Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj mám starší přítelkyni o necelé 3 roky. Vím že se to tady řešilo mockrát, každopádně takové to jak si páry řeknou jak to bylo ať je to špatně nebo dobře tak jsme si to řekli a docela zezačátku dost. Dělali mi problém se skrz to zamilovat, držel jsem to spíš protože to bylo doposud mimo mé přesvědčeni. Ve zkratce já nezkušený co se týče sex partnerek jinak v sexu si myslím že to neodpovídá a ona měla asi 27 s tím že většina padla za poslední dva roky než jsme se poznali takže třeba přes 20 což je za mě randál. Chápu každý se hledá atd moc se milujem ale ikdyž se mi to z části podařilo dostat z hlavy tak ta trocha je pořád tam, tak to tady s prominutím píšu očekávám názor někoho v podobné situaci. Je mi to blbé a stydím se ale parkrát a nebylo to úplně bezdůvodně jsem ji projel telefon abych se dozvědel co nechtěl. Viděl nějaké fotky penisů od bylvalých a sex. zprávy abych se sám ubíjel. Nicméně vím že mě miluje i já ji a chci s ni být a su kkt že jsem to udělal a jediné mě na tom štve že je v kontaktu s bývalýma milencema, sice si s nima nepíše nebo né aktivně ale i tak je. Říká se že vybouřená žena je lepší že jsou to nejlepší matky a už nic nehrozí oproti nevybouřeným a nebo to taky může být že je schopná zahnout když neměla problém to střídat jak nic. Jinak když byla před tímto obdobím ve vztahu řekla že taky podvedla nevím s kým teda ani kolikrát. Kecy že to tady bylo stokrát a že jsem k…t že jsem vlezl do telefonu vím taky. Budu rád za nějaký zajímavý názor. Díky
@anonym313 píše:
Ahoj mám starší přítelkyni o necelé 3 roky. Vím že se to tady řešilo mockrát, každopádně takové to jak si páry řeknou jak to bylo ať je to špatně nebo dobře tak jsme si to řekli a docela zezačátku dost. Dělali mi problém se skrz to zamilovat, držel jsem to spíš protože to bylo doposud mimo mé přesvědčeni. Ve zkratce já nezkušený co se týče sex partnerek jinak v sexu si myslím že to neodpovídá a ona měla asi 27 s tím že většina padla za poslední dva roky než jsme se poznali takže třeba přes 20 což je za mě randál. Chápu každý se hledá atd moc se milujem ale ikdyž se mi to z části podařilo dostat z hlavy tak ta trocha je pořád tam, tak to tady s prominutím píšu očekávám názor někoho v podobné situaci. Je mi to blbé a stydím se ale parkrát a nebylo to úplně bezdůvodně jsem ji projel telefon abych se dozvědel co nechtěl. Viděl nějaké fotky penisů od bylvalých a sex. zprávy abych se sám ubíjel. Nicméně vím že mě miluje i já ji a chci s ni být a su kkt že jsem to udělal a jediné mě na tom štve že je v kontaktu s bývalýma milencema, sice si s nima nepíše nebo né aktivně ale i tak je. Říká se že vybouřená žena je lepší že jsou to nejlepší matky a už nic nehrozí oproti nevybouřeným a nebo to taky může být že je schopná zahnout když neměla problém to střídat jak nic. Jinak když byla před tímto obdobím ve vztahu řekla že taky podvedla nevím s kým teda ani kolikrát. Kecy že to tady bylo stokrát a že jsem k…t že jsem vlezl do telefonu vím taky. Budu rád za nějaký zajímavý názor. Díky
tak tady už toho moc nezmůžeš, škoda byla napáchána, ber to jako trénink psychické odolnosti a s příští partnerkou si tyhle informace nesdělujte, nevím, k čemu to je dobré.
Hm, ona je Husa, že má v telefonu pinďoury jiných chlapů. To by se mi taky nelíbilo a to jsem ženská. Takže kdyby měl můj nějaké cizí pipiny v telefonu, tak bych mu to dala sežrat.
Ona bude prostě veselá a ty to buď ustojíš a nebo to zabal. Budeš se akorát užírat a čím se bude vztah posunovat, tím budeš z toho víc v rozkladu.
Nepíšeš, kolik vám tedy vlastně je. Ale já osobně bych hledala další partnerku, tuhle si nech jako odstrašující případ. Jedna věc je „vybouřit“ se před dětmi, druhá ojet půlku okolí a ještě si v trvalém vztahu schovávat pinďoury exů v telefonu a udržovat s nimi kontakt
Jdi dál ![]()
Podle mě, jestli jste spolu už déle a stále to řešíš a nemůžeš to dostat z hlavy, tak to nemá smysl. Já na tvém místě už bych s ní asi nebyla, určitě ne tak dlouho kdybych tohle věděla od začátku.
Příspěvek upraven 25.10.22 v 07:42
Jsi číslo asi 28. Líbí?
Já tedy nemám nic proti upřímnosti ve vztahu, ale tohle je moc.
@anonym313 píše:
A co Tě vede k domněnce, že zrovna tady, teď a s Tebou přišla na chuť monogamii a stálému vztahu?
Drží si v záloze kontakty na bývalé, se střídáním nemá problém, k prolezení telefonu Ti dala nějaký důvod.
Jen doufáš, že by mohla být dost vybouřená, aby byla dobrá matka.
Sorry, ale to je za mě dost málo.
Hledej dal, tahle je veselá v rozkroku a ještě celkem rozumu mdlého(schovavat si v telefonu fotky pinďourů)..
Spíš bys měl zjistit, jestli měla trvalé vztahy a na čem to skončilo.
Jinak těžko říct, může být do Tebe zamilovaná, v tom nemusí lhát, spíš je otázka, jak dlouho to vydrží.
Další záhada, proč si schovává v tel. fotky a zprávy bývalých, jestli jako vzpomínku, nebo zálohu… ![]()
Taky můžeš fungovat jako ten hodný blbec, kterého si vybrala na zahnízdění a založení rodiny a dál pojede časem v milencích, neví nikdo, jen ona…
Nechápu, jak souvisí počet partnerů s tím, že by měla zahnout? To jsou snad 2 různý věci. Jinak poučení do budoucna, neptat se na takový věci ![]()
Jako pobavila jsem se, prý vybpuřená ženská je nejlepší matka
![]()
@Liška32 píše:
Nechápu, jak souvisí počet partnerů s tím, že by měla zahnout? To jsou snad 2 různý věci. Jinak poučení do budoucna, neptat se na takový věci
Psal, že nevěrná už byla (zatím ne jemu)
@Pidulka1991 to ale taky nemusí nic znamenat zrovna pro ten jeho vztah
holt kdo se moc ptá, moc se dozví. Mohli být v klidu a užívat si zamilovaní a místo toho řeší co bylo a co by kdyby ![]()
Neřeším to jsme spolu rok a užíváme si spolu jakože nechápu ale ve všem total polovičky doříkáváme myšlenky mám v hlavě něco a ten druhý to udělá jako extrém. Fotky pindouru nema v telefonu projel sem nejake koverzace a tam to bylo. Uz sem z toho temer venku jej obcas me to dojede ja nemel tolik holek ikdyz sem mohl a nesere me to kvuli tomu spis se obavam co bude treba