Nikdo se neozve první

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15496
9.3.26 10:31
@Namron píše: Více

Třeba je ta chyba opravdu u tebe … Jen si to nechceš přiznat :nevim: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36943
9.3.26 10:38

Téma k zamyšlení.
Ozvete se, když se někdo ozve vám?
Chodíte třeba na třídní srazy?
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
9.3.26 10:50

@Kate680 Mám to stejně, postupně se mi přestali ozývat všechny kamarádky a je mi fajn. Vždy jsem se jim jenom já ozývala a kdyz oni tak jenom když něco potřebovali, také kamarádky já nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
9.3.26 11:04

Tak to, že se nějaká kamarádka není schopna sama od sebe ozvat se stává. A to, že nás nějaká kamarádka úplně vyignoruje bohužel taky. To ještě o tobě nic vypovídat nemusí. Někdo se prostě jenom veze a neumí být iniciativní. A třeba já si tohle dneska už ani neberu osobně. Mám takovou kamarádku, která to takhle má se všema kamarádkama. Tak když se mi po ní zasteskne zavolám jí a jdeme na kafe.
Stejně tak jsou ženské, které si třeba najdou nového chlapa a úplně se přestanou bavit s lidma, které do té doby měly v životě. Je to smutné, ale jejich volba.
Nicméně u tebe se to děje až podezřele často a s podezřele moc lidma. Takže na tvém místě bych začala u sebe. Protože není normální, že tě tři kamarádky úplně bez vysvětlení odstřihnou a další se s tebou sejdou jedině až na tvůj popud. Hele v tom nějaký důvod na tvé straně bude. A když čtu jen tvé reakce v této diskuzi začínám asi chápat jaký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
9.3.26 12:46

Mam nekolik blizkych pratel a s kazdym mam uplne jiny zpusob komunikace mezi setkanimi. Pocinaje kazdodennim chatem o blbinkach pres - musim napsat ja a na odpoved cekam tyden - po - nejsme v kontaktu, jen kvuli domluve setkani. Zaklad je citit se ve vztahu jiste a bezpecne a akceptovat zpusob komunikace sve kamaradky.
Takze pokud s tebou nikdo dobrovolne sam od sebe nekomunikuje, jakoze vubec nikdo, je mi lito, nevypada to pro tebe dobre.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.3.26 13:53

Tohle se ti nebude líbit, ale pokud bych veškerou komunikaci z 99% musela začínat já, tak bych se především zamyslela, co dělám špatně já, proč lidem nechybím, nemají potřebu mě kontaktovat ;) Že časem některé vztahy vyšumí, je běžný koloběh života, ale tak jak ty to popisuješ, to spíš vypadá, že nejen na emiminu, ale i v reálném životě nebudeš moc oblíbená.
Někdy ale stačí změnit opravdu málo a může se to zlepšit ;)

• Citovat
  • Upravit
2801
10.3.26 09:59

Jsem líná jak veš, a proto se málokomu ozvu první, je to pro mě otravná povinnost, kterou ode mě občas někdo očekává. Protože mám pár lidí tohoto typu ve svém okolí, tak se sem tam kousnu OBČAS se jim ozvu sama, ale ne protože bych chtěla, ale protože se to očekává a potřebuji si jednou za 7 měsíců odškrtnout čárku. Jinak mám problém obecně s kontaktem, rodiče by mohli vyprávět. Takže pokud jsi ty ta aktivnější, tak to prostě respektuj a piš první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.26 10:40

To se takhle radit nedá… taky jsem hodně protřídila okruh kamarádek, naštěstí mi zbyly jen ty se kterýma se bavím pravidelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
10.3.26 13:49

Žij svůj život. Kdyby chtěli/y ozvou se Ti. Ano bude chvilku trvat to v sobě zpracovat, jenže pořád lepší než žít v tomhle stylu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2092
12.3.26 16:54

Ano mam to taky tak a víš co…za ty roky jsem zaroven dozrála a uz mi to nevadí. Je mi to jedno. Ten kdo se neozve, nedá najevo zajem přece neni kamarád, staci logicky uvažovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36943
12.3.26 17:38

Orientační otázka:
Jakou dobu považujete na vyghostování? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101644
12.3.26 18:01
@M_Vladim píše: Více

Ja asi žádnou, ted se mi kamarad ozval po asi 6 letech a bylo to fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36943
12.3.26 19:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15952
13.3.26 01:02

Teď jsem si zrovna všimla, že uživatelka Světluška asi odletěla jinam. Škoda…
No snad se ještě vrátí, protože co já vím, tak měla většinou přijatelné názory, tak proto to nijak nechápu. :nevim:

Jinak k tomu tématu.
Co se týká zrovna mě, tak já se taky nerada někomu přímo vnucuju, když už jsem jednou dospěla k tomu pocitu, že té dotyčné nijak zvlášť nechybím.
V takovém případě nevidím žádný důvod, proč někoho za každou cenu kontaktovat, když o mě nestojí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4938
13.3.26 06:46

No a já mám zase přesný opak. Nemám ty ubohé sociální sítě a i tak mě asi dva týdny po Praze skrze lidí hledal kamarád že základky aby mě pozval na svatbu:)

A právě potom ( když vám lidé volají ohledně oslav a ne že čekají, že to uvidíte na netu ) si můžete říct, že vás mají rádi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí