Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak minimálně ti alespoň k MDŽ popřál, ne všichni chlapi tohle zvládnou ![]()
@izabe No, nepovažuju za přání to, když na mě někdo huláká ze židle, zatímco jsem na druhé straně pokoje. To podle mě není přání.
@Anonymní píše: Více
Tak to já nevím, že jsi byla na druhé straně pokoje a že to na tebe “hulákal” ![]()
A řekla jsi mu, že ti takové “přání” vadí?
Tak jsi měla vstát a tu pusu mu dát + díky, žes na mě myslel
Já myla nádobí, on seděl. Ne, vážně mu nepůjdu dát pusu za to, že na mě houká ‚vše nej k MDŽ‘. Nožičky má a on je zrovna jeden z těch, co si na přání pro sebe potrpí, ať je kdekoli.
@izabe píše: Více
No, upřímně, než takové přání, tak to raději žádné… Když uz přát, tak by pro to mohl alespoň něco udělat, i kdyby to něco mělo být uvařené kafe donesené do postele nebo snídaně na stole, to stojí akorát trochu úsilí.
No, tak bych mu priste taky nepoprala a muze se klidně vzteknout.
Tak máš doma burana no..a dal? Buď to přejdi a udělejte si hezkou neděli, nebo buď nasrana a oba mějte zkažený den ![]()
Mě chlap ještě neřekl nic, jel makat na zahradu. Napsal mi před chvílí, že odpoledne udělá nějaký chlebíčky a jak ho znám, cestou domů koupí kytku, bublinky s jahodama, uděláme si společně ty chlebíčky, zakempíme na gauči a pustíme si něco v telce a prostě nám bude fajn..za mě to moc hrotíš
Aspon si vzpomněl. U nás se tyhle svatky vůbec neresi, ani mě nenapadlo, ze by mi měl někdo přát ![]()
@KáťaKašpi To už se tady nesmí nic napsat, aniž by se to hrotilo? Jedu do práce, takže hezký den ve dvou asi těžko.“
Než začnu psát, o co mi jde…
Přeji krásné MDŽ! ❤️
A teď k věci:
Ráno vstanu a přítel mi přeje k MDŽ stylem, že sedí na židli a říká: ‚Vše nejlepší k MDŽ. Dárek nepřišel, tak až přijde, dám ti ho.‘
Docela jsem koukala. Nečekám dary, stačila by i pusa.