Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny ![]()
Chtěla bych se zeptat má někdo zkušenosti s těmi to léky? Na podboru těhotenství? ![]()
Fertility Blend?
A pro oba BlueFertil, PinkFertil? ![]()
To není lék, ale doplněk stravy, vitamíny. Určitě to má svá pro, ale že by to přímo pomohlo k početí asi ne.
@pikola Jj, vitamíny a minerály.
@Petruna21 Tady je názor odbornice: https://www.drmax.cz/…-otehotnenim.
Ahoj holky, chtěla bych se poradit co užíváte, aby se vám podařilo otěhotnět? A jak dlouho vám to asi trvalo než jste zapadly? S manželem se snažíme už nějakou dobu a poslední dobou na to musím myslet víc a víc, vím že na to nemám myslet, ale to se lehce řekne, ale hůře se to dělá. ![]()
@kudlanka1 Tak já nakonec brala femibion a pila kontryhelovy čaj a pomohlo to ![]()
@Petruna21 píše:
@kudlanka1 Tak já nakonec brala femibion a pila kontryhelovy čaj a pomohlo to
A za jak dlouho ti to asi pomohlo? a to jsi brala jen ty nebo i tvoje polovicka neco brala?
A jak dlouho jste se asi snazili?
, gratuluji ![]()
@kudlanka1 píše:
A za jak dlouho ti to asi pomohlo? a to jsi brala jen ty nebo i tvoje polovicka neco brala?A jak dlouho jste se asi snazili?
, gratuluji
Snažili jsme se půl roku a furt nic jen sem to začala brát tak další měsíc sem zjistila dvě // na testu
a brala jsem to jen já, děkuji ![]()
@Petruna21 píše:
Snažili jsme se půl roku a furt nic jen sem to začala brát tak další měsíc sem zjistila dvě // na testua brala jsem to jen já, děkuji
No tak to je super
, tomu říkám teda rychlovka ![]()
@kudlanka1 píše:
No tak to je super, tomu říkám teda rychlovka
Jo potom už jo chtěla jsem to už vzdávat
.. A teď jsem 13+6 tt ![]()
@Petruna21 Super gratuluji, to je krasne
, uz se taky tesim az budu
, jen to nesmim moc prehanet, protoze mi z toho cekani sibne ![]()
@Petruna21 píše:
@kudlanka1 Děkujibrzo to vyjde uvidíš
Dekuji
, ja doufam ze to vyjde. Zkusim to co nejvice podporit ![]()
@kudlanka1 píše:
Dekuji, ja doufam ze to vyjde. Zkusim to co nejvice podporit
Určitě držím palečky ať se co nejdříve zadaří
![]()
@kudlanka1 Ahoj jak dlouho se snazite? My jsme se snazili neco pres rok, testy a vsechno nam vyslo ze je v poradku, takze nam zbyvalo jen cekat jestli to vyjde nebo ne. Nechteli jsem to ale nechat vylozene nahode, protoze uz se taky necitim nejmladsi
. Brala jsem ja i chlap pripravek od BlueFertil a musim rict ze jsem s nim byla moc spokojena, protoze se mi podarilo zapadnout za cca tri mesice
a ted se doma tesime z naseho maleho ulicnika Honzika
![]()
@blink píše:
@kudlanka1 Ahoj jak dlouho se snazite? My jsme se snazili neco pres rok, testy a vsechno nam vyslo ze je v poradku, takze nam zbyvalo jen cekat jestli to vyjde nebo ne. Nechteli jsem to ale nechat vylozene nahode, protoze uz se taky necitim nejmladsi. Brala jsem ja i chlap pripravek od BlueFertil a musim rict ze jsem s nim byla moc spokojena, protoze se mi podarilo zapadnout za cca tri mesice
a ted se doma tesime z naseho maleho ulicnika Honzika
![]()
My se snazime asi neco kole trictvrte roku, pomalu ale jiste mi to asi leze na mozek a mozna i z toho nam to nejde. Na nejake testy jsme byli a podle vseho je vsechno v poradku. A jaky konkretne jsi brala ty? Mas treba odkaz na stranky? Uz jsem z toho hledani docela zoufala a vzdycky narazim na neco a ctu a ctu a ctu
, na netu je az moc informaci
. Po roce snazeni zapadnout za tri mesice, to je pekne ![]()