Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím vás děvčata. Jsem třináctý den po IUI a jsem nervózní jak to dopadne. Musí pokaždé když se vajicko uhnizduje být krvácení?
A netestovala jsi? Myslím, že už by na testu bylo něco vidět. Jinak je určitě víc uhnízdění bez špinění než se špiněním.
Netestuji. Mám napsáno až čtrnáct dni po dobrani utrogestanu. Mám strach z negativního výsledku.
@Werushe87 píše:
Netestuji. Mám napsáno až čtrnáct dni po dobrani utrogestanu. Mám strach z negativního výsledku.
14 dní po dobrání Utrogestanu??? Utrogestan se po úspěšném IUI vetšinou bere celý první trimestr… ![]()
Já myslím, že už je rozhodnuto, jestli jsi těhotná nebo ne a test už případně vyjde pozitivní. Zkus to, držím pěsti.
@ivunak mám ho brát 14 dni udělat test, pokud je pozitivní brát dal pokud negativní vysadit. V pondělí jsem byla na vysetreni na gynde a ani krev mi nechtěli brát bo by tam nic nebylo. Tak nevím. Počkám do pondelka. Po pravdě mám hrůzu si ten test udělat.
@Werushe87 píše:
@ivunak mám ho brát 14 dni udělat test, pokud je pozitivní brát dal pokud negativní vysadit. V pondělí jsem byla na vysetreni na gynde a ani krev mi nechtěli brát bo by tam nic nebylo. Tak nevím. Počkám do pondelka. Po pravdě mám hrůzu si ten test udělat.
Píšeš, že jsi 13 dnů po IUI, když dobře počítám zítra by jsi měla po 14-ti dnech testovat, ne? Jako já tě chápu, já jsem taky před testem doufala, že bude pozitivní. Ale zase po dvou týdnech už je jasno. ![]()
@Werushe87 píše:
@ivunak 13. Jsem byla na IUI od 16. Beru utrogestan.
Aha, tak já měla Utrogestan hned ode dne IUI a testovat jsem měla 12. den. Tak uvidíš v pondělí.
@ivunak no jestli to vydrzim tetka bych se šle po pravdě ten výsledek asi ještě nebude Ok. Každopádně jak ses cítila po utrogestanu? Poznala jsi nějak dřív ze se povedlo?
@Werushe87 píše:
@ivunak no jestli to vydrzim tetka bych se šle po pravdě ten výsledek asi ještě nebude Ok. Každopádně jak ses cítila po utrogestanu? Poznala jsi nějak dřív ze se povedlo?
Já jsem si ho zaváděla, takže jsem nijak nepozorovala, že ho beru. Žádné příznaky, že se povedlo jsem nepociťovala. Tak ať ti to vyjde.
@Werushe87 píše:
@ivunak diky
Můžu se zeptat jak jsi dopadla? Jsi těhotná?
@ivunak bohužel ne jsem objednána na laparo. Tak doufám ze tam něco prostouchnou a půjde to samo. Třeba se to někomu stalo
@Werushe87 píše:
@ivunak bohužel ne jsem objednána na laparo. Tak doufám ze tam něco prostouchnou a půjde to samo. Třeba se to někomu stalo
Tak to je mně líto. Jasně, někdy k otěhotnění pomůže fakt jenom maličkost. Tak držím pěsti.