čem kniha je?
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
19.12.10 21:50
rhiannon píše:
Kakiko, souhlasím, za chvíli se tady rozpoutá zase megadohadovací diskuze o hrůzách očkování a moderního lékařství… :roll:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
19.12.10 21:59

No,já si myslím,že nežádoucí účinky snad může mít každé očkování,a každý lék,a je to na rozhodnutí každého.Já taky nikomu necpu své liberální názory na císaře na přání a na potrat,protože si myslím,že je to každého věc.Každý kdo je svéprávný si může-nebo by měl-sám rozhodovat o sobě.A koho baví hřímat a strašit,a dovolávat se Pána boha,Alláha či Abduláha,ať si tím krátí volnou chvíli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
19.12.10 22:03
momi33 píše:
No,já si myslím,že nežádoucí účinky snad může mít každé očkování,a každý lék

Ono stačí, aby tělo prodělalo anafylaktický šok a ke smrti už není daleko. Když by jsme šli do důsledku, tak i blbé ořechy můžou člověka zabít, pokud je alergický a alergie se zpravidla dopředu nijak neprojeví :nevim: Prostě zemřít se může po čemkoliv, ne jen po očkování, tak nevím, co toho Miloše pořád tak prudí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
19.12.10 22:07
Kakika píše:
momi33 píše:
Ono stačí, aby tělo prodělalo anafylaktický šok a ke smrti už není daleko. Když by jsme šli do důsledku, tak i blbé ořechy můžou člověka zabít, pokud je alergický a alergie se zpravidla dopředu nijak neprojeví :nevim: Prostě zemřít se může po čemkoliv, ne jen po očkování, tak nevím, co toho Miloše pořád tak prudí :nevim:

Ale,to jsou takový zarytý lidi,co si myslí,že ostatní obrátí na svou víru.Dřív tohle zastávali kněží,kteří hřímali z kazatelny,říkali,co je dobré,a co ne,a co se má dělat,a co ne,jinak se přijde do pekla.Akorát otravujou :lol: počítám,že se to tu co nevidět zamkne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
19.12.10 22:10
momi33 píše:
Kakika píše:
momi33 píše:
Ono stačí, aby tělo prodělalo anafylaktický šok a ke smrti už není daleko. Když by jsme šli do důsledku, tak i blbé ořechy můžou člověka zabít, pokud je alergický a alergie se zpravidla dopředu nijak neprojeví :nevim: Prostě zemřít se může po čemkoliv, ne jen po očkování, tak nevím, co toho Miloše pořád tak prudí :nevim:
Ale,to jsou takový zarytý lidi,co si myslí,že ostatní obrátí na svou víru.Dřív tohle zastávali kněží,kteří hřímali z kazatelny,říkali,co je dobré,a co ne,a co se má dělat,a co ne,jinak se přijde do pekla.Akorát otravujou :lol: počítám,že se to tu co nevidět zamkne :wink:

Docela by mě zajímalo, jestli se někdo takovým způsobem dá zblbnout. Neříkám, že taková diskuze nepomůže k tomu, že o tom lidé začnou více přemýšlet, ale kolik lidí si nechá vymýt mozek a slepě poslouchají „kazatele“. A teď mi nejde jen o očkování x neočkování, ale i o jiné víry. Přeci se nestanu jehovistou jen proto, že mi jednoho krásného dne zaklepou na dveře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
19.12.10 22:13
Kakika píše:
momi33 píše:
Kakika píše:
momi33 píše:
Ale,to jsou takový zarytý lidi,co si myslí,že ostatní obrátí na svou víru.Dřív tohle zastávali kněží,kteří hřímali z kazatelny,říkali,co je dobré,a co ne,a co se má dělat,a co ne,jinak se přijde do pekla.Akorát otravujou :lol: počítám,že se to tu co nevidět zamkne :wink:
Docela by mě zajímalo, jestli se někdo takovým způsobem dá zblbnout. Neříkám, že taková diskuze nepomůže k tomu, že o tom lidé začnou více přemýšlet, ale kolik lidí si nechá vymýt mozek a slepě poslouchají „kazatele“. A teď mi nejde jen o očkování x neočkování, ale i o jiné víry. Přeci se nestanu jehovistou jen proto, že mi jednoho krásného dne zaklepou na dveře :lol:

no,si myslím,že k tomu musí být člověk náchylný.Já osobně uvažuju racionálně,a nesnáším,když mi někdo vnucuje svůj názor,svou pravdu.Jsem svéprávný člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
20.12.10 07:02

AHA tak Miloše neznám - asi mi něco uniklo :think: očkovací diskuze moc nesjíždím.
Já jen, že pokud je to tak děsná hrozba, mělo by se to snad rozšiřovat zadara a né nějaký odkazy, kde si to mám koupit :nevim: a takovej doktor, kterej dělal tolik letu farmaceutický firmy má asi prašulí dost, tak proč chce vydělávat na knížkách? By to měl napsat veřejně někam na net.
Konspiračních teorií znám plno a klidně žiju dál. Jo, s tou prasárnou loni ohledně chřipky to na ně mezi lidi prasklo, ale to je asi tak vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek