Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj všichni.
Blíží se listopad a vyskakuje na mě, že se blíží nnn. No nut november.
Ten kdo neví co to je, tak je to výzva na celý listopad bez mužského orgasmu a jakýchkoliv sexuálních hrátek.
Přítelkyně se o této výzvě dozvěděla na internetu a chtěla by jí vyzkoušet.
Myslíte si, že se to dá vydržet jen tak nebo bude lepší si pořídit pás cudnosti a ten měsíc mít jistotu, že nebudu mít možnost si to sám udělat?
Kdo tyhle pic. oviny vymýšlí?
A ona to bude držet taky?
@JancaS84 píše:
Kdo tyhle pic. oviny vymýšlí?A ona to bude držet taky?
Tato výzva je určená pouze pro muže, tudíž ona nemusí
@Kakika píše:
A k čemu je to vůbec dobré? Takový nesmysl bych nedržela
Co jsem se dočetl, tak k sebekontrole muže.
Akorát mě zajímá názor ostatních na tuto výzvu, zda je to vůbec možné
Si k tomu nech jeste nárůst knírek, protože Movember…fakt se lidi z těch deb..ilních výzev pos.erou…seš ovce? Abys dělal to, co vymyslí nejakej chudák, co si nemůže vrznout? ![]()
@Anonymní píše:
Co jsem se dočetl, tak k sebekontrole muže.
Akorát mě zajímá názor ostatních na tuto výzvu, zda je to vůbec možné
Sebekontrole jo?
No, první co napadlo mě je, že od tebe chce mít přítelkyně pokoj. Jako možné to asi bude. Čím víc je chlap asexuální, tím spíše. Ale žádný benefit (zejména zdravotní) v tom nevidím. No a když budeš mít mokrý sen, tak jsi jako výzvu projel? ![]()
Jakoze jsi nebyl nikdy mesic bez sexu, ze se ptas?
Jinak ten nazev je blby, zjevne uz z te predstavy jsou chlapi „nuts“ ![]()
Jinak jako zena zkusenost nemam, ale jednou jsem zkousela byt mesic bez sladkeho, ktere normalne zeru docela dost a bylo to jednodussi, nez jsem cekala. Chtelo se to za a) rozhodnout a za b) vyresit zvyky - ja treba byla zvykla si neco dat po navratu z prace, takze jsem si zaridila alternativni svacinku. Takze si naplanuj misto sexu treba cviceni nebo neco ![]()
Tak dej přítelkyni taky úkol na sebekontrolu - měsíc nekoupí žádnou blbost
nebo si nedá čokoládu ![]()
@blumamodrá píše:
Jdi do toho a pak tě čeká
Destroy Dick December
Lol, to jsem zrovna taky nasla
Jako mesic bez sladkosti nebo alkoholu budiz, tohle je ale dost prastene ![]()
Myslím, že by to mohla být dobrá výzva, pokud v tom ovšem není to, že partnerka od tebe chce mít klid.
Ale nemyslím si, že mužská sebekontrola je tak silná, že bys zvládl se neudělat když bys měl chvíli čas…
Tudíž bych doporučil nějakou zábranu. Například ten pás cudnosti co jsi zmiňoval a aby měla ta tvoje klíčky pod dohledem
@Anonymní píše:
Ahoj všichni.
Ten kdo neví co to je, tak je to výzva na celý listopad bez mužského orgasmu a jakýchkoliv sexuálních hrátek.
Myslíte si, že se to dá vydržet jen tak nebo bude lepší si pořídit pás cudnosti a ten měsíc mít jistotu, že nebudu mít možnost si to sám udělat?Příspěvek upraven 25.10.22 v 07:01
Hm, takže přítelkyně vymyslela, že Ty budeš měsíc na suchu.
Je připravená Tě následovat výzvou DDD (Daily Dick December), případně v české verzi PPP (Příjemně Prošukaný Prosinec)?
@Anonymní píše:
Tato výzva je určená pouze pro muže, tudíž ona nemusí
Taky bys ten měsíc mohl strávit výběrem její nástupkyně. ![]()
@catch-22 píše:
Taky bys ten měsíc mohl strávit výběrem její nástupkyně.
Proč její nástupkyně
Ahoj všichni.
Myslíte si, že se to dá vydržet jen tak nebo bude lepší si pořídit pás cudnosti a ten měsíc mít jistotu, že nebudu mít možnost si to sám udělat?
Příspěvek upraven 25.10.22 v 07:01