Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
maji na ten material aspon nejaky doklad? jestli ne a pujdou ho odmontovat, tak na ne jste muze zavolat policii ze mu ho kradou.. a dokaz opak ![]()
leda svedectvi sousedu, ze tam delali?
kazdopadne to bude tezke.. no za blbost se plati ![]()
To je fakt hnus takové jednání
.Pán by asi potřeboval pořádně přez hubu,trošku bych na něj zatlačila.Samo né manžel,ale někdo jinej.jinal to s takovýma kreténema nejde a je jich jak hub po dešti.Bohužel bez smlouvy nemá moc nadějí.
zakl:beruska2×- doklad nemá nikdo.ani řemeslníci ani ten pán.„legálně“ asi moc šancí není,ale teď mě napadlo- co mu zkusit taky pohrozit policií a svědkama nebo si něco na něj vymyslet…on je to pán z české menšiny,tak by třeba na něco „skočil“ a radši zaplatil
![]()
Anonymní píše:
zakl:beruska2×- doklad nemá nikdo.ani řemeslníci ani ten pán.„legálně“ asi moc šancí není,ale teď mě napadlo- co mu zkusit taky pohrozit policií a svědkama nebo si něco na něj vymyslet…on je to pán z české menšiny,tak by třeba na něco „skočil“ a radši zaplatil![]()
to nechapu - nemaji ani vydavaci soupis ze skladu atd? to bral ze sveho skladu? kdo jim to vydal? to by taky mohli rict ze to nekde ukradli.. ![]()
to neni moc chytry..
zkusit to samo muzou, kazdopadne pokud nema svedky, ze tam ten plot delal, tak nic nedokaze ![]()
a takovyhle lidi nemaji co ztratit, ti se nejakyho bububu neleknou, umeji v tom chodit… ![]()
Taktohle bohužel znám
Můj chlap je Mirek Dušín,navíc podle mě až hrozně důvěřivej a naivní(je z vesnice)ale nějak mu nedokážu vysvětlit,že tady v Praze to je jiný než u nich.Taky takhle párkrát dělal melouch(elektriku)a taky ho vypekli
Toho času co tam na úkor našeho vztahu strávil a ještě navíc zbytečně,bych až brečela.Já říkám a radím brát si zálohu za práci a i za materiál!Nedáš zálohu,nebude práce.Přítel dotoval ze svýho i materiál a nedostal ho zaplacenej
Já bych možná zkusila pohrozit soudem
Hodně štěstí,úplně tě chápu-přítel v tom teda bohužel jede ve velkým,radši ani nebudu psát,kolik mu dlužej
Bych se musela jít snad oběsit ![]()
Ahoj,
no…je to blbá situace, pohrozit mu můžete. Ale já myslím, že je to risk i pro tvýho chlapa - dělal to načerno. Z toho může mít velký problémy i on. Takže si myslím, že s tím asi moc neudělá ![]()
beruska2× píše:Anonymní píše:to nechapu - nemaji ani vydavaci soupis ze skladu atd? to bral ze sveho skladu? kdo jim to vydal? to by taky mohli rict ze to nekde ukradli..
zakl:beruska2×- doklad nemá nikdo.ani řemeslníci ani ten pán.„legálně“ asi moc šancí není,ale teď mě napadlo- co mu zkusit taky pohrozit policií a svědkama nebo si něco na něj vymyslet…on je to pán z české menšiny,tak by třeba na něco „skočil“ a radši zaplatil![]()
to neni moc chytry..
zkusit to samo muzou, kazdopadne pokud nema svedky, ze tam ten plot delal, tak nic nedokaze
a takovyhle lidi nemaji co ztratit, ti se nejakyho bububu neleknou, umeji v tom chodit…
To zas nevím přesně, jestli nemají vůbec žádný doklad.Materiál berou od známého ,který pracuje ve stavebninách a dává jim to bez DPH.Asi se ještě manži zeptám, až přijde domů.Protože z toho skladu to ten známý přeci nemůže jen tak vzít aniž by vydal nějaký doklad-to by byla krádež a manža a spol to tam tak berou celkem často bez DPH
Fakt mě to se.e víc než manžela.Bych mu dala nejradši naholou a tomu neplatiči bych ukázala naše děti, ať se podívá koho odrbal ![]()
Tak já teda nevím. Ale na druhou stranu, tvůj přítel (manžel) obral stát, a ten dotyčný to vědět. Tak si hold asi myslí, že když on může, tak proč by zase on nemohl nezaplatit. Prostě mi toto jednání a chování malých podnikatelů - živnostníků vadí. Všichni si v této republice stěžují, ale okrát budou. Podle hesla - Kdo nekrade, okrádá rodinu.
Nesouhlasím co dotyčný udělat, že odmítnul zaplatit. Ale na druhou stranu nesouhlasím ani s tím, aby měl přítel peníze načerno. Tak a teď mě ukamenujte ![]()
annonymní píše:
Tak já teda nevím. Ale na druhou stranu, tvůj přítel (manžel) obral stát, a ten dotyčný to vědět. Tak si hold asi myslí, že když on může, tak proč by zase on nemohl nezaplatit. Prostě mi toto jednání a chování malých podnikatelů - živnostníků vadí. Všichni si v této republice stěžují, ale okrát budou. Podle hesla - Kdo nekrade, okrádá rodinu.
Nesouhlasím co dotyčný udělat, že odmítnul zaplatit. Ale na druhou stranu nesouhlasím ani s tím, aby měl přítel peníze načerno. Tak a teď mě ukamenujte
annonymní píše:
Nesouhlasím co dotyčný udělat, že odmítnul zaplatit. Ale na druhou stranu nesouhlasím ani s tím, aby měl přítel peníze načerno. Tak a teď mě ukamenujte
naprostý souhlas, levota dělá levotu, pak nemáme mít deficit, jak prase, když se každý snaží neplatit daně
kamikaa píše:
a co jako????![]()
![]()
Takovýhle moralisti jsou nejlepší.že okrádá stát????a co naši páni ministři a jejich korupce.Až se oni budou chovat,tak jak mají,tak normální občan taky.moc dobrý příklad nedávají.A proč anonym?
annonymní píše:
ty potrebujes abys nekradla dobry priklad? me staci vlastni svedomi
![]()
pokud ma vetsina lidi ve state takove mysleni, tak se nedivim, ze jsme tam kde jsme…
mmch kdyby se choval, jak ma - sepsal smlouvu, mel platebni doklad na material tak by toto ani resit nemusel - nikdo by si to nedovolil a kdyz - tak by mel paku na policii a soud - takhle muze drzet pusu pac v levote jede taky..
kazdy sveho stesti strujce ![]()
souhlas
![]()
annonymní píše:
Ale k dotazu, určitě bych na to nešla legální cestou, neboť by se to mohlo obrátit proti němu. Já bych mu ten plot nechala strhnout, aby si nemyslel, že může někoho takhle přečůrávat. Nicméně s penězma bych se rozloučila, ty z něj nedostanete.
Příspěvek upraven 18.07.11 v 20:59
annonymní píše:
Ahoj holky.Jsem vytočená jak paragraf.Manžel přišel domů s tím, že mu „pán“, kterému dělali plot nezaplatil za práci
Problém je v tom, že všechno bylo „načerno“.Nikdo nemá doklad o koupi materiálu,protože byl brán ze skladu bez DPH, žádnou smlouvu sepsanou neměli.Když „pánovi“řekli , že mu plot sundají, začal vyhrožovat, že poteče krev.Je mi z takového jednání na
.Cena byla jasně dohodnutá předem (ústně),ale ten „pán“ už nejspíš i předem věděl, že platit nebude
.Já bych manžu nejradši přerazila, že je tak (s prominutím) blbej, že něco dělají cizímu člověku bez smlouvy, jen aby měli kšefty a víc peněz
.A to ještě tomu chlapíkovi odvezl bordel z pozemku jak největší dobrák a nic za to nechtěl
Nenapadá vás něco, jak zkusit donutit toho „pána“ zaplatit?Není to horentní suma, ale na běžné jídlo na skoro měsíc by nám to vystačilo