Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Chci otevřít diskuzi ohledně nové knihy, která v ČR také vyšla. Zajímá mě názor lidí, kteří si tuto knihu přečetli. Co si myslíte o příběhu Dr. Johna Virapena?
Nevěděl jsem do jaké kategorie bych to vložil, ale vzhledem k tomu, že Dr. Virapen tuto knihu napsal pro budoucnost dětí, tak jsem se rozhodl, že příspěvek vložím do očkovaní jako té nejkontroverznější kategorie ve zdraví. Je jasné, že praktiky farmaceutických společnosti popsané v této knize určitě zasahují i do oblasti očkování děti a zcela jistě všem otevřou oči ohledně moderní medicíny a jejich praktik, ne jen na dětech.
http://john-virapen.com/en/home.html
http://www.neoluxor.cz/…rt-d3t172074
tak pokud jsi to četl, tak neváhej a poděl se o to, co se v ní praví i s těma, co to nečetli. Určitě si tu každá ráda přečte, na co si dát pozor(pokud to vůbec jde) - od toho to tu přeci je, předávat si zkušenosti.
Jinak mi to připadá, jak podpora prodeje.
PeBa, Miloš tady pravděpodobně čeká hlavně na Markétu, aby si mohli spolu notovat, jak je očkování škodlivé.
K tématu…nečetla. Každá maminka podstupující riziko očkování by měla být seznámena s tím, že v krajním (ač silně nepravděpodobném) případě, může dítě i zemřít.
Můžeš nám stručně popsat, o čem kniha je?
Kakiko, souhlasím, za chvíli se tady rozpoutá zase megadohadovací diskuze o hrůzách očkování a moderního lékařství… ![]()
Anotace
NEŽÁDOUCÍ ÚČINEK: SMRT je pravdivý příběh o korupci, podplácení a podvodech. Napsal ho Dr. John Virapen, významná osobnost z farmaceutické branže, která praktiky a dění ve farmaceutických gigantech zná zevnitř. Za 35 let svého mezinárodního působení (povětšinou v postavení ředitele Eli Lilly & Company ve Švédsku) odpovídal za marketing několika léčiv. Všechna měla nežádoucí účinky. John Virapen vyšel s pravdou ven a předkládá vám knihu plnou malých tajemství, o kterých jste se vlastně nikdy neměli dozvědět.
Všechna léčiva mají nežádoucí účinky, viz příbalový leták, nevím proč z toho dělat vědu pořád…
Od bráchy žijícího 7 let v USA jsem taky dostala zajímavé informace ohledně očkovacích vakcín. Ono se to ve složení neuvádí, ale jako konzervant vakcín se používá rtuť.
Od mámy - zdravotnice - zase info, že se má v 2011 rozšířit nějaká celosvětová vakcína, kde jako „vedlejší“ ale úmyslný účinek má být snížení plodnosti a tím se má řešit přelidnění planety.
![]()
Markit.Hl píše:
Od bráchy žijícího 7 let v USA jsem taky dostala zajímavé informace ohledně očkovacích vakcín. Ono se to ve složení neuvádí, ale jako konzervant vakcín se používá rtuť.Od mámy - zdravotnice - zase info, že se má v 2011 rozšířit nějaká celosvětová vakcína, kde jako „vedlejší“ ale úmyslný účinek má být snížení plodnosti a tím se má řešit přelidnění planety.![]()
Tak to o te plodnosti se uz resi-u ocko proti praseci chripce
Kdesi jsem to slysela,asi v radiu???
JO-BILL GATES ![]()
Kakika píše:
PeBa, Miloš tady pravděpodobně čeká hlavně na Markétu, aby si mohli spolu notovat, jak je očkování škodlivé.K tématu…nečetla. Každá maminka podstupující riziko očkování by měla být seznámena s tím, že v krajním (ač silně nepravděpodobném) případě, může dítě i zemřít.
Můžeš nám stručně popsat, o čem kniha je?
rhiannon píše:
Kakiko, souhlasím, za chvíli se tady rozpoutá zase megadohadovací diskuze o hrůzách očkování a moderního lékařství…
No,já si myslím,že nežádoucí účinky snad může mít každé očkování,a každý lék,a je to na rozhodnutí každého.Já taky nikomu necpu své liberální názory na císaře na přání a na potrat,protože si myslím,že je to každého věc.Každý kdo je svéprávný si může-nebo by měl-sám rozhodovat o sobě.A koho baví hřímat a strašit,a dovolávat se Pána boha,Alláha či Abduláha,ať si tím krátí volnou chvíli ![]()
momi33 píše:
No,já si myslím,že nežádoucí účinky snad může mít každé očkování,a každý lék
Ono stačí, aby tělo prodělalo anafylaktický šok a ke smrti už není daleko. Když by jsme šli do důsledku, tak i blbé ořechy můžou člověka zabít, pokud je alergický a alergie se zpravidla dopředu nijak neprojeví
Prostě zemřít se může po čemkoliv, ne jen po očkování, tak nevím, co toho Miloše pořád tak prudí ![]()
Kakika píše:momi33 píše:Ono stačí, aby tělo prodělalo anafylaktický šok a ke smrti už není daleko. Když by jsme šli do důsledku, tak i blbé ořechy můžou člověka zabít, pokud je alergický a alergie se zpravidla dopředu nijak neprojeví
No,já si myslím,že nežádoucí účinky snad může mít každé očkování,a každý lékProstě zemřít se může po čemkoliv, ne jen po očkování, tak nevím, co toho Miloše pořád tak prudí
Ale,to jsou takový zarytý lidi,co si myslí,že ostatní obrátí na svou víru.Dřív tohle zastávali kněží,kteří hřímali z kazatelny,říkali,co je dobré,a co ne,a co se má dělat,a co ne,jinak se přijde do pekla.Akorát otravujou
počítám,že se to tu co nevidět zamkne ![]()
momi33 píše:Kakika píše:Ale,to jsou takový zarytý lidi,co si myslí,že ostatní obrátí na svou víru.Dřív tohle zastávali kněží,kteří hřímali z kazatelny,říkali,co je dobré,a co ne,a co se má dělat,a co ne,jinak se přijde do pekla.Akorát otravujoumomi33 píše:Ono stačí, aby tělo prodělalo anafylaktický šok a ke smrti už není daleko. Když by jsme šli do důsledku, tak i blbé ořechy můžou člověka zabít, pokud je alergický a alergie se zpravidla dopředu nijak neprojeví
No,já si myslím,že nežádoucí účinky snad může mít každé očkování,a každý lékProstě zemřít se může po čemkoliv, ne jen po očkování, tak nevím, co toho Miloše pořád tak prudí
počítám,že se to tu co nevidět zamkne
Docela by mě zajímalo, jestli se někdo takovým způsobem dá zblbnout. Neříkám, že taková diskuze nepomůže k tomu, že o tom lidé začnou více přemýšlet, ale kolik lidí si nechá vymýt mozek a slepě poslouchají „kazatele“. A teď mi nejde jen o očkování x neočkování, ale i o jiné víry. Přeci se nestanu jehovistou jen proto, že mi jednoho krásného dne zaklepou na dveře ![]()
Kakika píše:momi33 píše:Docela by mě zajímalo, jestli se někdo takovým způsobem dá zblbnout. Neříkám, že taková diskuze nepomůže k tomu, že o tom lidé začnou více přemýšlet, ale kolik lidí si nechá vymýt mozek a slepě poslouchají „kazatele“. A teď mi nejde jen o očkování x neočkování, ale i o jiné víry. Přeci se nestanu jehovistou jen proto, že mi jednoho krásného dne zaklepou na dveřeKakika píše:Ale,to jsou takový zarytý lidi,co si myslí,že ostatní obrátí na svou víru.Dřív tohle zastávali kněží,kteří hřímali z kazatelny,říkali,co je dobré,a co ne,a co se má dělat,a co ne,jinak se přijde do pekla.Akorát otravujoumomi33 píše:Ono stačí, aby tělo prodělalo anafylaktický šok a ke smrti už není daleko. Když by jsme šli do důsledku, tak i blbé ořechy můžou člověka zabít, pokud je alergický a alergie se zpravidla dopředu nijak neprojeví
počítám,že se to tu co nevidět zamkne
no,si myslím,že k tomu musí být člověk náchylný.Já osobně uvažuju racionálně,a nesnáším,když mi někdo vnucuje svůj názor,svou pravdu.Jsem svéprávný člověk.
AHA tak Miloše neznám - asi mi něco uniklo
očkovací diskuze moc nesjíždím.
Já jen, že pokud je to tak děsná hrozba, mělo by se to snad rozšiřovat zadara a né nějaký odkazy, kde si to mám koupit
a takovej doktor, kterej dělal tolik letu farmaceutický firmy má asi prašulí dost, tak proč chce vydělávat na knížkách? By to měl napsat veřejně někam na net.
Konspiračních teorií znám plno a klidně žiju dál. Jo, s tou prasárnou loni ohledně chřipky to na ně mezi lidi prasklo, ale to je asi tak vše.