"Nóbl" dětská oslava (s programem)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
36556
1.2.16 10:06

"Nóbl" dětská oslava (s programem)

Vypadá to, že budu muset na jaře zorganizovat větší narozeninovou oslavu (je to tady zvykem). Máte někdo zkušenosti s objednáváním programu, nějakého prověřeného balonkaře nebo kouzelníka z Prahy nebo tak něco?

Nevím ani, jak vyřeším jídlo, nechce se mi objednávat „obsluhu“, to už my fakt přijde moc. Takže nějaká firma, která dělá obložené talíře, ovocné květiny, ale pro děti? Znáte? Už teď se děsím, kolik to bude stát… Pronajmula bych si čokoládovou fontánu, ale ta hrůza, že se nějaké dítě poleje, spálí…

Ocením každou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
protection
1.2.16 10:17

Kolik tak bude lidí??

• Citovat
  • Upravit
69235
1.2.16 10:19

Hele, já mám tady z emimina od nás ze skupinky od nás jednu, ta je z Prahy a ta vyloženě pořádá narozeninové oslavy, je to její práce. Nechci tady dávat nick, aby to nebyla reklama, ale kdybys chtěla, tak po SZ jí napíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
1.2.16 10:27

Známá si na oslavu pronajala na celé odpoledne tělocvičnu. A všem se to moc líbilo. Občerstvení si připravila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
1.2.16 10:27
@terinka4444 píše:
Hele, já mám tady z emimina od nás ze skupinky od nás jednu, ta je z Prahy a ta vyloženě pořádá narozeninové oslavy, je to její práce. Nechci tady dávat nick, aby to nebyla reklama, ale kdybys chtěla, tak po SZ jí napíšu.

To bys byla hodná. Zatím zjišťuju, co a jak. Bude to v Praze na jaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
1.2.16 10:28
@GraceM píše:
Známá si na oslavu pronajala na celé odpoledne tělocvičnu. A všem se to moc líbilo. Občerstvení si připravila.

Mám opačný problém. Mám prostory, ale „náročné“ známé na jídlo. Pochopitelně, že něco bude domácí. Ale nemůže být všechno a ani bych to nezvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
1.2.16 10:29
@protection píše:
Kolik tak bude lidí??

Cca deset maminek pokud přijdou bez partnerů a dvacet dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
protection
1.2.16 10:32

@Bábrdl Tak to by mě jeblo :D

• Citovat
  • Upravit
36556
1.2.16 10:35
@protection píše:
@Bábrdl Tak to by mě jeblo :D

Já se toho zase tak nebojí. Máme velkou zahradu i prostory dole v baráku (byt máme o patro výš). Spíš mě děsí, aby haranti neprudili, že je tam „nuda“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
protection
1.2.16 10:41

@Bábrdl Já bych zkusila vymyslet nějakou hru „hledání pokladu“… Hledali by různé nápovědy a nakoneci by museli říct např. nějakou větu, slovo, heslo atd… Poklad by mohl být třeba dětské šáno, sladkosti, nějaký kravinky… Dostali by mapku a at si hledají

• Citovat
  • Upravit
2075
1.2.16 10:48

Asi takhle, doma bych to nedělala. Loni jsme to dceři nechali udělat v koutku dětském na ČM a super, připraví co si zaplatíš, mají tam člověka jen co se stará o děti a jejichprogram a zábavu ale upřímně, když je to v dětském koutku tak stejně tam lítají a hrají si dle svého, asi tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
1.2.16 10:54
@Aishenka píše:
Asi takhle, doma bych to nedělala. Loni jsme to dceři nechali udělat v koutku dětském na ČM a super, připraví co si zaplatíš, mají tam člověka jen co se stará o děti a jejichprogram a zábavu ale upřímně, když je to v dětském koutku tak stejně tam lítají a hrají si dle svého, asi tak..

Tady se dělají „venkovní“ oslavy „doma“. Místo opravdu není problém, není to „doma“ jako v bytě.

Mně jde spíš o tu zábavu - balonkář, malování na obličej kouzelník?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
1.2.16 10:55
@protection píše:
@Bábrdl Já bych zkusila vymyslet nějakou hru „hledání pokladu“… Hledali by různé nápovědy a nakoneci by museli říct např. nějakou větu, slovo, heslo atd… Poklad by mohl být třeba dětské šáno, sladkosti, nějaký kravinky… Dostali by mapku a at si hledají

To nezní špatně. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21895
1.2.16 10:57

@Bábrdl na tom, aby to bylo doma trvas? Za hezkeho pocasi, na zahrade je o dost vic moznosti, co s detmi delat a hlavne by se krasne zabavili sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
1.2.16 11:01
@Eemii píše:
@Bábrdl na tom, aby to bylo doma trvas? Za hezkeho pocasi, na zahrade je o dost vic moznosti, co s detmi delat a hlavne by se krasne zabavili sami.

Asi jsem to napsala špatně, bude to na zahradě se zázemím v domu. Být to jen „doma“, tak mě hrábne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí