Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Manžel mi poslal sms přes dvě vesnice…. Nemám se s tím rovnou rozvést?
@Anonymní píše: Více
Hrotíš to ty..úplně zbytečně ![]()
Jak tu píšou jiní, někteří chlapi si na to ani nevzpomenou. Ten tvůj to nebere asi jako něco velkého ( tvůj svátek, výročí, narozeniny,..) ale vzpomněl si..
@KáťaKašpi Nejde o to, jestli popřál, chápeš? Jde o to, jak to udělal, když už se k tomu odhodlal. Když někdo není doma a pošle SMS nebo zavolá, je to samozřejmě úplně něco jiného. Taky jsem dostala od známých plno přání v SMS či na WhatsAppu, a ten, kdo to neřeší, ten prostě nenapíše ani nepopřeje vůbec. Když jsme u toho výročí – to neřeší už vůbec. U nich se to prý taky neslavilo.
Asi bych mu v klidu až opadnou emoce řekla, že on to slaví, já taky a že mě zamrzela forma jako to udělal. Asi jako ve všem v klidu, co mě ranilo, jak jsem se cítila.
Btw. U nás nehrotime ani když máme svátky. Jen u dětí. Ale pro tebe je to důležité.
@Alice180 Tak to se hodně pleteš.
Kdybych nepopřála jemu a to podáním ruky atd, tak bude uražený měsíc.
Já dusno nedělám. Odjela sem do práce a vrátím se zítra.
Není. Však přijede domů.
Prosím tě, řešíš úplný koniny. Jestli si kvůli tomuhle chceš ničit den, tak goodluck.
Já samozřejmě nevím vaše detaily se slavením svátků, narozenin atd. Takže poznámka je irelevantní. Prostě mu to řekni, co ti vadí a je to.
@Janli píše: Více
Jakože on dnes není doma, aby uklidil, uvařil, dělal ti masáže a průběžně serviroval šampaňské s kaviárem?? Skandál!
Milé ženy, mějte krásný den.
Příspěvek upraven 08.03.26 v 10:54
Já zase dostala dárek bez přání, měla jsem radost původně, ale teď teda nevím, jestli sem se spíš neměla urazit, když mi ani ruku nepodal
Docela hledím, jaká je to jinde událost, já popravdě řečeno ani nic nečekala.
@Michelle_M událost to je, ve chvíli kdy se to dělá roky napříč rodinami. Je třeba to brát, dle toho kdo to v jaké rodině jak slaví.
Krásný den, jdu pracovat ![]()
@Kriss Tina u nás, se to slaví. U nich doma se to taky slavilo. Mamce volal ráno.
Kdyby se to neslavilo, je to jiná situace.