Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Mě to vůbec nedošlo. Až když se to objevilo na fb. Takže normální běžný den. ![]()
Dědeček: „Saturnine, proboha, proč jste nepozdravil tetu Kateřinu?!”
Saturnin: „Jasně si vzpomínám, že jsem řekl milostivé paní ‚Má úcta’.”
Teta Kateřina: „Ne! Jakmile mě uviděl, ušklíbl se a řekl ‚No, maucta’.”
Dědeček: „Tak přece pozdravil! A máme po problému!”…za mě problém z tohoto ranku. Ale chápu, že zakladatelku štve, když ona musí dělat tanečky okolo oslav přítele a on se u jejích oslav nepřetrhne. Prostě mu ten dvojí metr řekni, že chceš stejnou péči, jako požaduje on.
Já jsem dostala růži v nákupáku dnes dopoledne a jsem spokojená, žádné přání ani chlapy nemusím řešit
@cestovatelka 1 píše: Více
Ja si ani nevzpomnela😅 Sranda, z ceho vseho jde udelat drama.
Mně přítel dává k MDŽ kytku, je to hezký, ale kdyby mi ji nedal, asi by mi to nevadilo. Nejsme v dobách, kdy to byla událost a všude se mávalo červenými karafiáty
Někteří chlapi tohle vůbec neřeší, myslím, že je úspěch, že si aspoň vzpomněl, třeba můj táta toto taky vůbec neřešil, děda taky ne…takže za mě úplně zbytečné drama. Existuje i mezinárodní den mužů, ale to my ženy neřešíme, že? ![]()
@Cirrus fibratus píše: Více
Nechtěně chování se přece neodměňuje
@Janli píše: Více
Tak to už vynaložil určité úsilí k napsání té zprávy…za mne lepší počin
@Deni.Tr píše: Více
No, ty možná beres jako úspěch to, ze mu na telefonu, do ktereho treba koukal vyskočilo, ze je MDŽ, tak jen rekl vše nejlepší a povazuje to za splněnou povinnost. Takové přání fakt ani nepotěší, ani nepovazuju za plus.
@j.a.n.i1 píše: Více
Takže by bylo lepší, kdyby mu vyskočilo na telefonu, že je MDŽ a šel by z povinnosti koupit kytku, jen aby měl doma klid? Jsou prostě chlapi, kteří to řeší a chlapi, kteří ne. Jak už tu zaznělo, kdyby šlo o narozeniny, tak chápu, ale takto hrotit MDŽ?
Zbytečně to prozivas. Narozeniny, výročí… bych pochopila, ale MDŽ? ![]()
Mdž teda osobně neprožívám, ale přejem si ke všemu, takže pusa-kytka-maličkost (letos mega sáček pistácií, asi nám bude slušně blbě
).. houknutí ze židle by se mi taky nelíbilo, ale u mdž bych to nehrotila… Na svátek či narozky by se mne to ovšem dotklo hodně-naštěstí se takhle k sobě doma nechováme, tak to se nikdy nestalo a snad ani nestane ![]()
mdž je stejně takový zprofanovaný svátek
ex dal holkám karafiáty, tak to mám doma mimou mou kytku i s retro karafiátovým závanem
chudáci karafiáty, je to celkem pěkná kytička a má tak blbou pověst
třeba záhony těch menších hvozdíků jsou moc hezké
tak vše NEJ, ženy, s kytkou či bez ![]()
@Janli