Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já včera koupil velkou kytku, Marlenku Napoleon, protože nic jiného neměli a sladkostí i cukrovinek máme habakuk, ale na odchodu si drahá polovička všimla hezkých tulipánu a jenom poznamenala, že ty jí koupím dnes spolu čokoládovým dortem, který chtěla původně.
![]()
Takže dnes jsem měl hotový maratón - Albert, LIDL, Kaufland, Penny, Billa, Norma, květinářství, zase Albert - protože tulipány už samozřejmě nikde neměly, zato jsem koupil hromadu dalších blbostí jako cukrový meloun, ananas, mandarinky, banány, hrušky, čokoládový dort od Maršálka a pod.
A když jsem už úplně rezignovaný zašel do malého květinářství, kde většinou nemají moc velký výběr, tak jsem objevil velký svazek MIMÓZ, které má manželka na MDŽ úplně nejraději a které jsem již několik desítek let na MDŽ nedokázal sehnat. Navíc za úplně směšnou cenu 45 Kč za celkem velkou větvičku, takže jsem vzal hned 5 ks.
![]()
@jege
jsi nákupní frajer
s těmi mimozami je to od tebe moc hezké… já mám zas ráda frézie… i ty karafiáty
naopak je mi líto růží, často jsou do tří dnů totálně kaput a na vyhození, škoda peněz…
@Deni.Tr píše: Více
Proč řesit den mužů, když se mnozí ožerou už na MDŽ?
Jsem z rodiny kde tatínek nosil květiny a bonboniéru mámě i mè jak jsem trochu povyrostla. Jestě i mé dceři, své vnučce stihl nanosit několik let květiny. Zemřel v jejích 16 letech. Dodnes mi to přijde krásné.
@stinga píše: Více
Dík, dokonce se líbím i sám sobě, to už je co říct. Plosky I., Slunce Emimina.
@jege píše: Více
Ale no taak Jegoušku, však moc dobře víš, že si dělám jenom srandu.
![]()
@stinga píše: Více
My to měli ve velke zasedačce, karafiáty bonboniera a buď ručníky, nebo sada mýdel, byl teplý párek, dva chlebíčky, dna zákusky, káva, pití. Alkohol vůbec, to se tam nesmělo, ale ono už taky bylo po sametu, dřív možná ano.
Chlapi tam přišli už pod vlivem, v kancelářích to jelo od rána. Ožrale ženské v kancelářích nebyly, jestli ve skladu a v provozu to nevím, byla jsem mladá a nezajímalo mě co ti stařílidé vyvádějí
pamatuji si vedoucího druhého oddělení, jak mi přišel do kanceláře dopoledne „popřát“, byl už ožralý a nechutně vlezly.
MDŽ v ČR jsem vždy vnímala jako formalitu. Ne oslavu úspěchu, rovnocennosti atd žen