Nikolka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23298
27.1.17 12:10

@lucije28 zkoumala jsem to, jdu tady na Chodove, protoze to mam primo pred barakem a oni tam zaregistruji jen sve plavidelne darce. Proto jeste ta plazma. Abych byla jakoze jejich pravidelny darce. Ale maji to tak i nemocnice jako treba Thomayerka nebo Vinohrady, co jsem se divala :nevim:…Nastesti jsou tady az do 19 hod. Takze jsem objednana az vecer v 18 hod. aby manzel hlidal deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
27.1.17 17:14
@pe-terka píše:
to je jen 1500kč? Za celý výkon? Vždyt je to zákrok v narkoze? Navíc vratka z daní je jen nějaké procento z vložené částky - i u školkovného.
četla jsem to na FB Nikolky…její maminka to tam psala, osobně jsem se nepídila. Asi to bude za odběr a počítám, že pokud by se dárce shodoval, tak následný odběr (operace) bude na pojišťovnu. Přece dárce nebude platit třeba 30 tisíc za operaci? :zed: To by se jim na to každý vyprdnul. 8o Aspoň jsem to takhle pochopila…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
27.1.17 17:46
@SIMONA1234 píše: četla jsem to na FB Nikolky…její maminka to tam psala, osobně jsem se nepídila. Asi to bude za odběr a počítám, že pokud by se dárce shodoval, tak následný odběr (operace) bude na pojišťovnu. Přece dárce nebude platit třeba 30 tisíc za operaci? :zed: To by se jim na to každý vyprdnul. 8o Aspoň jsem to takhle pochopila…

aha, tak to je možné :think: Ale stejně mi to přijde na hlavu - myslím, že stát (pojištovny) rozhazují za daleko malichernější věci. Jestli je dárci 35 nebo 41 už je podle mého fuk, když se stane ten zázrak, že všechny důležité parametry sedí. Jde o život malého dítěte, že jo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10860
27.1.17 17:57

Holky, pokusím se to napsat srozumitelně, protože mi přijde, ze se tu objevují zkreslený informace. Nechci působit za chytrou horakyni, ale třeba to někomu pomůže. ;) Prostě ten, kdo se rozhodně vstoupit do registru a je v te skupině 18 - 35 (40), tak nic neplatí, nechá si nabrat zkumavku krve a je v registru do 60 let. Pak je vyloučen automaticky. Když bude vybrán jako vhodný dárce, vybere si, jak chce darovat - na sále pod narkozou/separator a az přímo za tenhle odběr si může ponizit daňový základ o 1500 Kc. Pokud chce někdo vstoupit do registru a je mu víc, třeba 42, tak si platí i ten samotný vstup. To uz nejde na náklady registru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3315
14.7.17 22:34

;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
17.7.17 13:45

Bohužel…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3315
17.7.17 14:55

@freeport je to hrozný :(… Já na to pořád nemůžu přestat myslet. Měli jsme stejně starou holčičku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
17.7.17 19:37
@delfin.07 píše:
@freeport je to hrozný :(… Já na to pořád nemůžu přestat myslet. Měli jsme stejně starou holčičku…
:,( strasny a nepredstavitelny. Dulezite je jen zdravi a ne tady ty kraviny, ktere clovek obcas cte.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3315
17.7.17 22:15

@freeport Taky jsem si to říkala. Že někdo řeší takový blbosti a přitom to není vůbec důležité :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
18.7.17 09:08

Je to strasne. Mam stejne stareho chlapecka a predstava, ze by…no strasne :,( Jen nechapu, jak to, ze se to stalo? Darce se nasel, transplantace v dubnu probehla…co bylo spatne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3315
18.7.17 09:41

@marfra taky to nechápu :(. Naposledy co jsem psala jak se Nikolka má. To je 4.7., tak mi psali, že měla špatné výsledky krve a teplotu, tak že jsou znovu na transplantačním oddělení a od té doby nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí