Snažení 2017/2018

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
404
24.10.17 14:08

Snažení 2017/2018

Ahojky najde se tu někdo kdo se chce letos nebo příští rok snažit o miminko? Nebo kdo už se í dlouhodobeji snaží? My už se snažíme 14 mesicu a koncem Listopadu jdeme na první konzultaci do car.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7041
24.10.17 15:30

No my začali vloni přesně v tomhle měsíci, těhotná od té doby 3× a pokaždé do 8tt konec. Teď dáváme šanci poslednímu přirozenému a když neklapne tak ivf s pgd/pgs (už bylo v létě doporučeno).ale věřím že napočtvrté už to klapne jak má :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
24.10.17 15:50

Budu držet palce nám se během těch 14 ti měsíců nepovedlo bohužel vůbec otěhotnět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
24.10.17 18:12

@Ka-Ha myslím že oboje je svým způsobem těžké, takže taky držím pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
24.10.17 18:15

Prosím o radu a názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.17 08:07

Ahoj holky, zitra nasazuji Clostik a take mi zacina snazeni, kez by to vyslo..a co je u Vas noveho? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
8.3.18 15:16

Ahoj holky jsem tu nováček  Už pár dní přemýšlim jestli se mám přidat. Nakonec jsem to udělala až dnes Chťěla jsem se přidat do skupinky kde si můžu s někým popovídat a najít někoho kdo má třeba i stejný problém jako já. Takže k věci:S přítelem se snažíme o mimi 5 měs před měsícem mi zjistili naplněný vejcovod. Nejspíš se jedná o tekutinu. Takže mi byla doporučena laparka. Při další návštěvě u doktorky mě tak trochu potěšila…nemám to prý vzdávat a snažit se dál. Takže vlastně ta operace už záleží na mě. Takže teď zatím funguji jen na levé straně a ta se zdá být v pořádku Má otázka zní:Má tu někdo stejný nebo podobný problém???A i přes tenhle nešvar se podařilo otěhotnět?

Nahlásit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
1.4.18 23:00

Ahoj holky, já v říjnu vysadila antiko a aktivně se snažíme cca 4 měsíce. Dělám ovu testy už 2 měsíce v kuse, nic tam nebylo až naposled se objevila slabší čárka, ale podle testu když je slabá, je to negativní. Tak jsem se konečně dočkala nového gynekologa na doporučení známe, prý mám mírně nažloutlé vaječníky a to může znamenat anovulaci.Dal mi žádanku na horm. profil. Minulý týden jsem byla na krvi, v pátek jdu na ultrazvuk a pak ještě jednou na krev a manžel na spermiogram.Po výsledcích mi snad dá clostilbegyt. Doufám, že se to už začne hýbat. Jinak všem přeji hodně štěstí!!! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.4.18 19:21

Ahoj, jsem tu prvně, všeho už tu bylo napsáno dost, ale byla bych ráda kdyby se někdo vyjádřil přímo k mému případu :mrgreen: nevadí, že se zřejmě budu opakovat? :D Snažíme se s přítelem od září loňského roku a stále nic, MS jsem měla dost nepravidelnou, ale teď tak tři měsíce se to zřejmě srovnalo a vždy tak týden před MS mě strašlivě bolí prsa. A tento měsíc zatím nic, ani bolest prsou ani MS. Dělala jsem si test myslím druhý den po opoždění a čtvrtý den a bílý. Dnes je to pátý den od opozděnî, včera jsem měla mírnou bolest v podbrisku jako před příchodem MS, ale nedostavila se a teď jak to tu sepisuju tak cítím opět mirne tlaky v podbrisku. Myslíte, že i přes to, že je test zatím negativní můžu být těhu? Já de bojím dělat další test, že bude opět negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19979
26.4.18 19:26

@Iv91 můžeš být těhotná a nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.4.18 19:29

@lachtanice86
:) je mi jasne, ze je to buď a nebo, spis mě hodně zaráží, ze jsem si test delala čtvrtý den po vynechání, nemělo už by tam jít něco vidět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19979
26.4.18 19:31

@Iv91 víš kdy byla ovulace? Asi ne že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.4.18 19:34

@lachtanice86
přesně nevím, říkala jsem si, ze to nebudu až tak moc všechno sledovat, víš jak to je, čím víc to chceš tím víc to nejde tak se snažím na to nemyslet, ale bylo to zřejmě kolem 8.4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19979
26.4.18 19:36

@Iv91 chápu jak to myslíš. No pokud někdy kolem 8.4. To už by měl test ukázat, ale nic není jisté dokud nepřijde ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.4.18 19:38

@lachtanice86
ach jo, to je strasne to čekání na něco co nevíš co z toho bude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...