Má někdo zkušenosti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9947
20.10.17 14:55

Má někdo zkušenosti ?

Zdravím všechny :mavam:

Chtěla bych se zeptat má někdo zkušenosti s těmi to léky? Na podboru těhotenství? :)

Fertility Blend?
A pro oba BlueFertil, PinkFertil? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35720
20.10.17 15:08

To není lék, ale doplněk stravy, vitamíny. Určitě to má svá pro, ale že by to přímo pomohlo k početí asi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19784
20.10.17 16:09

@pikola Jj, vitamíny a minerály.

@Petruna21 Tady je názor odbornice: https://www.drmax.cz/…-otehotnenim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
18.1.18 23:55

Ahoj holky, chtěla bych se poradit co užíváte, aby se vám podařilo otěhotnět? A jak dlouho vám to asi trvalo než jste zapadly? S manželem se snažíme už nějakou dobu a poslední dobou na to musím myslet víc a víc, vím že na to nemám myslet, ale to se lehce řekne, ale hůře se to dělá. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
19.1.18 08:15

@kudlanka1 Tak já nakonec brala femibion a pila kontryhelovy čaj a pomohlo to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
22.1.18 10:47
@Petruna21 píše:
@kudlanka1 Tak já nakonec brala femibion a pila kontryhelovy čaj a pomohlo to :palec:

A za jak dlouho ti to asi pomohlo? a to jsi brala jen ty nebo i tvoje polovicka neco brala? :-) A jak dlouho jste se asi snazili? :-), gratuluji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
22.1.18 11:19
@kudlanka1 píše:
A za jak dlouho ti to asi pomohlo? a to jsi brala jen ty nebo i tvoje polovicka neco brala? :-) A jak dlouho jste se asi snazili? :-), gratuluji :-)

Snažili jsme se půl roku a furt nic jen sem to začala brát tak další měsíc sem zjistila dvě // na testu :) a brala jsem to jen já, děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
22.1.18 11:45
@Petruna21 píše:
Snažili jsme se půl roku a furt nic jen sem to začala brát tak další měsíc sem zjistila dvě // na testu :) a brala jsem to jen já, děkuji :kytka:

No tak to je super :-), tomu říkám teda rychlovka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
22.1.18 11:46
@kudlanka1 píše:
No tak to je super :-), tomu říkám teda rychlovka :-D

Jo potom už jo chtěla jsem to už vzdávat :roll:.. A teď jsem 13+6 tt :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
23.1.18 23:38

@Petruna21 Super gratuluji, to je krasne :-), uz se taky tesim az budu :-), jen to nesmim moc prehanet, protoze mi z toho cekani sibne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
24.1.18 08:03

@kudlanka1 Děkuji :kytka: brzo to vyjde uvidíš :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
25.1.18 13:44
@Petruna21 píše:
@kudlanka1 Děkuji :kytka: brzo to vyjde uvidíš :andel:

Dekuji :-), ja doufam ze to vyjde. Zkusim to co nejvice podporit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
25.1.18 22:09
@kudlanka1 píše:
Dekuji :-), ja doufam ze to vyjde. Zkusim to co nejvice podporit :-)

Určitě držím palečky ať se co nejdříve zadaří :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
29.1.18 18:42

@kudlanka1 Ahoj jak dlouho se snazite? My jsme se snazili neco pres rok, testy a vsechno nam vyslo ze je v poradku, takze nam zbyvalo jen cekat jestli to vyjde nebo ne. Nechteli jsem to ale nechat vylozene nahode, protoze uz se taky necitim nejmladsi :-). Brala jsem ja i chlap pripravek od BlueFertil a musim rict ze jsem s nim byla moc spokojena, protoze se mi podarilo zapadnout za cca tri mesice :-) a ted se doma tesime z naseho maleho ulicnika Honzika :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
30.1.18 23:06
@blink píše:
@kudlanka1 Ahoj jak dlouho se snazite? My jsme se snazili neco pres rok, testy a vsechno nam vyslo ze je v poradku, takze nam zbyvalo jen cekat jestli to vyjde nebo ne. Nechteli jsem to ale nechat vylozene nahode, protoze uz se taky necitim nejmladsi :-). Brala jsem ja i chlap pripravek od BlueFertil a musim rict ze jsem s nim byla moc spokojena, protoze se mi podarilo zapadnout za cca tri mesice :-) a ted se doma tesime z naseho maleho ulicnika Honzika :-) :srdce:

My se snazime asi neco kole trictvrte roku, pomalu ale jiste mi to asi leze na mozek a mozna i z toho nam to nejde. Na nejake testy jsme byli a podle vseho je vsechno v poradku. A jaky konkretne jsi brala ty? Mas treba odkaz na stranky? Uz jsem z toho hledani docela zoufala a vzdycky narazim na neco a ctu a ctu a ctu :-), na netu je az moc informaci :-). Po roce snazeni zapadnout za tri mesice, to je pekne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí