MDŽ ❤️

Napsat příspěvek
Velikost písma:
401
8.3.26 14:17
@Anonymní píše: Více

Tak to mě mrzí. Řekla jsi mu to, že od něj očekávas víc, třeba u toho výročí? Jestli ano, jaká byla reakce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1453
8.3.26 14:17

Mě doteď nenapadlo, že se to slaví až tak, že se dávají dárky. Přišla jsem o 17 let dárků :cert: My to vlastně „neslavíme“ ani tím přáním. Dám si večer aspoň panáka.
Kdyby mi to vadilo, úplně normálně bych mu to řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37691
8.3.26 14:39
@Černá Madonna píše: Více

U nás se slaví Mikuláš, Vánoce, Nový rok, pravoslavné Vánoce, starý Nový rok, všechny narozeniny a svátky, Valentýn, MDŽ, Den Matek, katolické Velikonoce, pravoslavné Velikonoce, Den zdravotníků a další a další svátky, jenom aby byl nějaký důvod. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.26 14:40

Zakladatelko, přeješ mu ty každoročně k Mezinárodnímu dní mužů nebo ke Dni otců, pokud má (-te) děti?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.26 14:47

Ano, stejně jako k svátku, výročí a narozeninám. A ne, opravdu nepovažuju za přání to, že někdo něco zahuláká od stolu. Jak už jsem psala, on sám si na to velmi potrpí.

• Citovat
  • Upravit
8.3.26 14:49

Ježiš proč jste se do zakladatelky tak obuly? Jako sorry, ale frajer nezapomenul hezky popřát matince (mimochodem nechápu proč, té má přát především na Den Matek) a svou přítelkyni má evidentně někde, tak na ni jen houkl? 8o A vám to přijde všem ok? Jo kdyby nepopřál nikomu a měl to na háku, tak rozumím, že je asi typ, který to neřeší. Ale že mamince nezapomněl a partnerka se má spokojit s hulákáním „Vše nejlepší k MDŽ“ od stolu, je docela síla. A dost to vypovídá o tom, že se pak nejí čemu divit, co mají některé doma, když se vše chlapům omlouvá. A ještě víc mě fascinuje, že on sam podle slov zakladatelky požaduje pomalu ceremonie při přání směrem k jeho osobě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16496
8.3.26 14:54
@jege píše: Více
:mrgreen:
Hmm, tak to teda musí být u vás doma, celoročně, pořádně veselo… :P :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65623
8.3.26 15:08
@Deni.Tr píše: Více

tak MDŽ je z určitého historického důvodu, den mužů byl zřejmě vymyšlený už jen tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.26 15:35

Mě taky manžel po 15 letech vztahu nepopral. Teda jo, ale jen kdyz jsem dítěti vysvetlovala co je dnes za den. Viděli jsme souseda, jak domu nesl dort. Tak 7 lete dítěte pak podotklo jo aha tak to soused nesl dort ke dni holek. Pak kdyz přišel manzel k obědu, tak mu dítě říká, že je dneska den holek. Chvíli bylo ticho a pak manzel řekl tak ti teda přeju všechno nejlepší.
Než takové přání, tak to snad opravdu raději nic.
Loni jeste ve školce jeden tatínek přinesl všem ucitelkam a holcickam ve třídě kytičku. Poslal to tedy po synovi. Ale bylo to fakt moc roztomilé. Někteří muzi to fakt umějí. Někteří jsou nevychovani burani.

• Citovat
  • Upravit
102052
8.3.26 15:44
@Deni.Tr píše: Více

No, bud to, nebo to neresit vubec, pokud to neni u nich zvykem slavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16496
8.3.26 15:47

Hmm, tak pokud si na to sám až tak potrpí a přesto to neopětuje, tak tam bude asi něco hodně špatně…
V tom případě, žiješ se sebestředným sobcem a tupcem.
Promiň, že to takhle píšu, ale výstižnější slova mě bohužel nenapadají. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3463
8.3.26 15:49
@jege píše: Více

Doufam, ze slavíte i svátky ostatních národů a vyznání. Jinak by to nebylo fér. Je krásné, kdyz to tak někdo ma. Alespoň se nenudite. :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.26 15:50

@j.a.n.i1 @Černá Madonna on si na to potrpí, jinak by mamce nevolal 🫣
Je to sobec, máš pravdu.
Já si o pauze dala cappuccino a větrník ❤️

• Citovat
  • Upravit
16496
8.3.26 15:52

Tak to je dobře, že sis ten den alespoň zpříjemnila po svém.
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
8.3.26 16:02
@Silverine247 píše: Více

A kdo rozhoduje o tom, co kdo smí a nesmí prožívat? Já třeba svátky a výročí neřeším, ale MDŽ je pro mě významné.
Chlap zas neřeší den otců, ale záleží mu na svátku.

Není zas tak těžké si zapamatovat, co životní partner slaví a co ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí