Nezodpovědná dcera, nevím co s ní

Anonymní
15.10.20 01:36

Nezodpovedna dcera, nevim co s ni

Dobry den. Nevim co se svou dcerou. Za mesic slaví 17te narozeniny. Neni studijni typ a tak se uci na kuchar/cisnik. Skola ted nic moc diky korone a nakonec ani ona tomu moc nedala ani driv, natoz ted. Nutim ji, ale co nadelam, kdyz ona nema zajem. Modlim se, aby aspon skolu udelala. Jeste ke vsemu si nasla kluka, chodi s nim rok zhruba a neco… kazdopadne bere HA, ale je tak nezodpovedna, ze ji bere a nebere, zapomene a je ji to fuk… doktorka ji neposlala recept - nic nerekne a proste ji nebere.. rekne mi to az ted, ze nedostala MS. Udajny styk bez ochrany s ejakulaci do..
nekdy kolem zari, ted to nedostala, na testu negativni… u doktorky pry pokud se MS nedostavi do 14 dnu, pak prijit znovu na UTZ. Jsem z ni uz nestastna a nevim co dál. Nechci tohle resit mesic co mesic. Pokud tehotna bude, manzel nas asi zabije obe.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
15.10.20 01:40
@Anonymní píše:
Dobry den. Nevim co se svou dcerou. Za mesic slaví 17te narozeniny. Neni studijni typ a tak se uci na kuchar/cisnik. Skola ted nic moc diky korone a nakonec ani ona tomu moc nedala ani driv, natoz ted. Nutim ji, ale co nadelam, kdyz ona nema zajem. Modlim se, aby aspon skolu udelala. Jeste ke vsemu si nasla kluka, chodi s nim rok zhruba a neco… kazdopadne bere HA, ale je tak nezodpovedna, ze ji bere a nebere, zapomene a je ji to fuk… doktorka ji neposlala recept - nic nerekne a proste ji nebere.. rekne mi to az ted, ze nedostala MS. Udajny styk bez ochrany s ejakulaci do..
nekdy kolem zari, ted to nedostala, na testu negativni… u doktorky pry pokud se MS nedostavi do 14 dnu, pak prijit znovu na UTZ. Jsem z ni uz nestastna a nevim co dál. Nechci tohle resit mesic co mesic. Pokud tehotna bude, manzel nas asi zabije obe.

Tak ji dát tělísko.. A nebo se modlit, no.. Když je nezodpovědna, nic moc a ní neuděláš.. Nechápu, proč by měl chlap zabít tebe, ty snad místo ní souložis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.20 01:44

@martina.se protoze jsem svolila, aby u nas prespaval. Manzel si mysli, ze to neni dobre. Ja si zase myslela, ze je lepsi, kdyz budou u nas nez nekde venku kdo vi kde. A nemyslim ted jenom ten sex.
Telisko ani injekci nechce.

• Citovat
  • Upravit
72725
15.10.20 01:46
@Anonymní píše:
@martina.se protoze jsem svolila, aby u nas prespaval. Manzel si mysli, ze to neni dobre. Ja si zase myslela, ze je lepsi, kdyz budou u nas nez nekde venku kdo vi kde. A nemyslim ted jenom ten sex.
Telisko ani injekci nechce.

A ty se jí ptáš? Chce dítě? Tímhle stylem je na nejlepší cestě ho mít.. Asi byhc se jí moc neptala, když se chová jak malý smrad.. Jinak otěhotnět může i jinde, než doma, že..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.20 01:59

@martina.se samozrejme ze ptam, uz neni malá a jak ji donutit, ze? Predstava hlidat ji, jestli snedla prasek mi prijde potupná pro obe strany. Natoz nutit ji telisko, teda nasilne nutit.
Dite nechce, na potrat by nesla, to schvaluju, ale ma k tomu takovy pristup jako ke chlebu na krame. Jeji bratr ma ted syna, tak asi nabyla pokuseni nebo nechapu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.10.20 02:01

Jedine uklidnujici je, ze kluk uz pracuje a neutekl by. Kdyby tohle bylo prvne… ale uz 2× prisla s timhle šokem

• Citovat
  • Upravit
72725
15.10.20 02:03
@Anonymní píše:
@martina.se samozrejme ze ptam, uz neni malá a jak ji donutit, ze? Predstava hlidat ji, jestli snedla prasek mi prijde potupná pro obe strany. Natoz nutit ji telisko, teda nasilne nutit.
Dite nechce, na potrat by nesla, to schvaluju, ale ma k tomu takovy pristup jako ke chlebu na krame. Jeji bratr ma ted syna, tak asi nabyla pokuseni nebo nechapu.

Tak si to pak vyzere sama, no.. Poučit a nechat žít.. Když chce, ať se pak taky stará.. Že kluk neuteče je v říši snů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17445
15.10.20 02:59

Je mi to nějaké povědomé, i ten styl psaní :think: :oops: Pokračování litanii na dceru, na který nenechá nit suchou… :roll: :zed: :nevim: Jen si ještě vzpomenout na nick - nebylo to něco jako m…59…? :think: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17445
15.10.20 03:01
@Jahudka82 píše:
Je mi to nějaké povědomé, i ten styl psaní :think: :oops: Pokračování litanii na dceru, na který nenechá nit suchou… :roll: :zed: :nevim: Jen si ještě vzpomenout na nick - nebylo to něco jako m…59…? :think: :?

Nešla jí matika atd atd, i ten věk zhruba odpovídá ale možná už byla dcera starší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
15.10.20 04:05

@Jahudka82 meh to není. Ta nemá vnouče zatím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
15.10.20 04:19
@Anonymní píše:
Jedine uklidnujici je, ze kluk uz pracuje a neutekl by. Kdyby tohle bylo prvne… ale uz 2× prisla s timhle šokem

Promluvila bych si s jejím přítelem, jestli vůbec ví, co se na něj žene. Oběma bych velmi důrazně řekla, že jsi ochotná jejich vztah respektovat pouze, pokud budou dodržovat určitá pravidla a jestli holka vlítne do jiného stavu, tak tvoje podpora končí a je to čistě na nich po všech stránkách. Stejně tak se školou, nechce se učit, tady jí máš princeznu a postarej se sám. Ještě bych mu připomněla, že mít na krku holku se základním vzděláním a miminem určitě není tak zábavné, jak jim to možná teď připadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26873
15.10.20 05:17
@terien píše:
Promluvila bych si s jejím přítelem, jestli vůbec ví, co se na něj žene. Oběma bych velmi důrazně řekla, že jsi ochotná jejich vztah respektovat pouze, pokud budou dodržovat určitá pravidla a jestli holka vlítne do jiného stavu, tak tvoje podpora končí a je to čistě na nich po všech stránkách. Stejně tak se školou, nechce se učit, tady jí máš princeznu a postarej se sám. Ještě bych mu připomněla, že mít na krku holku se základním vzděláním a miminem určitě není tak zábavné, jak jim to možná teď připadá

Hezky se to pise, ale jak kluka donutis se starat? Nedonutis. Kdyz bude chtit, plachne a starost zustane na zakladatelce :nevim: Aliky to nezachrani :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
15.10.20 05:26
@cecetka píše:
Hezky se to pise, ale jak kluka donutis se starat? Nedonutis. Kdyz bude chtit, plachne a starost zustane na zakladatelce :nevim: Aliky to nezachrani :?

Jasně, ale měl by vědět, že to co si se svou milou koulí není o. k. a že minimálně ty alimenty ho neminou. A musím dát za pravdu otci, že nějaké přespávání v tomhle případě není vůbec na místě. Buď holku zpracuje a budou fungovat nebo se schazejte na dětském hřišti, ale každopádně za těchto podmínek bych to nepodporovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
15.10.20 06:20

@terien Ma pravdu v tom, ze kluk by mel vedet, ze soulozi bez ochrany s nanynkou, co ma nejake pravidelne a zopovedne brani prasku u zadku. Aby se pak nedivil, ze ji selhala antikoncepce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
15.10.20 06:32

Proto nechápu ani toho kluka, ze si ten kondom pro jistotu nenavlikne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí