Nežádoucí účinky Utrogestanu

979
9.11.12 14:18

Nežádoucí účinky utrogestanu.

Ahoj holky, chci se s Vámi poradit, kdo jste bral Utrogestan, měli jste neustále pocity na zvracení? Jsem dnes 11. den po IUI, Utrogestan beru 3krát denně a už tak od 4DPO mi je na zvracení, žaludek na vodě a je jedno jestli je ráno, odpoledne, minule me to prepadlo dokonce v 5 v noci. Zkoušela jsem jak zavádět, tak polykat..je to jedno. A čím déle to je, tím ty pocity jsou větší. Myslíte, že to může být utroušem? Díky moc za odpovědi a zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2193
9.11.12 14:24
@jannie88 píše:
Ahoj holky, chci se s Vámi poradit, kdo jste bral Utrogestan, měli jste neustále pocity na zvracení? Jsem dnes 11. den po IUI, Utrogestan beru 3krát denně a už tak od 4DPO mi je na zvracení, žaludek na vodě a je jedno jestli je ráno, odpoledne, minule me to prepadlo dokonce v 5 v noci. Zkoušela jsem jak zavádět, tak polykat..je to jedno. A čím déle to je, tím ty pocity jsou větší. Myslíte, že to může být utroušem? Díky moc za odpovědi a zkušenosti :)

Já beru utrogestan jen večer 17 - 27 DC a bez problémů. Ale někde jsem četla, že to někdo špatně snáší…přeji at je líp a brzy najdeš //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
9.11.12 14:26

@MaMiNkA72 Děkuji moc…:-) Tak uvidím no, až se ozve více maminek se zkušenostma, já právě když jsem se dívala všude na nežádoucí účinky utrouše, tak tam bylo všude jen závratě a únava, žádné zvracení :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
9.11.12 14:31

Když jsem brala utrogestan v tabletach, tak mi taky bylo špatně od žaludku…proto jsem pak začala brat vaginálně, má přej lepší učinek a nebylo mi zle. Brala jsem ho tak 8 měs v kuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
9.11.12 14:48

@jannie88 taky mi bylo zle, tak jsem ho pak brala vaginálně a bylo to v poho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
9.11.12 14:51

Ahoj já jsem po něm malátná příde mi že se nedokážu soustředit a strašně unavena beru ho 2-2-2 ale nezvracim z něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
9.11.12 14:53

Holky díky, tak to asi vypadá, že to je normální a někdo to tak má…akorát mi je divný, že mi tak je i když zavádím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
9.11.12 15:02

Mně po něm bylo taky zle od žaludku, ať jsem polykala nebo zaváděla. Sice jsem nezvracela, ale já jsem neblicí typ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
9.11.12 15:06

@fletnicka Hehe, tak to jsme stejný, taky jsem neblicí typ. No já si ráno zkusila pro jistotu testnou a samozrejme tam bylo bílo, jsem 11DPO, tak nevím, jestli je jeste nadeje, ze najdu //, nebo uz by to bylo videt ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raďulle
9.11.12 16:54

@jannie88 já když to brala kvuli udržení po předchozím potratu tak jediný nežádoucí učinek byl ten že jsem byla stále ospalá, ale fakt hodně, prospala jsem prakticky první tři měsíce těhu… ale blbě od žaludku mi teda nebylo

no snad brzy najdeš vytoužené // :hug:

• Citovat
  • Upravit
126
9.11.12 18:03

@jannie88 Naděje rozhodně je, vždyť většina ženských má pozitivní test až tak 14 DPO. Já jsem ho měla pozitivní 9 DPO, ale „pozitivní“ tak, že jsem to viděla jen já, ani manžel tam nic nevykoukal. až kolem 14 DPO tam byla regulerní druhá čárka ;-).
A ovulaci máš vysledovanou na ultrazvuku? Víš jistě, že jsi 11 DPO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
9.11.12 23:12

@fletnicka Jo, podle doktora prý jo :-) Ale prijde mi to nejaky divny, normalne mám cykly 30 -32 dní, poslední cyklus to bylo po laparoskopii a byl 24 dní a IUI mi dělali pak 13DC, takze nevim noc, mne to nejak nevychazi, ale podle doktora jo :-/ Nezbývá mi, než věřit, bazálku neměřím a ovu testy už mě nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
9.11.12 23:20

Já jsem Utrogestan zaváděla i polykala a žádný nežádoucí účinek jsem nezaregistrovala, ale lepší je určitě zavádět, i když teda vytéká..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
9.11.12 23:21

@triada No tak já i když jsem zase zaváděla, tak mi bylo stejne spatne, ale nevytekal, tak ja uz nevim, vsichni jsem individualni :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
9.11.12 23:29

@jannie88 Nevytékal jo? 8o Ty jo, neznám nikoho, kdo zaváděl a nevytékal mu, všechny na to vždycky hrozně nadávaj. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí