Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@anonym20021201 píše:
Proč její nástupkyně
Protože kdyby mi někdo přišel s tím, že vymyslel, jak mám ze sebe měsíc dělat vola (sorry), tak by ho mohlo zachránit snad jen, že by to byla nějaká recese a účastnil se taky.
@Anonymní píše:
Tato výzva je určená pouze pro muže, tudíž ona nemusí
Jo tak proto s tím přišla, aby mohla píchat s „kamarády“ a ty ji při tom neotravoval
![]()
Po svém muži sebekontrolu nevyžaduji. Nehledě na to, že bych tím ve vsledku trpěla já sama. Ale my na takovýhle demonstrativní ptákoviny nehrajeme, ani suchej únor nedržíme (teda někdy možná jo, ale ne proto, že bychom se předem odhodlaně rozhodli) ![]()
Vsadím se, že Honzik a anonym jsou jeden a tentýž.
Každopádně tyhle exempláře jsou pro mě silně asexuální.
@Anonymní píše:Že kdo ho drží, ten se dočká ddd - destroy dick december.
Co jsem se dočetl, tak k sebekontrole muže.
Akorát mě zajímá názor ostatních na tuto výzvu, zda je to vůbec možné
Osobne si myslim, ze spousta tech, kteri si pestuji muzny knir v ramci Movemberu (ac rozhodne podporuji tuto myslenku), pak zazivaji zcela prirozeny No nut november, alespon co do paroveho splynuti
. Takze bych si troufala rict, ze tyto dve vyzvy na sebe celkem prirozene navazuji.
@Honzikjentakzejo píše:
Myslím, že by to mohla být dobrá výzva, pokud v tom ovšem není to, že partnerka od tebe chce mít klid.
Ale nemyslím si, že mužská sebekontrola je tak silná, že bys zvládl se neudělat když bys měl chvíli čas…
Tudíž bych doporučil nějakou zábranu. Například ten pás cudnosti co jsi zmiňoval a aby měla ta tvoje klíčky pod dohledem
Buď jsi mladý, nebo jsi slaboch. Možná obojí
Muž samozřejmě nemá problém odolat, pokud chce.
@Anonymní píše:
Ahoj všichni.
Blíží se listopad a vyskakuje na mě, že se blíží nnn. No nut november.
Ten kdo neví co to je, tak je to výzva na celý listopad bez mužského orgasmu a jakýchkoliv sexuálních hrátek.
Přítelkyně se o této výzvě dozvěděla na internetu a chtěla by jí vyzkoušet.
Myslíte si, že se to dá vydržet jen tak nebo bude lepší si pořídit pás cudnosti a ten měsíc mít jistotu, že nebudu mít možnost si to sám udělat?Příspěvek upraven 25.10.22 v 07:01
Pokud vím, tak jako je říjen měsíc rakoviny prsu, tak listopad(movember) je měsíc rakoviny varlat. Na jeho podporu si chlapi nechávají narůst knír, to jediné mi přijde rozumné. Jinak ano, měsíc bez sexu s přehledem přežiješ, máš-li 2 zdravé ruce a dobré připojení.
@lleennttiillkkaa ne, to je o tom, ze ten měsíc nebude ejakulovat. Takže ani svépomocí ![]()
@Tichošlápek píše:
@lleennttiillkkaa ne, to je o tom, ze ten měsíc nebude ejakulovat. Takže ani svépomocí
Jo tak. Já teda o týhle výzvě ještě neslyšela.
Sebekontrola je urcite dulezita a jinak, nez odrikanim, se neposili…my, dietarky, o tom vime sve. Ale nevim, jestli je realne jit treba z 3×t na nulu/m. Stanov si realne cile.
@lleennttiillkkaa ani já ne, jen jsem si to přeložila - to nut je anglický slang pro ejakulaci. Jinak je to podle mne fakt kravina.
@Králičice píše:
Tak dej přítelkyni taky úkol na sebekontrolu - měsíc nekoupí žádnou blbostnebo si nedá čokoládu
tvl, to by bylo, kdyby mi partner neco takoveho navrhl… to si snad muze dovolit jen lekar, ani kamaradce by to neproslo
A je možnost měsíc vydržet v pasu cudnosti, když jsem v něm nikdy nebyl?