Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dámy tak si tu sedím, v ruce sklenka a relax. Dnes mi moji miláčci připravili výživný den. Starší mě naštval dokonce tak moc, že jsem mu zatrhla jeho,,rituály" před spaním. Nalila jsem si to vínko a byla jsem připravená vydržet i kdyby měl hučet do rána… A víte co on? Chvilku v postýlce fnukal a pak se přitulil a řekl, že mě má moc rád a pokusí se zítra nezlobit aby si to,,svoje" zase užil. A to je mu teprve 2,5
Vím, že to není moc podstatné téma, ale co takhle se jednou nehádat a jen tak se podělit o ty vzácné chvilky klidu když ty naše zlatíčka usnou
co se honí hlavou, jaký jsme měly den… Cokoliv vás napadne. Jinak všem klidný vecer ![]()
Kdyz dcera usne, tak ji opusinkuju. Reknu si, jak moc ji milujj a jak je uzasna. A jdu si dat neco dobryho.
Ja jsem matka cvok, i v noci se na chodim koukat
.
@scentini já chodím i když nechci???? zatím se oba budí a je třeba dudlík nebo vymotat nohy u mladšího či uklidnit noční můry u staršího. Ale než jdu spát kontroluju je ![]()
@Tamtama ufff no tak to se sklenka bude hodit
to hučí takhle dlouho běžně?
Mně se právě nese lahvinka ze sklepa - muž mi volá ze sklepa, zda si dám Veltlín, nebo Neuburg
Zatím je klid, ale mladší se začíná kolem 22:00 budit a pak řádí až do rána co hodina ![]()
Nejlepší pocit je když dítě konečně usne!!! miluju to jak už je skoro tuhý a pošeptám mu že ho miluju a on z posledních sil řekne že mě taky miluje a vzápětí už chrápe ![]()
@Mollify83 píše:
@Tamtama ufff no tak to se sklenka bude hoditto hučí takhle dlouho běžně?
jo
ale já teda nepiju, no ![]()
@Doe_Jane píše:
Nejlepší pocit je když dítě konečně usne!!! miluju to jak už je skoro tuhý a pošeptám mu že ho miluju a on z posledních sil řekne že mě taky miluje a vzápětí už chrápe
u nás z posledních sil mluvím jen já ![]()
A náš prcek když usne tak si dáme s manželem vanu a sklenku vína. ![]()
Naši dvouletou půjdu za chvíli uložit (spí odpoledne a dřív než v deset pak většinou neusne
), za dva týdny přibude brácha a já už se teď těším, až usnou OBA a budu si moct otevřít flašku ![]()
Já právě dopila dvojku, dojedla rohlík s vysočinou a přemýšlím, zda si dát ještě jednu, nebo radši do hajan
dětičky mám moc hodné, pětiletou nic nevzbudi a mladší mládě (13.měsíců)spí druhou noc celou…tak doufám, že v tom bude pokračovat
![]()
@scentini píše:
Kdyz dcera usne, tak ji opusinkuju. Reknu si, jak moc ji milujj a jak je uzasna. A jdu si dat neco dobryho.Ja jsem matka cvok, i v noci se na chodim koukat
.
Ja jsem uuuplne stejny cvok
![]()