Brzká gravidita?

Anonymní
22.10.17 22:41

Brzka gravidita?

Neobvykly dotaz (neobvykla situace pro me).
Snad tu bude nekdo, kdo zna ci sam zazil.
Ovulaci mam ke konci cyklu, blizko k MS.
Vypada to, ze tedy 7 dni do MS je OVU.
13.10 probehl styk kdy byla ovulace a to vim jiste, max.14.10 probehlo vypuzeni vajicka. 3DPO bolesti hlavy, nechutenstvi a citila jsem se jinak (vim, je brzy ale mam za sebou 2 tehotenstvi s porody..jsem citliva)
6DPO silene bolesti hlavy, nevolnost bez zvraceni, spineni nejprve ruzove, pak hnede.
7DPO jsem skoncila na pohotovosti, myslela jsem, ze mam cystu jake bolesti to byly, mdloby. Od 6 dpo se rozjizdelo spineni, 7 a 8 dpo krvaceni ale takove zvlastni, rekla bych hodne ale vzhledem k pouzivani i kalisku i vlozek, po vyjmuti kalisku moc krve nebylo, malinko, spise cucky srazene, tmavsi. Na toal. papiru svetlejsi krev pri utreni po curani. 9 dpo jen dojezd, spineni.
MS jsem spise ocekavala 24.10.
Dnes 10 dni od ovulace a styku mam citliva prsa - napnuta, bradavky pali, tlak v brise jako tlaceni na moc. mechyr, neustale chodim curat a zacala me palet zaha.
Zanet nemam, ani v krvi ani v moci.

Pres krvaceni, takto cuckovate i s cerstvou krvi lze otehotnet?
Vajicko se uhnizdi okolo 7 DPO pokud vim, to ja krvacela.
Pokud mam takto pozde ovulaci, kdy tedy muze teh.test prokazat graviditu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
687
22.10.17 22:49
@Anonymní píše:
Neobvykly dotaz (neobvykla situace pro me).
Snad tu bude nekdo, kdo zna ci sam zazil.
Ovulaci mam ke konci cyklu, blizko k MS.
Vypada to, ze tedy 7 dni do MS je OVU.
13.10 probehl styk kdy byla ovulace a to vim jiste, max.14.10 probehlo vypuzeni vajicka. 3DPO bolesti hlavy, nechutenstvi a citila jsem se jinak (vim, je brzy ale mam za sebou 2 tehotenstvi s porody..jsem citliva)
6DPO silene bolesti hlavy, nevolnost bez zvraceni, spineni nejprve ruzove, pak hnede.
7DPO jsem skoncila na pohotovosti, myslela jsem, ze mam cystu jake bolesti to byly, mdloby. Od 6 dpo se rozjizdelo spineni, 7 a 8 dpo krvaceni ale takove zvlastni, rekla bych hodne ale vzhledem k pouzivani i kalisku i vlozek, po vyjmuti kalisku moc krve nebylo, malinko, spise cucky srazene, tmavsi. Na toal. papiru svetlejsi krev pri utreni po curani. 9 dpo jen dojezd, spineni.
MS jsem spise ocekavala 24.10.
Dnes 10 dni od ovulace a styku mam citliva prsa - napnuta, bradavky pali, tlak v brise jako tlaceni na moc. mechyr, neustale chodim curat a zacala me palet zaha.
Zanet nemam, ani v krvi ani v moci.Pres krvaceni, takto cuckovate i s cerstvou krvi lze otehotnet?
Vajicko se uhnizdi okolo 7 DPO pokud vim, to ja krvacela.
Pokud mam takto pozde ovulaci, kdy tedy muze teh.test prokazat graviditu?

Podle charakteru krvácení lze těžko poznat možnost otěhotnění/neotěhotnění. Test by měl být celkem spolehlivý 14 dní po styku, raději bych pak případně provedla ještě jeden 21 dní po styku. Držím palce, ať to dopadne, jak si přeješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
22.10.17 22:58

7 dnů je dost krátká luteální fáze. Správně je 12 - 16 dnů, hraniční je 10 dnů. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
22.10.17 23:02

14 dnů od oplodnění je nejlepší doba na test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie