Ovulace 7 dni pred MS

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.10.17 08:25

Ovulace 7 dni pred MS

Ahoj, mam ovulaci podle ovu testu i bolesti 7 dni pred zacatkem MS.
Cyklus po porodu divny, mela jsem 2 MS.
Po porodu jsem 15 mesicu.
11-12.8 byla 1.MS
11.9. byla potvrzena ovulace
17-18.9 byla MS
13.10 byla potvrzena ovulace
a vcera jsem zacala spinit, v noci a k ranu jsem mela pod sebou mokry velky flek s primesi krve, jako kdyz praskne balonek (ten maly) naplneny tekutinou a nasledne kapky cerstve krve na toaletaku, bolesti bricha jako u MS, spineni…ale mam dojem ze je to MS a ne uhnizdeni :(.

Pokud mam Ovu tak pozde, nema vajicko sanci se uhnizdit ne? :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6661
20.10.17 08:32

Ano, je to příliš krátká luteální fáze. Normální je 12 - 16 dnů a jak mi říkal kdysi můj gynekolog - hraniční je 10 dnů. Možná máš stále ještě rozházené hormony (nevím, jak dlouho máš od porodu) a cykly se dají časem do pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.17 08:37

15 mesicu po porodu.
Tzn.jit na gyndu nebo staci gynex?
Kontryhel jeste…ze by se to upravilo samo…
Ale ta cira tekutina..nemohla to byt cysta i kdyz pred 2 mes na KO zadnou lekar nevidel?

• Citovat
  • Upravit
20767
20.10.17 08:44

Jak píše @bartsch, luteální fáze by měla mít alespoň 10 dnů, jinak nemá vajíčko moc šanci. Pokud se snažíte o dítě, poradila bych se s lékařem, pokud to nehoří, dala bych tomu čas, třeba se to samo ustálí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.17 08:50

Bylo by to treti miminko. Prvni prislo uplne nahodou bez cyklu..bez MS.
Druhe po IUI s hormonalni lecbou a injekcemi na podporu OVU - vylouceni vajicka
A treti bych rada prirozene protoze OVU probiha, MS take sama…
Me ty hormony delaji spatne na ledviny

• Citovat
  • Upravit
Verun83
20.10.17 08:53

Potřebuješ aspoň 10 dní. začni brát gynex a myslím, že druhou fázi ovlivňuje i pyridoxin (vitamín skupiny B), tak nasadit i třeba b-komplex. ale nebude to hned. ale upravit by se to dalo i bez umělých hormonů.

• Citovat
  • Upravit
20767
20.10.17 08:55
@Anonymní píše:
Bylo by to treti miminko. Prvni prislo uplne nahodou bez cyklu..bez MS.
Druhe po IUI s hormonalni lecbou a injekcemi na podporu OVU - vylouceni vajicka
A treti bych rada prirozene protoze OVU probiha, MS take sama…
Me ty hormony delaji spatne na ledviny

Mám tušení, že je na to dobrý vitamin B6 (pyridoxin?), tak zkus, to ti neublíží :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
20.10.17 09:00

Ja jen ještě dodám, ze pokud je to teprve druha ms po porodu, tak se muze srovnat sama. Mne az paty cyklus začal fungovat i s lutealni fází delší než par dni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.17 09:09

Ktery den cyklu mam gynex brat? Muzu ode dneska?

• Citovat
  • Upravit
8056
20.10.17 09:44

Nikdy jsem to u sebe neřešila, cykly mám zcela pravidelné a s první dcerou jsem otěhotněla 6 dnů před MS. Čárka na těhotenském testů byla až čtrnáctý den po…
O to víc mě překvapilo, že s druhou dcerou jsem těhotněla sestý den po začátku MS.
U obou to bylo na první pokus (jediný v konkrétním cyklu), tak buď mám vajíčka se super výdrží nebo to byla pekelná náhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
20.10.17 09:48
@Bebuše píše:
Nikdy jsem to u sebe neřešila, cykly mám zcela pravidelné a s první dcerou jsem otěhotněla 6 dnů před MS. Čárka na těhotenském testů byla až čtrnáctý den po…
O to víc mě překvapilo, že s druhou dcerou jsem těhotněla sestý den po začátku MS.
U obou to bylo na první pokus (jediný v konkrétním cyklu), tak buď mám vajíčka se super výdrží nebo to byla pekelná náhoda.

To první těhotenství mohlo být pouze z posunuté ovulace, i kdybys neotěhotněla, tak by menstruace přišla až se zpožděním :kytka: A nebo zázrak, přijde mi, že je možné všechno :dance:
Já mám podobnou zkušenost, jako ty tu druhou, měla jsem ovulaci hned po menstruaci, myslela jsem si, že to neni možný, protože jsem cykly měla vždy 28+, ale bylo no a byly dokonce dvě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
20.10.17 09:51
@Bebuše píše:

Já měla třeba cykly jak hodinky před otěhotněním a zrovna v cyklech, kdy jsem otěhotněla, se ovulace posunula, takže by ty cykly byly (poprvé delší a podruhé zase kratší) jiné. A proč se to stalo? :nevim: Proč se zrovna tyto cykly změnily? :nevim: Těžko říct, ale zrovna v těchto to vyšlo a prakticky bez jakéhokoliv „snažení“. Před tím (i s potvrzenou ovulací) nic. :nevim: :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.17 10:47

Tak nevim…je to nejake divne
Je mi spatne od zaludku (to uz 3 dny), bolesti hlavy a to spineni je divne, jako slaba MS a je mi priserne vedro. Mam citlive bradavky a prsa natekla. To u MS nemam. Ne doted. Tak bud je to hormonama ze jsou poblaznene…
Takhle - neni to typicke jako u moji MS…
Ale jak pisete..sance na zahnizdeni asi neni kdyz mam i cervenou krev - jasna

• Citovat
  • Upravit
Verun83
20.10.17 11:42

Udělej si test, u prvního jsem v den menstruace normálně krvácela. a pak tak 2-3× do týdne až do 10tt.

• Citovat
  • Upravit
103
23.10.17 18:50

Jak poznat ovulaci

Ahojky holky,

nechci zakládat novou diskuzi, tak píši sem. Moc bych prosila o sdělení vašich zkušeností.

Jelikož mám nepravidelnou menstruaci, tak nevím, kdy mám ovulaci a ani jsem to nikdy nepozorovala. Dnes jsem 43DC (mívám cca 32-36), ms nikde a tt negativní. Teď jsem si vzpomnela, ze 35DC jsem měla veliké bolesti v podbrisku pri sexu a pak i vecer. Myslíte, ze to mohla byt ovulace a proto se ms zpozdily? Nebo je na ni příliš pozdě? Ted me přes den picha v podbrisku, bolí me bederní pater( jako při ms). Myśite, ze i přes negativní test se mohlo zadařit?

Děkuji za jakoukoliv odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital