Jde otěhotnět při MS?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9947
22.10.17 21:46

Jde otěhotnět při MS ??

Hezký večer přeji :)

Mám takový dotaz někde v časopise jsem se dočetla že jde otěhotnět i během menstruace a proto se chci zeptat má s tím někdo zkušenosti a jde to opravdu? 8o docela mě ten článek překvapil.
A hlavně už z hygienických důvodu mi to přijde trošičku moc :oops:
Omlouvám se že mám tak hloupý dotaz ale kdo by to jiný mohl vědět než vy tady na Emiminu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101493
22.10.17 22:00

@Petruna21 No, pokud má někdo hodně brzo ovulaci, tak tak otěhotnět jde… příklad: MS trvající 6 dní, ovulace 10 den cyklu - no takže ze sexu koncem MS mohou nějaké potvory počkat až na ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
22.10.17 22:02

Spíš si myslim, že nikdo nechce říct, v tuto chvíli jste 100% neplodná. Že je to takový alibismus. Takové to “reálně ne, ale stát se může cokoli”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.10.17 22:08
@Petruna21 píše:
Hezký večer přeji :)Mám takový dotaz někde v časopise jsem se dočetla že jde otěhotnět i během menstruace a proto se chci zeptat má s tím někdo zkušenosti a jde to opravdu? 8o docela mě ten článek překvapil.
A hlavně už z hygienických důvodu mi to přijde trošičku moc :oops:
Omlouvám se že mám tak hloupý dotaz ale kdo by to jiný mohl vědět než vy tady na Emiminu :lol:

Rozhodně se to může stát :lol:
Zvláště v 80tých letech docela frčela teorie, že to nejde (tehdy se moc neřešila ovulace, spíš šlo o to, že mechanicky se tam ta spermie přes krev nedostane), takže z takového sexu bylo dost miminek :mrgreen:

A proto nám o tom, na rodinné výchově soudružka říkala, byť jsme tehdy byly ještě žabata.

Dneska je spíš problém opačný, ženské mají problém otěhotnět i v ten super správný den, takže v ty nesprávné dny berou jako že jsou neplodné na sto procent. Ale když se ten cyklus nějak posune, možné je vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
22.10.17 22:15

Možné ale nepravděpodobné. Já jsem poprvé otěhotněla hned po menstruaci, asi dva, tri dny. Dodneška to nechapu protože v tu dobu jsem to měla šíleně nepravidelné. Zpoždění klidně 2-3týdny… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
22.10.17 22:19

Záleží na ovulaci. Já mám někdy menses 7 dnů a 11. den ovulaci, takže pokud by byly spermie vytrvalé, mohlo by to klapnout i ze styku ke konci krvácení. Takže my si dáváme pozor do 13.-14. dne a pak máme dva týdny pré :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
22.10.17 22:26

Všem děkuji za odpovědi :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.17 22:27

Ano - já jsem tím důkazem. Moje mámka si je 100% jistá, že jindy k oplodnění dojít nemohlo (bydlela tenkrát ještě na koleji a tak to s táto jako studenti neměli jednoduché :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit
392
22.10.17 23:58

Ja hned den po menstruaci. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
23.10.17 00:09

@Lucius08 já před prvním těhu jsem byla 8 měsícu bez menstruace nikdo nevěděl proč injekce pomohla na 1den a zase nic…pak z ničeho nic jsem to v lednu dostala..pak zase nic a v květnu jsem byla v 7tt…:D :D nechápu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
23.10.17 00:52

Ano jde to, ja takhle otehotnela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
23.10.17 08:48

Ahoj já otěhotněla při ms…i dle Dr a vzhledem k tomu že to byli 2 jediný styky :mrgreen: ale už je dýl,3 dny po ms jsem začala celý týden špinit a další týden bolesti..odešlo to..ms mi trvá těch 6 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.20 16:04

Ahoj snažily sme se o miminko a mám nepravidelnou ms a teď mimi se chytlo a odešlo s ms myslíte že bych mohla otěhotnět přes MS? Moc si mimi přejeme a

• Citovat
  • Upravit
72725
11.4.20 17:07
@Anonymní píše:
Ahoj snažily sme se o miminko a mám nepravidelnou ms a teď mimi se chytlo a odešlo s ms myslíte že bych mohla otěhotnět přes MS? Moc si mimi přejeme a

Možné to je.. Ex měl takto 2 děti, jindy to nešlo.. Nikdo nemůže vědět, kdy máš ovulaci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
11.4.20 23:20

Myslíš jestli se mohlo udržet i přes menstruaci? No mohlo, udělej si test až ti menzes skončí. Nebo myslíš, zda se dá otěhotnět při menstruaci? Dá, ale musíš mít brzy ovulaci a to se děje při krátkých cyklech, většinou 21-24 dní. Pokud máš cykly delší, tak je pravděpodobné, že je ovulace později a pak se dá otěhotnět maximálně ze sexu 5dní před.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex