Zatajil svou přítelkyni

Anonymní
24.10.22 16:34

Zdravím. nevim kde bych zacala. Pár týdnů jsem se stýkala s mužem. Se kterým jsme se seznámili úplně náhodou v praci. Od začátku mi tvrdil, že je nezadaný. Podle toho se ke mě choval. Od té doby jsme denně v kontaktu.
Mám dítě a z toho důvodu jsem si nikoho do života nepouštěla, protože jsem se bála zklamání a motání hlavy, že je s námi někdo jiny. Vzal nás na vylet. Cestou mi dával ruku na stehno nebo me drzel za ruku, smál se, koukal na mě jak kdyby cítil víc, říkal jak mu je semnou dobře, projevoval ten zájem jaký by měl, řeč se za celou dobu nezastavila…až do momentu kdy mu volala holčina. Říkal, že je to kamarádka a tipnul to. I v ten moment jsem se ptala jestli to je přítelkyně, řekl že ne. V tu ránu začal být divný. Odvezl a doprovodil nás domu. Pár dní na to jsme začali plánovat budoucnost( hlavně on…jak nás všude vezme, jak to bude do budoucna a taak), protože fakt nám bylo dobre a měli jsme dost spolecneho a fakt jsem začala cítit víc i když jsem se vzpirala. Zmínil se o bývalých kromě jedné. S tou se kterou JE 2,5 roku. Úplně ji popřel. Naštěstí mi holčina napsala. A tím se jeho chování vysvetlilo. Oni se rozešli. byl to pro mě šok, protože jsem to nečekala. Jsem dost přecitlivělá a zazlyvala jsem to hlavně sobě. Po pár hodinách jsem se vzpamatovala a rozhodla se mu dát šanci.( Z obou vypadlo, že to mezi nima bylo složitější a nebylo to mezi nima už takové). Cele 2 dny říkal, jak se na nás těší až nás zase uvidi. ( Od sebe bydlíme hodinu a půl) jak se mi furt omlouval, tak jsem mu napsala, že by se měl omlouvat hlavně ji, že ona byla přítelkyně. V tu ránu to zas na mě dolehlo a říkala jsem si, že já jsem ta třetí a s tím že má moc práce, tak nebudu rusit a stáhla jsem se. O den později mi napsal, že se k sobě vrací. Chápala jsem to. Ale věděla jsem, že se jen zalekli rozchodu. S ní měl jistotu, protože už jednou mu nevěru odpustila. Ale ona nechce rodinu. A po to právě on touží. Je pár dní co zase to je mezi nima takový vselijaky a vím, že až se uvidíme budeme se spolu normálně bavit jen se bojím, že zase by mi motal hlavu. Protože neví koho z nás vlastně chce a já nechci být ta co rozvrací vztah. A zároveň se obávám, že by ji zase zaprel. Hledal jen útěchu? Nebo fakt chtěl kvůli nám přítelkyni opustit jak mi hend po jejich rozchodu rekl?. Nic jsme spolu neměli. Takže nebyla jsem jeho úlet :palec:

Příspěvek upraven 24.10.22 v 22:45

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
24.10.22 16:53

Děvvkař ti lhal, aby se ti dostal do kalhotek.

A ty jsi připravená mu odpustit, že určitě se změní a s tebou to bude jíné a určitě tě miluje a bude ti věrný.

A jo, určitě se rozejde, jen to teď nejde kvůli… (dosaď libovolnou výmluvu co použije, abys mu ještě dala)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
24.10.22 16:57

Neverim, ze by se rozesli, kdyby to nebylo z jeji iniciativy na zaklade zjisteni, ze si vesele toka a planuje budoucnost s nejakou jinou. Je to chronicky suknickar, nechtej byt jednou ve stejne pozici, jako je jeho stavajici pritelkyne. To nejlepsi, co muzes udelat, je utnout kontakt a jit dal. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
28
24.10.22 16:58
:lol:

Příspěvek upraven 24.10.22 v 17:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15586
24.10.22 17:05
@Anonymní píše:
Potřebuju radu a nevim kde bych zacala. Pár týdnů jsem se stýkala a psala si s mužem. Se kterým jsme se seznámili úplně náhodou. Od začátku mi tvrdil, že je nezadaný. Podle toho se ke mě choval. A od té doby jsme byli denně v kontaktu.
Mám dítě a z toho důvodu jsem si nikoho do života nepouštěla, protože jsem se bála zklamání a motání hlavy, že je s námi někdo jin. Vzal nás na vylet. Cestou mi dával ruku na stehno nebo me drzel za ruku, hladil ve vlasech, smál se, koukal na mě jak kdyby cítil víc, říkal jak mu je semnou dobře, projevoval ten zájem jaký by měl být i o mé dítě, i řekl, že se mu líbím, řeč se za celou dobu nezastavila…až do momentu kdy mu volala holčina. Říkal, že je to kamarádka a tipnul to. I přes to, že jsem mu říkala ať to zvedne. I v ten moment jsem se ptala jestli to je přítelkyně, řekl že ne. V tu ránu začal být divný. Odvezl a doprovodil nás domu. Pár dní na to jsme začali jsme plánovat budoucnost( hlavně on jak nás všude vezme, jak to bude do budoucna a taak), protože fakt nám bylo dobre a měli jsme dost spolecneho a fakt jsem začala cítit víci když jsem se vzpirala. Zmínil se o bývalých kromě jedné. S tou se kterou JE 2 roky. Úplně ji popřel. Naštěstí mi holčina napsala. A tím se jeho chování vysvetlilo. Oni se rozešli. byl to pro mě šok, protože jsem to nečekala. Jsem dost přecitlivělá a zazlyvala jsem to hlavně sobě. Po pár hodinách jsem se vzpamatovala a rozhodla se mu dát šanci.( Z obou vypadlo, že to mezi nima bylo složitější a nebylo to mezi nima už takové). Cele 2 dny říkal, jak se na nás těší až nás zase uvidi. ( Od sebe bydlíme hodinu a půl) jak se mi furt omlouval, tak jsem mu napsala, že by se měl omlouvat hlavně ji, že ona byla přítelkyně. V tu ránu to zas na mě dolehlo a říkala jsem si, že já jsem ta třetí a s tím že má moc práce, tak nebudu rusit. O den později mi napsal, že se k sobě vrací. Chápala jsem to. Ale věděla jsem, že se jen zalekli rozchodu. S ní měl jistotu, protože už jednou mu nevěru odpustila. Ale ona nechce rodinu. A po to právě on touží. Je pár dní co zase to je mezi nima takový vselijaky a vím, že až se uvidíme budeme se spolu normálně bavit jen se bojím, že zase by mi motal hlavu. Protože neví koho z nás vlastně chce a já nechci být ta co rozvrací vztah. Co si o tom myslíte? Hledal jen útěchu? Nebo fakt chtěl kvůli nám přítelkyni opustit jak mi hend po jejich rozchodu rekl? Vím, že byla chyba se stáhnout..jen nevím co teď dál. Nic jsme spolu neměli. Takže nebyla jsem jeho úlet :palec:

Hledal útěchu, jo? :mrgreen: Ne beruško, chtěl si jen zaš. ukat. :roll:
On chudáček neví, koho chce. :mrgreen: Nebuď blbá. :roll: A ta druhá taky. Zbavte se ho obě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.22 17:08

Děkuju všem. Asi máte pravdu. Spis urcite

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
24.10.22 17:10
@Boubinek píše:
Mohl hledat v tobě útěchu co u své přítelkyně neměl. A zamilovat se taky mohl. Jen záleží jak vše vidí on a jak moc špatný to mezi nima byloPříspěvek upraven 24.10.22 v 17:06

Tak utechu rikas? :mrgreen: Mozna proto je zpatky u pritelkyne, kdyz mu milostive dovolila opet vybalit cemodan. To muselo byt mezi nima hodne spatny. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
24.10.22 17:12
@Anonymní píše:
Děkuju všem. Asi máte pravdu. Spis urcite

Hele ja chapu ze te to mrzi, ale nebyl neverny poprve a vem si, jak tobe presvedcive opakovane lhal. To fakt nechces mit doma. Bud rada, ze to prasklo relativne brzo. :hug:

• Citovat
  • Upravit
28
24.10.22 17:16

@Silverine247 právě, že věděl, že ona mu to odpustí :potlesk: někteří nejsou schopny být sami a radši pak přecházejí k milenkám než aby to ukončili. Bohužel i tací jsou :nevim: jestli tady píše, že se stáhla, tak jemu nic jiného nezbývalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
24.10.22 17:19

Pravda, ale je taková, že málokterý nevěrník se zmeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
24.10.22 17:24

Na to že máš dítě, a nějaký vztah už teda asi proběhl, tvuj příběh zní jak z Bravíčka.
Ten jen hledá kde by zasunul a divila bych se, kdybyste byly jen 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
24.10.22 17:55

Zbavte se ho obě dvě. Navíc máš dítě. Vůbec. Pryč s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13245
24.10.22 18:05

Tak moc chtěl tu svoji bývalou kvůli tobě opustit, až mu odpustila xtou nevěru a vrátili se k sobě zpátky…
A proč se s ním budeš zase vídat, i když je zadaný a ty nechceš být ta rozvracečka?
A proč jsi smazala úvodní příspěvek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
24.10.22 18:09
@Magical-eyes píše:
Tak moc chtěl tu svoji bývalou kvůli tobě opustit, až mu odpustila xtou nevěru a vrátili se k sobě zpátky…
A proč se s ním budeš zase vídat, i když je zadaný a ty nechceš být ta rozvracečka?
A proč jsi smazala úvodní příspěvek?

Viď? Asi je tu nová a neví, že existuje citace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.22 18:12

@Magical-eyes smazala bych celou diskuzi, ale nejde to.. máme jednou za čas spolu směny.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky