Nikdy mě neobejmul chlap

5
5.7.24 19:39

Nikdy mě neobejmul chlap

Je mi 18 a nikdy mě neobejmul žádný chlap, ani z rodiny. Mam pocit, že pokud mě brzy nějaký chlap neobejme zemřu. Chvílemi mám tak silně pocity osamělosti že cítím až fyzickou bolest. Jediné řešení je najít nějakého chlapa. Problémem je, že se mi nelíbí nikdo mého věku a ti straší chtejí podle mě někoho stejného věku. Navíc nejsem moc hezká, spíš lehce podprůměr. Co s tím? Jít na seznamku mi přijde moc brzy. Ale tahle osamělost mě dřív nebo později zabije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76665
5.7.24 19:47
@Hana476 píše: Více

tak to je těžké, mladí tě neberou, staří tě nechtějí, osamělost tě zabije, ale jít na seznamku ti přijde moc brzy - tak tady není rady ani pomoci, zemřeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.7.24 19:51
@stinga píše: Více

Asi jo. Já mám pocit že bych na seznamce nikoho nenašla. Třeba jo. Nevím. Možná nakonec zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24818
5.7.24 19:52

Na seznamce tě tutově někdo obejme klidně zítra.. ale o kvalitě si iluze nedělej..
prostě to zkus..
ale hlavně tam nepiš, že jsi zoufalá a nedostatkem kontaktu asi zemřeš… zoufalku nechce nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.7.24 20:03
@Lucy75 píše: Více

Ok. Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
5.7.24 20:08

Za mě je ideální si najít nějakou aktivitu, která tě baví, buď nějaký kroužek, sport nebo spolek… Tam najdeš i muže se stejnými zájmy a budete si mít co říci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6208
5.7.24 20:42

@Hana476 ani chlap ta uplne nenaplni. to chce na sebe pracovat - psycholog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10251
5.7.24 20:44

@Hana476 Neboj, určitě to přijde. Pokud tomu chceš jít naproti, zapoj se do nějakých dobrovolných aktivit, nebo sportovních aktivit. Získáš přátelství, možná i vděk, určitě radost z úspěchu nebo pomoci, ke všemu tomu obejmutí patří a hlavně při tom budeš mít šanci poznat někoho, kdo je moc fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
5.7.24 22:46

No a co zajit s kamoskami na diskoteku a pockat na plouzaky? :think: To mi ciste na objeti prijde jako nejrychlejsi zpusob, jak toho dosahnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelora
16.7.24 22:13

Hlavu vzhůru jen potřebuješ cítit lásku na tom není nic divného. A věřím že najdeš kluka který tě bude rád objímat. Jen nevím jestli jsou seznamky to pravé. Zkus třeba nějakou kavárnu nebo nějaký podnik na úrovni a třeba vás vesmír spojí. A věř si trochu. To že si nepřijdeš zrovna teď krásná neznamená že nejsi a pro někoho jiného nebudeš :*

• Citovat
  • Upravit
76665
16.7.24 23:07
@Nelora píše: Více

no, nevím, v kavárně se snad ještě nikdo nikdy neseznámil, a podnik na úrovni? tam se hledají protějšky na nezávazný sex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelora
16.7.24 23:17

Ahoj, vlastním kavárnu a běžně tam taky pracuji a seznamují se tu lidi normálně kteří k nám chodí potom jako pár. A z těch u nás byli také tři svatby. Takže bych neřekla. Ale asi máme jiné zkušenosti. Podle mě to souvisí také s tím jak někdo působí. Jestli je otevřený začít se také bavit o něčem s někým koho vůbec nezná. Většinou vidím holky když už přijdou sedět jen na mobilu a podobně. Tak takhle nepůsobí nikdo přístupně nebo?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová