Kdy dát do školky po píchnutí ouška?

9452
25.1.17 10:07

Kdy dat do školky po píchnutí ouška?

Prckovi pichali ousko a dostal antibioticke kapky, dobere je v pondel. Nevim jestli ho dat do skolky v utery nebo ho nechat do konce tydne doma. Jeste pujdem na kontrolu tak se zeptam.Vim ze po antibiotikach ma byt vzdy do konce tydne doma, ale nevim jestli to tak je i u atb do ucha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
25.1.17 10:10

Nechala bych zbytek tydne jeste doma po atb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
25.1.17 10:12

@jednažena Záleží na stavu dítěte, pokud bude ucho ok, tak nevidím důvod, proč by nemohl jít. Jen mě teda zaráží, že po píchnutí kapete do ucha kapky. Mně pokaždé dr zdůrazňuje, že do píchlého/prasklého ucha nic nekapat, pouze několikrát denně vyplachovat borovou vodou, aby se to zase neucpalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
25.1.17 10:14

Ma to ted poprve.Jemu prave teklo furt neco z ouska proto ma atb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
25.1.17 10:17

Dle stavu ditete se tezko usuzuje.Pred chvili malem zboural obyvak.On jak nema horecku tak skace, beha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
25.1.17 10:19

Pokud je možno nechala bych doma, já teď řeším se synem 2 týdny doma, ošetřovné mám 9 dnů, zbytek je neplacený, takže + volno + 2 dny volno manžel. V pátek dobere atb a pokud bude ok v pondělí musí do školky, mám chápajícího šéfa, ale bohužel i ta má svoje meze a moje práce čeká. Takže pokud můžeš nechat doma nechej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
25.1.17 10:22

On je prave vic nemocny nez zdravy tak zvazuju kazdy den kdy ho do skolky dat-aby tam vubevmc byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16236
25.1.17 10:47

Jsem to ale pako, fakt jsem si to musela přečíst i s reakcemi několikrát, aby mi došlo, že nešlo o píchnutí dírky na náušnici :mrgreen: Bohudík problém s rýmou v uších nemáme a včera tu byla diskuze o náušnicích, tak já tu přemýšlím, proč kvůli dírce antibiotika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
25.1.17 10:52

Pokud můžeš nechala bych ho do příštího pondělí doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21651
25.1.17 11:17

Já půjdu proti proudu a klidně bych dítě do školky dala. sice asi ne hned v úterý, ale ve středu určitě. nevidím jediný důvod, proč si držet zdravé dítě doma. Antibiotika do ucha beru jako neco jiného než celková antibiotika třeba při angíně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
25.1.17 11:20

Tak ja ( po cerstve zkusenosti) bych nechala doma pokud muzes. Ma oslabenou imunitu, hned zas neco chyti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
25.1.17 14:25

Pokud je to možné, nechala bych po dobrání ATB ještě týden doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí