MDŽ ❤️

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.3.26 11:11
  • Citovat
  • Upravit
160
8.3.26 11:39
@Anonymní píše: Více

Mě to vůbec nedošlo. Až když se to objevilo na fb. Takže normální běžný den. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
8.3.26 11:47

Dědeček: „Saturnine, proboha, proč jste nepozdravil tetu Kateřinu?!”
Saturnin: „Jasně si vzpomínám, že jsem řekl milostivé paní ‚Má úcta’.”
Teta Kateřina: „Ne! Jakmile mě uviděl, ušklíbl se a řekl ‚No, maucta’.”
Dědeček: „Tak přece pozdravil! A máme po problému!”…za mě problém z tohoto ranku. Ale chápu, že zakladatelku štve, když ona musí dělat tanečky okolo oslav přítele a on se u jejích oslav nepřetrhne. Prostě mu ten dvojí metr řekni, že chceš stejnou péči, jako požaduje on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11221
8.3.26 12:34

Ono je dneska mdž? Aha… neřeším.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
8.3.26 12:43

Já jsem dostala růži v nákupáku dnes dopoledne a jsem spokojená, žádné přání ani chlapy nemusím řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16490
8.3.26 13:15
@cestovatelka 1 píše: Více
:lol:
No přesně tak. :palec:
Já bych z toho žádný drama nedělala. Horší by asi bylo, kdyby zapomněl na moje narozeniny nebo jmeniny. :cert:
Ale MDŽ? :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
8.3.26 13:15

Ja si ani nevzpomnela😅 Sranda, z ceho vseho jde udelat drama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
8.3.26 13:31

Mně přítel dává k MDŽ kytku, je to hezký, ale kdyby mi ji nedal, asi by mi to nevadilo. Nejsme v dobách, kdy to byla událost a všude se mávalo červenými karafiáty :D Někteří chlapi tohle vůbec neřeší, myslím, že je úspěch, že si aspoň vzpomněl, třeba můj táta toto taky vůbec neřešil, děda taky ne…takže za mě úplně zbytečné drama. Existuje i mezinárodní den mužů, ale to my ženy neřešíme, že? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107415
8.3.26 13:39
@Cirrus fibratus píše: Více

Nechtěně chování se přece neodměňuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107415
8.3.26 13:41
@Janli píše: Více

Tak to už vynaložil určité úsilí k napsání té zprávy…za mne lepší počin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102049
8.3.26 13:43
@Deni.Tr píše: Více

No, ty možná beres jako úspěch to, ze mu na telefonu, do ktereho treba koukal vyskočilo, ze je MDŽ, tak jen rekl vše nejlepší a povazuje to za splněnou povinnost. Takové přání fakt ani nepotěší, ani nepovazuju za plus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
8.3.26 13:47
@j.a.n.i1 píše: Více

Takže by bylo lepší, kdyby mu vyskočilo na telefonu, že je MDŽ a šel by z povinnosti koupit kytku, jen aby měl doma klid? Jsou prostě chlapi, kteří to řeší a chlapi, kteří ne. Jak už tu zaznělo, kdyby šlo o narozeniny, tak chápu, ale takto hrotit MDŽ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
8.3.26 13:49

Zbytečně to prozivas. Narozeniny, výročí… bych pochopila, ale MDŽ? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.26 13:53

@Silverine247 u výročí to bylo to samé..tedy bez přání

• Citovat
  • Upravit
25120
8.3.26 14:08

Mdž teda osobně neprožívám, ale přejem si ke všemu, takže pusa-kytka-maličkost (letos mega sáček pistácií, asi nám bude slušně blbě :mrgreen: ).. houknutí ze židle by se mi taky nelíbilo, ale u mdž bych to nehrotila… Na svátek či narozky by se mne to ovšem dotklo hodně-naštěstí se takhle k sobě doma nechováme, tak to se nikdy nestalo a snad ani nestane ;)
mdž je stejně takový zprofanovaný svátek 8) ex dal holkám karafiáty, tak to mám doma mimou mou kytku i s retro karafiátovým závanem :mrgreen: chudáci karafiáty, je to celkem pěkná kytička a má tak blbou pověst ;) třeba záhony těch menších hvozdíků jsou moc hezké ;) tak vše NEJ, ženy, s kytkou či bez ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí