Nezaměstnaná- nikdo mě nechce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nezaměstnaná- nikdo mě nechce?
Ahojte. Nemám nikoho komu bych se mohla svěřit, tak se omlouvám, že si jdu vylít srdce sem. Víme jaká je situace teď v době covidove
v listopadu jsem přišla o svou práci a od té doby nemohu najít žádnou normální práci. Celý prosinec jsem odesilala životopis všude kde se dalo. Pořád mi chodí jen odpovědi, že vybrali jiného kandidáta a já nechápu proč.
Jsem z toho zoufalá, tohle jsem nikdy nezažila, většinou jsem poslala 3 firmám životopis a dvě z nich mě pozvali na pohovor a teď? ![]()
Už nevím co mám dělat, několikrát jsem měnila životopis a motivační dopis, teď se nemůžu dostat ani do obchodu
nevím kde je problém…
Snad tahle špatná doba skončí a opět se vše vrátí do normálu. Pokud jste na tom podobně, můžete se podělit jak takovou situaci řešíte..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mam znamou na UP a rikala, ze i na na tu “obycejnou” prodavacku se hlasi nekolik desitek lidi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo jedine k pasu do velke firmy, tam berou taky furt.. Aspon na tedka, kdyz je takova situace ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě najdeš, já hledala loni a podařilo se až za 5 měsíců. Teď budu končit zkušební dobu a jsem spokojená. Taky záleží o jakou práci máš zájem a kde hledáš?
- Citovat
- Upravit
Je to asi dobou. Ja byla nezamestnana od srpna a vzali me az ted od unora, takze 7 mesicu bez prace a asi 15 zivotopisu a jen 2 pohovory.
- Citovat
- Upravit
Ahojky, resim ted stejnou situaci. O praci jsem prisla po x letech pred Vanocemi. Zatim jsem do konce unora ve vypovedni lhute. Zivotopisy posilam taky a neni dne, kdy bych se nedivala na volna, pracovni mista. Bohuzel, tato doba je uplne na prd, ale rikam si, ze nadeje umira posledni. O jakou pozici mas zajem?
U me velke fabriky, pasova vyroba a smennost nepripadaji v uvahu. Nekolik let jsem toto delala, ale podepsalo se mi to na zdravi. Vim, ze nekdo nema jinou moznost a je rad za kazdou praci, ale ja uz bych do toho blazince nesla. V zadne takove fabrice jsem se nesetkala s nejakou uctou vuci zamestnancum. Clovek tam poti krev a uznani zadne, ba naopak.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Je to asi dobou. Ja byla nezamestnana od srpna a vzali me az ted od unora, takze 7 mesicu bez prace a asi 15 zivotopisu a jen 2 pohovory.
Za 7 měsíců jsi poslala jen 15 životopisů?
- Citovat
- Upravit
Jedině na přechodnou dobu zkusit fabriku, obchod. Chápu, že to není úplně práce snů, ale práce, než by sis našla něco lepšího. Záleží i na místě bydliště a jak moc jsi ochotná třeba dojíždět, pracovní doba atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jaká je tvá profese? Jedině holt pro zatím změnit obor - fabriky tak nějak berou pořád a dál a dál posílat životopis. držím palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja byla teď dva roky vedoucí prodejny a asi bych chtěla zůstat v oboru. Prostě nějaký obchod ať už potraviny, nebo oblečení, kosmetika…to je jedno. Umím tohle nejlíp a to mě hrozně baví. Ve fabrice jsem kdysi byla 8 měsíců, než mi začalo být špatné kvůli nočním směnam. Takže pokud by se našla fabrika jen na dvě směny, jdu určitě do toho, ale takové asi ani nejsou ![]()
Nejhorší na tom je, že skoro vše je zavřené
snad až zase otevřou se to vrátí do normálu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je blbá doba. U manžela v práci shání jednoho člověka, dali inzerát a přišlo jim skoro 300 odpovědí, spousta chlapů vysloveně prosila, ať je vezmou, že přišli kvůli Covidu o práci, mají rodinu, ženu na mateřské… Je to hrůza.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nika. Al píše:
Ja byla teď dva roky vedoucí prodejny a asi bych chtěla zůstat v oboru. Prostě nějaký obchod ať už potraviny, nebo oblečení, kosmetika…to je jedno. Umím tohle nejlíp a to mě hrozně baví. Ve fabrice jsem kdysi byla 8 měsíců, než mi začalo být špatné kvůli nočním směnam. Takže pokud by se našla fabrika jen na dvě směny, jdu určitě do toho, ale takové asi ani nejsou
Nejhorší na tom je, že skoro vše je zavřenésnad až zase otevřou se to vrátí do normálu.
Záleží kde v Brně bych věděla.
- Citovat
- Upravit
@Nika. Al Jeste me napadl Mekac nebo KFC, tam taky berou furt ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit