Sklenka vína při večeru?

731
14.1.18 20:59

Sklenka vína při večeru:-)

Dámy tak si tu sedím, v ruce sklenka a relax. Dnes mi moji miláčci připravili výživný den. Starší mě naštval dokonce tak moc, že jsem mu zatrhla jeho,,rituály" před spaním. Nalila jsem si to vínko a byla jsem připravená vydržet i kdyby měl hučet do rána… A víte co on? Chvilku v postýlce fnukal a pak se přitulil a řekl, že mě má moc rád a pokusí se zítra nezlobit aby si to,,svoje" zase užil. A to je mu teprve 2,5 :srdce: Vím, že to není moc podstatné téma, ale co takhle se jednou nehádat a jen tak se podělit o ty vzácné chvilky klidu když ty naše zlatíčka usnou :D co se honí hlavou, jaký jsme měly den… Cokoliv vás napadne. Jinak všem klidný vecer ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4622
14.1.18 21:07

Kdyz dcera usne, tak ji opusinkuju. Reknu si, jak moc ji milujj a jak je uzasna. A jdu si dat neco dobryho. :mrgreen: Ja jsem matka cvok, i v noci se na chodim koukat :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
14.1.18 21:10

U nás je zrovna řev jak v pravý poledne, tak nevím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
14.1.18 21:16

@scentini já chodím i když nechci???? zatím se oba budí a je třeba dudlík nebo vymotat nohy u mladšího či uklidnit noční můry u staršího. Ale než jdu spát kontroluju je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
14.1.18 21:22

@Tamtama ufff no tak to se sklenka bude hodit :lol: to hučí takhle dlouho běžně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
14.1.18 21:24

Mně se právě nese lahvinka ze sklepa - muž mi volá ze sklepa, zda si dám Veltlín, nebo Neuburg :mrgreen: Zatím je klid, ale mladší se začíná kolem 22:00 budit a pak řádí až do rána co hodina :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
14.1.18 21:26

Nejlepší pocit je když dítě konečně usne!!! miluju to jak už je skoro tuhý a pošeptám mu že ho miluju a on z posledních sil řekne že mě taky miluje a vzápětí už chrápe :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17472
14.1.18 21:28
@Mollify83 píše:
@Tamtama ufff no tak to se sklenka bude hodit :lol: to hučí takhle dlouho běžně?

jo :zed: ale já teda nepiju, no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
14.1.18 21:29
@Doe_Jane píše:
Nejlepší pocit je když dítě konečně usne!!! miluju to jak už je skoro tuhý a pošeptám mu že ho miluju a on z posledních sil řekne že mě taky miluje a vzápětí už chrápe :mrgreen:

u nás z posledních sil mluvím jen já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.18 21:30

A náš prcek když usne tak si dáme s manželem vanu a sklenku vína. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
14.1.18 21:30

Naši dvouletou půjdu za chvíli uložit (spí odpoledne a dřív než v deset pak většinou neusne :nevim: ), za dva týdny přibude brácha a já už se teď těším, až usnou OBA a budu si moct otevřít flašku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
14.1.18 21:33

Já právě dopila dvojku, dojedla rohlík s vysočinou a přemýšlím, zda si dát ještě jednu, nebo radši do hajan :lol: dětičky mám moc hodné, pětiletou nic nevzbudi a mladší mládě (13.měsíců)spí druhou noc celou…tak doufám, že v tom bude pokračovat ;) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
14.1.18 21:34

@cverunka nádhera, já mám Pinot ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
@scentini píše:
Kdyz dcera usne, tak ji opusinkuju. Reknu si, jak moc ji milujj a jak je uzasna. A jdu si dat neco dobryho. :mrgreen: Ja jsem matka cvok, i v noci se na chodim koukat :mrgreen:.

Ja jsem uuuplne stejny cvok 8o :srdce: :hug: :kytka: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731

@Tamtama tak čokoláda?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...