Nic, nic, nic a orgasmus

Anonymní
1.5.12 17:54

nic, nic, nic a orgasmus

ahooj holky, nevěděla jsem kam tzo zařadit, ani mi to nepřijde jako problém, ale mám otázku, dneska jsme se s přítelem milovali, opět jsem zvlhla jako vždy, ale nic jsem necítila (vzrušení) a tak jsem říkala to je divné, ale příjemné mi to bylo, no a najednou když jsem byla nahoře jsem z ničeho nic měla orgasmus 8o stalo se to některé?
Omlouvám se za popis, ale opravdu mi to přišlo divné :oops: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
1.5.12 18:13

No určitě to není charakterová vada, takže můžeš být v klidu a zkoušet to znova :mrgreen: :mrgreen: :srdce: :palec:

• Citovat
  • Upravit
6792
1.5.12 18:28

ja si taky kolikrat myslim ze nebudu a najednou bum :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.12 20:00

ale to já orgasmu dosahuju jen dneska jsem nic necítila a najednou to bylo :mrgreen: :mrgreen: ale děkuji za názory , že nejsem divná :oops:

• Citovat
  • Upravit
6792
1.5.12 21:42

nejsi divna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
2.5.12 08:07

divné to není

Ač nejsem žena, mohu tě také uklidnit, divné to není. Tedy u chlapa by to divné asi bylo, ale ženy to prostě mají jinak. Někdy si myslí, že ani nebudou a přesto to přijde najednou jak se říká z čista jasna. To u chlapů je to daleko jasnější, rozkoš stoupá jako raketa. Dá se zastavovat, přerušovat.

• Citovat
  • Upravit
6792
2.5.12 11:22
@lihow píše:
Ač nejsem žena, mohu tě také uklidnit, divné to není. Tedy u chlapa by to divné asi bylo, ale ženy to prostě mají jinak. Někdy si myslí, že ani nebudou a přesto to přijde najednou jak se říká z čista jasna. To u chlapů je to daleko jasnější, rozkoš stoupá jako raketa. Dá se zastavovat, přerušovat.
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.12 02:13

já mám několiko druhů orgasmu…můj manžel většinou nechápe o čem mluvím :)…některý jsou, že už je ,,půlhodiny,, předem jasný, že bude…některý orgasmy se vyvíjí pomalu, ale s rostoucí tendencí a pak to dlouho očekávaný přijde (to je podle mého nejlepší)…jiný´orgasmus je vyloženě nečekaný - je to hezký, fajn a najednou bez upozornění ta náhlá vlna uspokojení…a někdy ani není nutný orgasmus, jen přijde takové nějaké uvolnění a spokojenost…
jak jsem psala, muž nechápe, že existuje nějaké rozlišení - on má a nebo nemá orgasmus a je to…ale někdy mám pocit že mi tak trochu závidí tu různorodost mých možných pocitů…:)

• Citovat
  • Upravit
lihow
4.5.12 07:48

mužské orgasmy na "jedno brdo"

@Anonymní píše:
já mám několiko druhů orgasmu…můj manžel většinou nechápe o čem mluvím :)…některý jsou, že už je ,,půlhodiny,, předem jasný, že bude…některý orgasmy se vyvíjí pomalu, ale s rostoucí tendencí a pak to dlouho očekávaný přijde (to je podle mého nejlepší)…jiný´orgasmus je vyloženě nečekaný - je to hezký, fajn a najednou bez upozornění ta náhlá vlna uspokojení…a někdy ani není nutný orgasmus, jen přijde takové nějaké uvolnění a spokojenost…
jak jsem psala, muž nechápe, že existuje nějaké rozlišení - on má a nebo nemá orgasmus a je to…ale někdy mám pocit že mi tak trochu závidí tu různorodost mých možných pocitů…:)

Přesně, navíc mužské orgasmy si jsou daleko podobnější. Jinak řečeno, v podstatě nemůžou „překvapit“. Muž se dočká postupně během života spíše orgasmů horších a kratších.

• Citovat
  • Upravit
POSTOVSKY
29.8.13 18:12

Rád bych položil dotaz, dost podobný těm, které se zde řeší, možná jiný v tom, že se vzhledem k věku považuji za zkušeného muže ale s „naším“ problémem, si nějak nevím rady. Mám vztah se 30 letou ženou. Byla dost dlouho sama, podle toho co mi řekla, měla pouze dva vztahy a tedy pouze 2 sexuální partnery. Žádnému z nich přede mnou se jí nepodařilo jí uspokojit. Nebudu se ptát na dosažení orgasmu, jako každý jiný muž. Protože ze zkušenosti vím, že to je u každé ženy jiné, neplatí žádné pravidlo ani věku ani použité „metody.“ Měl jsem partnerku, která dokázala prožívat orgasmus už před 18 rokem… Se současnou partnerkou jsme začali orálními praktikami. Tedy spíše ona u mne. Říká, že ji velmi vzrušuje, když vidí, jak si se mnou hraje a jak u mne stoupá vzrušení. Velmi ji to prý baví a jakoby snad ona ani nic nepotřebovala. Nejsem sobec a proto když role obrátíme a mám zájem ji uspokojit já, zde začíná onen problém. Je vzrušená, podle vlhkosti klína a ostatních znaků vím, že je to pravda. Ovšem když si s ní hraji já, řekne, že „nic necítí.“ Omlouvá se, že to není ono, a to se věnuji celé hodiny dráždění klitorisu, stimulaci bodu G, mohu do ní vsunout tři i více prstů a přítelkyně má zavřené oči, blažený výraz ale pak mi řekne, že nic necítí…??? Není to podivné, když všechny znaky včetně zvlhčení vypovídají o vzrušení a ona řekne, že nic necítí? Když jsem chtěl, ať se dráždí sama, ať mi to ukáže, řekne, co jí dělá dobře, tak se ostýchá a řekne, že ani jí se to málokdy povede a že mě se povedlo při našem hraní pouze jednou „navodit“ stav orgasmu ale že to zase odeznělo. Nepotřebuji se ješitně ujišťovat, jen svou přítelkyni velmi miluji a chtěl bych pro ni jen to nejlepší. Domnívám se, že bude asi problém v sebevědomí, v nějakých ranách z minula..?? Váš názor?

• Citovat
  • Upravit
Taky milenka
29.8.13 18:42
@Anonymní píše:
ahooj holky, nevěděla jsem kam tzo zařadit, ani mi to nepřijde jako problém, ale mám otázku, dneska jsme se s přítelem milovali, opět jsem zvlhla jako vždy, ale nic jsem necítila (vzrušení) a tak jsem říkala to je divné, ale příjemné mi to bylo, no a najednou když jsem byla nahoře jsem z ničeho nic měla orgasmus 8o stalo se to některé?
Omlouvám se za popis, ale opravdu mi to přišlo divné :oops: :lol:

to je prece super! Me stve kdyz uz skoro skoro jsem, mam pocit ze me klepne pepka a nic 8o

• Citovat
  • Upravit
Taky milenka
29.8.13 18:45
@POSTOVSKY píše:
Rád bych položil dotaz, dost podobný těm, které se zde řeší, možná jiný v tom, že se vzhledem k věku považuji za zkušeného muže ale s „naším“ problémem, si nějak nevím rady. Mám vztah se 30 letou ženou. Byla dost dlouho sama, podle toho co mi řekla, měla pouze dva vztahy a tedy pouze 2 sexuální partnery. Žádnému z nich přede mnou se jí nepodařilo jí uspokojit. Nebudu se ptát na dosažení orgasmu, jako každý jiný muž. Protože ze zkušenosti vím, že to je u každé ženy jiné, neplatí žádné pravidlo ani věku ani použité „metody.“ Měl jsem partnerku, která dokázala prožívat orgasmus už před 18 rokem… Se současnou partnerkou jsme začali orálními praktikami. Tedy spíše ona u mne. Říká, že ji velmi vzrušuje, když vidí, jak si se mnou hraje a jak u mne stoupá vzrušení. Velmi ji to prý baví a jakoby snad ona ani nic nepotřebovala. Nejsem sobec a proto když role obrátíme a mám zájem ji uspokojit já, zde začíná onen problém. Je vzrušená, podle vlhkosti klína a ostatních znaků vím, že je to pravda. Ovšem když si s ní hraji já, řekne, že „nic necítí.“ Omlouvá se, že to není ono, a to se věnuji celé hodiny dráždění klitorisu, stimulaci bodu G, mohu do ní vsunout tři i více prstů a přítelkyně má zavřené oči, blažený výraz ale pak mi řekne, že nic necítí…??? Není to podivné, když všechny znaky včetně zvlhčení vypovídají o vzrušení a ona řekne, že nic necítí? Když jsem chtěl, ať se dráždí sama, ať mi to ukáže, řekne, co jí dělá dobře, tak se ostýchá a řekne, že ani jí se to málokdy povede a že mě se povedlo při našem hraní pouze jednou „navodit“ stav orgasmu ale že to zase odeznělo. Nepotřebuji se ješitně ujišťovat, jen svou přítelkyni velmi miluji a chtěl bych pro ni jen to nejlepší. Domnívám se, že bude asi problém v sebevědomí, v nějakých ranách z minula..?? Váš názor?

u me orgasmus zacina v hlave. Pokud se neuvolnim, tak jsem pak predrazdena a orgasmus nikde. A jsem potom dole uplne necitliva… Pro me je nejlepsi mit orgasmus hned na zacatku, pri predehre, netlacit na pilu, nebyt hrrrr…

• Citovat
  • Upravit
424
28.2.15 16:45
@Anonymní píše:

Hezky popsáno, řekla bych, že těch druhů je třeba ještě víc.:-) Každá to máme jinak a pokaždé je to jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí