Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý den. Holky, urazilo by vás, kdybyste si chatovali s přítelem a jen tak zmínili, že máte problém a on se vás prostě, ani nezeptal jaký, co se stalo? Není to poprvé, když jsem třeba nemocná, nezeptá se mě co mi je? Někdy ano, někdy ne.
Mám teď těžké období a toto už bylo na mě moc. Nechci hystercit, ale nechci být ani za blbku…
Tak není to ten nejempatičtější člověk na světě, no… ![]()
Jo, vadilo, kazdopadne nekteri chlapi jsou takovi mene spolecensky obratni
…kazdopadne tohle bych resila spis osobni komunikaci, ne na chatu. Chatovani obecne zkresluje obsah predavanyvh zprav, nevidis rec tela atd…zkusila bych si s nim popovidat nazivo a podle toho bych vyvozivala nejake zavery.
Jestli se pořád jen lituješ, tak se nedivím, že to už ignoruje.
Zalezi jak to bylo podane. Pokud mu chces neco rict, rekni to primo a radeji to neobchazej. Dotklo by se me to, ale duvod pro konec by to nebyl.
Ne, neurazilo. Protože bych mu sama od sebe o problému řekla a nečekala bych jako trubka, jestli se zeptá…
Tak snad musíš vědět, jak se chová jinak a jestli to má cenu? Jen podle tohohle bych nesoudila, na chlapi náznaky nefungují.
@Taky jedna píše:
To je fuuuuurt dokola
Jj přítel už ji nelituje, tak chodí plakat na emimino ![]()
@Taky jedna píše:
To je fuuuuurt dokola
To je zas ten bývalý manažer s exekucemi, co nemá auto, tak za ní nejezdí a dost se o ní nezajímá a pořád jí něco vyčítá?:-)))
@Taky jedna píše:
To je fuuuuurt dokola
To je fakt neskutečný
Že je tu za poslední 2 měsíce asi 30.diskuse o elektronický komunikaci, kdy on se nazajímá o její zdravotní trable (zhruba co 10 dní, 2 týdny), to asi není shoda náhod, co? Ta by jela. A to úplně bez ohledu na to, jaký jelito bude on.
@Maria37 píše:
Jj přítel už ji nelituje, tak chodí plakat na emimino
A tady jsou takovi hnusaci, ze taky nepolituji. ![]()
@e-Surfařka píše:
To je fakt neskutečnýŽe je tu za poslední 2 měsíce asi 30.diskuse o elektronický komunikaci, kdy on se nazajímá o její zdravotní trable (zhruba co 10 dní, 2 týdny), to asi není shoda náhod, co? Ta by jela. A to úplně bez ohledu na to, jaký jelito bude on.
Vsak ona taky jede. Jak namydleny blesk.
Jedna zalozena diskuze za druhou, to musi ficet. ![]()
Jo, jo. To je typický. Ona přijde večer domů se slovy: “To bys nevěřil, co se mi dneska stalo!”
A čeká, že se on hned bude ptát, co se jí stalo. Zatímco on mlčí a čeká, že ona bude pokračovat.
Ona se naštve, že on se nezajímá, on se urazí, protože nechápe, proč je ona naštvaná.
Vítejte v žensko-mužském světě 😂
Dobrý den. Holky, urazilo by vás, kdybyste si chatovali s přítelem a jen tak zmínili, že máte problém a on se vás prostě, ani nezeptal jaký, co se stalo? Není to poprvé, když jsem třeba nemocná, nezeptá se mě co mi je? Někdy ano, někdy ne.
Mám teď těžké období a toto už bylo na mě moc. Nechci hystercit, ale nechci být ani za blbku…