Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, neznáte někdo tady ten alkohol? Mělo by to být víno je to psané na sklince, teď to tu piju, má to barvu jak Cola a takovou láhev, vůbec nevím kde jsme k ní přišli
dá se to koupit u nás? Kolik stojí? Pije to tu někdo? O nic nejde, jen tě mě to zajímavá ze zvědavosti, má to opravdu zvláštní originální výraznou chuť. ![]()
To je normální Portské
takové koncentrované víno https://cs.m.wikipedia.org/…A9_v%C3%ADno
Něco na způsob portského tj hodně sladké a k 20 procentům alkoholu… O hodně silnější než víno tak pozor. A je to standartní alkohol mají to všude Tesco, Kaufland Albert atd…
Prodávají to skoro všude. Těžké kořeněné víno. Pěkný bolehlav.
@karkarka potvrzují.. jednou jsme to pily s holkama jako víno vypila jsem za večer a noc 3 skleničky ( dvojky) a druhej den jsem blila jak Alík
![]()
Portske, jak pisou holky, takove radoby lepsi. Dobra je sklinka k dezertu, ale neprehanela bych to, rano bys trpela
ja jdu radsi na pivo ![]()
Portské, hodí se výborně na vaření. Dávám ho k hovězím masu při pečení, ideální ochucovadlo ![]()
Je vyborne, ale jak pisou holky, jedna sklinka staci
roky si ho kupujem s manželem na pekne vecery.
@pikola píše:
To je normální Portskétakové koncentrované víno https://cs.m.wikipedia.org/…A9_v%C3%ADno
@bjetuschka píše:
Jo, to je něco jako portský víno, dá se sehnat téměř všude.
@ludmilaadamkova píše:
Něco na způsob portského tj hodně sladké a k 20 procentům alkoholu… O hodně silnější než víno tak pozor. A je to standartní alkohol mají to všude Tesco, Kaufland Albert atd…
@karkarka píše:
Prodávají to skoro všude. Těžké kořeněné víno. Pěkný bolehlav.
@unuděná píše:
Portske, jak pisou holky, takove radoby lepsi. Dobra je sklinka k dezertu, ale neprehanela bych to, rano bys trpelaja jdu radsi na pivo
@Heivka píše:
Portské, hodí se výborně na vaření. Dávám ho k hovězím masu při pečení, ideální ochucovadlo
@Margery píše:
Je vyborne, ale jak pisou holky, jedna sklinka staciroky si ho kupujem s manželem na pekne vecery.
Děvčata, moc děkuju, měli jsme to jen trošku zhruba třetinku, tak jsem si řekla že to dožahnu, ale já teda piju sladké bílé, je fakt, že tohle bylo na mě moc těžký, vypila jsem asi deci a zbytek vylila, fakt se to nedalo, červené nepiju vůbec a tady ta chut je fakt těžká, mě nenapadlo, že je to portský
si říkám buhví jaká je to lahvinka
každopádně moc děkuju, aspon jsem o něco chytřejší a vím, co určitě nekupovat, raději pruhledné láhve ![]()
@xkoup21 píše:
@pikola tohle portske neni. Nazev je zavadejici.
Nojo, asi jako Bohemka neni sampanske ![]()