Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky, měl bych na Vás dotaz. Prodáváte nebo prodaly by jste nějaké prádlo nebo boty klukům? Nu nebo by jste byly proti? Snad to tu rozjedete… ![]()
Ted zalezi, jak to myslis
jestli myslis noseny pradlo pro fetisisty, tak jsem mela spolubydlici, co se tim docela slusne zivila na studiich. Normalne koupila kalhotky na trznici za dvacku, celej den je nosila a pak prodala za dve stovky. Celkem me to ohromilo
a melo to I pridanou hodnotu - prakticky neprala spodni pradlo. ![]()
@Cicita tak na tržnici bych asi nezašla, ale jinak dobrý podnikatelský plán
no a co se týká napříkld toho, že by někdo nosil mé použité spodní prádlo, tak to by mi asi bylo i šumák, ale nevím jestli bych ho dokázala prodat z očí do očí, to bych se asi i styděla ![]()
@Anonymní píše:
@Cicita tak na tržnici bych asi nezašla, ale jinak dobrý podnikatelský plánno a co se týká napříkld toho, že by někdo nosil mé použité spodní prádlo, tak to by mi asi bylo i šumák, ale nevím jestli bych ho dokázala prodat z očí do očí, to bych se asi i styděla
Noo pro me to byl ulet, ja na to cumela jak puk, bylo to v dobe, kdy jeste bazarky a podobny valy pres net zas tak nefrcely. Tusim, ze to resila nak pres postu, osobne by to byl. celkem risk. Kdyz se zamyslim, asi bych se nechtela setkat s clovekem, kterej ma zajem o noseny pradlo ![]()
Kazdopadne, zakladatelko, pripustim-li, ze to teda myslis pro ty fetisisty, zajima me, proc te to zajima? Jestli to tu mame rozjet, tak pojd s kuzi na trh, kdyz ses anonymni ![]()
A odpoved na tvou otazku - hele, ani nevim, zalezi na okolnostech
o co, by slo a tak… ale to noseny pradlo asi nee
![]()
Edit: jee sorry nejsi anonymne, ale ciste prakticky jsme tuse vsechny anonymne, takze je to fuk ![]()
Příspěvek upraven 26.01.18 v 00:55
@Cicita tak to byl dobrý byznys
třicet krát dvě stě a kdybych k tomu přihodila manželovi trencle a fusekle můžu začít stavět bez hypošky ![]()
@LimitedEdition píše:
@Cicita tak to byl dobrý byznystřicet krát dvě stě a kdybych k tomu přihodila manželovi trencle a fusekle můžu začít stavět bez hypošky
No a treba kdyz to osulis a ty kalhotky nosis jen pul dne, tak uz nemusis chodit do prace ![]()
@Cicita no, to určitě já také ne
a kdybych věděla, že nosí mé prádli, tak už tuplem nee.. Ale zase každej podle svýho gusta ![]()
@Anonymní píše:
@Cicita no, to určitě já také nea kdybych věděla, že nosí mé prádli, tak už tuplem nee.. Ale zase každej podle svýho gusta
No ja si totiz nemyslim, ze to pradlo jen nosi
![]()
@Cicita no, to je fakt
ale co oko nevidi, to srdce nebolí
ať by třeba daroval k vánocům ![]()
@Cicita píše:
Kazdopadne, zakladatelko, pripustim-li, ze to teda myslis pro ty fetisisty, zajima me, proc te to zajima? Jestli to tu mame rozjet, tak pojd s kuzi na trh, kdyz ses anonymni
A odpoved na tvou otazku - hele, ani nevim, zalezi na okolnostecho co, by slo a tak… ale to noseny pradlo asi nee
![]()
![]()
Edit: jee sorry nejsi anonymne, ale ciste prakticky jsme tuse vsechny anonymne, takze je to fuk
Příspěvek upraven 26.01.18 v 00:55
Když už tak je to zakladatel. A za jakým účelem tu založil diskuzi je asi jasný.
@Anna766 píše:
Když už tak je to zakladatel. A za jakým účelem tu založil diskuzi je asi jasný.
Ok, ja to pohlavi z tech prezdivek nezkoumam ![]()