Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ja teda mela Mirenu a mela jsem po relativne bezbolestnem zavedeni MS asi 6 tydnu, pak 2 tydny pauzu, pak 2 tydny MS, 3 tydny pauzu, tyden MS, 3tydny pauzu a pak uz misto MS jen spineni 2 dny, to uz se to ustalilo. takze je to fakt hodne individualni.
ja teda mela Mirenu a mela jsem po relativne bezbolestnem zavedeni MS asi 6 tydnu, pak 2 tydny pauzu, pak 2 tydny MS, 3 tydny pauzu, tyden MS, 3tydny pauzu a pak uz misto MS jen spineni 2 dny, to uz se to ustalilo. takze je to fakt hodne individualni.
Ahoj,
já mám mirénu už rok a půl roku jsem docela dost krvácela a měla občasné bolesti břicha. Teď už je to v pohodě, občas nepravidelné špinění, ale jen tak 2-3 dny. Zato mám jiný problém, po poslední kontrole mi zjistili zánět na čípku, snad to není z toho tělíska.
Siviku, to mi říkala doktorka . Ale ty ho máš krátce, tak si myslím, že se ti to ještě u:,–(í a bude to v pohodě.
Halka
To zavedení jsem ani necítila, ale co je hodně nepříjemné je to chytnutí čípku dá se to přežít a není to nic strašného. Odcházela jsem vysmáta protože jsem ani nevěděla, že už je zavedené. Smích mě přešel s bolestí břicha a nevolností naštěstí byl pátek tak jsem to vyležela bylo to jak bolest při silné MS. Špinění trvá ještě občas do teď, jinak si nemůžu stěžovat ani o něm nevím. Bála jsem se vlivu na váhu. Chodím do posilovny a držela jsem dietu před fitness závodama a váha šla dolů tak myslím že to vliv nemá a normálně jsem už za 3 dny s tím cvičila a skákala přes švihadlo a v pohodě akné nemám tak doufám že budu spokojená i nadále
ps :
![]()
Obnovuji.
Nitrodelozni telisko mám rok a půl a porad mě doprovázelo mírne spineni. Dnes jsem ale mimo cyklus začala fakt dost krvacet, nemáte někdo zkušenost?