Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj a proč ti to tak vadí? Spostu lidí žije takhle na hromádce, i já s přítelem a nevadí mi to.
I když, když ti to před tím slíbil… A mluvila jsi s ním o tom? Nebo jaké má teď důvody, že si tě nechce vzít?
Mě to také přítel říká:Dnepomuze nic prostě se ženit nechce:)no co už aspon nosím zasnubák:Dze patříme k sobě:D
![]()
cvana píše:
Mě to také přítel říká:Dnepomuze nic prostě se ženit nechce:)no co už aspon nosím zasnubák:Dze patříme k sobě:D![]()
jj taky nosím skoro rok a půl zásnubák
ale do svatby se mi teda moc nechce
Ahoj, tak tohle by mi přišlo jako dost velká podpásovka. Nejsi hodná???? A kdo ho podporoval, když si dělal školu. Jsem si jistá, že vše nezvládal jako dřív a tak to bylo na tobě. Nevím, ale stejně bychmu odpověděla i navěci, které jsou důležité pro něj. T.K.
Banny.J píše:cvana píše:jj taky nosím skoro rok a půl zásnubák
Mě to také přítel říká:Dnepomuze nic prostě se ženit nechce:)no co už aspon nosím zasnubák:Dze patříme k sobě:D![]()
zbytečné peníze zase..a stejne bych chtela predmanzelskou smlouvu.. ale ten krasny pocit byt ta princezna v šatech… ![]()
teda dokud jsem si nepořečetla tvůj poslední příspěvek, tak jsem ti chtěla napsat, ať na něj netlačíš a necháš tomu trošku volnosti. že hodně lidí takhle žije.
ale důvod, že nejsi hodná????
asi by mě už doma neuviděl…
Anonymní píše:Prej nejsem hodná a nezasloužím si to
a nebyl to vtip?? Třeba na tebe chystá překvápko.. mě to ten můj říkal taky
![]()
cvana píše:Banny.J píše:zbytečné peníze zase..a stejne bych chtela predmanzelskou smlouvu.. ale ten krasny pocit byt ta princezna v šatech…cvana píše:jj taky nosím skoro rok a půl zásnubák
to si taky říkám, to bych raděj jela někam k moři ![]()
nezasloužíš si to???? prosím?? to je jako nějakej důvod?
Tys mu odnosila a porodila dítě a nezasloužíš si to? dokázala bycxh se smířit s nějakým rozumným důvodem - já nevím, třeba že rodina by nikdy nezkousla malou svatbu a na velkou nejsou peníze…ale tohle…to mi hlava nebere ![]()
jen tak mimochodem…čím ho jako zlobíš?? ![]()
Mně by teda nevadilo, kdyby odmítal svatbu, ale říct mi jako důvod , že si to nezasloužím a nejsem hodná???
Pokud to myslel vážně, zasloužil by jednu lísknout ![]()
určitě to řekl jen tak..prostě se na to asi necítí:)neboj to není nejduležitejsí v živote… ![]()
Ahoj holky,
máme 5 měsíční dcerušku, jsme spolu 5 let, z toho 3 roky spolu bydlíme, takže bych si mohla říct, že vím, co od druhého můžeme čekat. Nejsme žádní puberťáci, takže v hlavě to máme snad oba srovnané (i když u moje o tom začínám pochybovat). Přítel si letos dodělával školu a slíbil mi (respektive i všem okolo říkal), že jakmile ji skončí, tak se vezmeme, ať jsme „opravdová“ rodina. Ovšem po skončení školy přišla rána a na větu: „Nikdy si tě nevezmu“ nemůžu zapomenout. Cítím se zklamaná, zrazená, sama a smutná.
Jen bych chtěla poradit, jak se s tím smířit? Jak v takovém vztahu dál žít?
Ano, je to relativně malicherný problém, ale sama už si s tím nevím rady a trápím se
Děkuji.
Anonymní Petra
PS: Moc se za to stydím, proto anonymně.