Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý večer, chtěla sem se zeptat, jaký máte zkušenosti, nebo jak vypadá nidace. Děkuji
@Barbora66 citit to nejde, nekdo treba lehce spini (lehce ruzovy vytok), vetsina to podle me ale nepociti
to je i muj pripad ![]()
@Kukacka123 já měla nějakou dobu takové bílé hleny, ani to nevím co znamená, a jeden den mě začalo bolet v podbřišku jakoby měla dojít menstruace a najedou taková černá krev, a to bylo tak 2-3 dny a dnes trochu růžová vůbec nevím co by to mohlo znamenat.
předevčírem a včera jsem měla ranní nevolnost a dnes nic. A test sem si zatím nedělala jelikož by mi asi nevyšel nijak, díky té krvi.
V mym pripade jsem ji nijak nepocitila, nic se nedelo. Zadny vytok, spineni, proste nic. Tehotenstvi jsem poznala presne az v den, kdy jsem nedostala ms a to v nejposlednejsi den, kdy jsem ji kdy dostala ![]()
@Pomka poprvé, jsem také žádné příznaky neměla je ranní nevolnost, jen sem musela na potrat a tohle bych možná měla už poznat, ale bohužel nevím ![]()
@Barbora66 potom nelze rict, co to bylo, kdyz tohle nevis
kdy by si mela dostat MS, dost zasadni info ![]()
@Barbora66 tehotenske nevolnosti takhle brzy nejsou podle me mozny
a test ti taky nic neukaze. Jestli jsi mela nechraneny sex, mozny je vsechno, ale bacha, ty priznaky si lehce vsugerujes. Ja byla tehotna v mesici, kdy jsem nepocitovala fakt nic ![]()
@Kukacka123 cca pořádnou jsem měla naposledy v listopadu 17-25
@Kukacka123 píše:
@Barbora66 potom nelze rict, co to bylo, kdyz tohle neviskdy by si mela dostat MS, dost zasadni info
To za prvy a za druhy, jestli je to nidace, test nic neukaze a nevolnosti by ji podle me neprovazely…
@Pomka proto jsem ještě těhotenský test nezkoušela. Tak to je mi jasný, a proto se nejdříve ptám tu vás než bych šla za doktorkou, aby si nemyslela že jsem blázen ![]()
@Barbora66 píše:
@Kukacka123 cca pořádnou jsem měla naposledy v listopadu 17-25
Tak to by jsi uz mela dostat pres par dny, ne? Sezen test a vyzkousej ![]()
@Pomka právě že nedostala a místo toho mám teď toto a vůbec nevím, právě nevím zda by mi teď ten test něco ukázal ![]()