Noční buzení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4092
14.2.11 10:37

Noční buzení

Ahojky od kdy se vám mimi přestaly v noci budit? Ten můj se budí furt tak 5 krát a chce kojit. Přitom hlad asi nemá před spaním zdlábne dost šílenou porci kaše. Usíná jenom při kojení nevíte jak ho to odnaučit? už bych se fakt ráda vyspala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21522
14.2.11 10:45

kojené děti tohle bohužel dělají. a je to jen zvyk a touha pomazlit se a ududlat. pokud na to máš nervy, tak zkus estvillovu metodu (nejlépe popsaná v knize Dětská nespavost). prostě nedat, nechat plakat a v ptrodlužujících se intervalech chodit ujistit, že jsi u něj. jinak klárka v tomhle věku jedla jen jednou kolem 4-5 hodiny ranní. ale v 6 měsících co hodinu a půl a to jsem fyzicky nezvládala, takže dostala kaši a nasadili jsme Estvilla - za 3 dny pochopila a spala. ale je to jen pro silné nervy a musíš být přesvědčená, že to opravdu chceš udělat. a pokud to vyzkoušíš, tak musíš vytrvat až do konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
14.2.11 10:56

Jo knihu jsem už zakoupila asi do toho pudu jsem už fakt unavená :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
14.2.11 10:59

moje se budila 3× za noc do 2 let :mrgreen: to uz byl jen zvyk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
14.2.11 11:00

Synovi je rok a osm měsíců, v noci ho nekojím od jeho 14ti měsíců a stále se mi tak 3× za noc vzbudí :zed: Většinou stačí, když na něj promluvím z postele, že je ještě noc, aby spinkal, občas musím vstát a podat mu lahev s vodou. Ale už se taky těším, až bude spát non-stop :lol:

Jen k té kaši večer…Luky taky sní neuvěřitelnou porci, ale má po kaši žízeň..možná se ti taky budí žízní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
14.2.11 11:01

taky jsem toho mela dost, vzala jsem k posteli jen flasku s cajem a nic jineho nebylo, casem ji to omrzelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
14.2.11 11:05

Do vyřvávací metody bych nikdy nešla. Nemám to srdce nechat své dítě plakat, když ho můžu zklidnit jinak. Ono z toho vyroste. Vždycky jsme za malou šli, hned jak zaplakala, stačilo jen pohoupat (při tom si krkla nebo prdla, což mi přijde jako normální důvod zaplakání), dát pusu a hned položit a zvykla si, že jsme poblíž, takže se nijak často nebudí, jen 2-3× za noc nakojí. Pak přednám do postýlky, pokud neusnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
14.2.11 11:09

ahoj, našemu je skoro 14m a stále se budí, jednou na vodu, minimálně jednou že neví jak si lehnout, sedí spí a fnuká a okolo 6 na mlíko…vždycky si říkám že jednou bude doba kdy ho budu rano tahat z postele do školy a nebo bude po diskotece vyspavat až do oběda, to mě vždycky dodá sílu že to nevyspání k dětěm patří a jednou na to budeme všichni s radostí vzpomínat

• Citovat
  • Upravit
16694
14.2.11 11:16

Jo jo, Merret, taky se tím pořád uklidňuju :lol: Luky se mi tedy na 14ti měs. budil max. po dvou hodinách, spíš míň. Tehdy mi došla trpělivost a noční kojení jsem zrušila během týdne. Musím říct, že je to ale čím dál lepší…ještě si moc dobře pamatuju ty galeje, kdy jsem musela vstát, nakojit, nechat říhnout, uspat, uložit, jít si lehnout a za hodinu a půl nanovo :-P Teď už to hulákání na něj, aniž bych vystrčila nos z pod peřiny, je naproti tomu těžká pohoda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
14.2.11 11:17

můj se taky pořád budí a jestli bude po mě buzdit se bude do 4 let :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
9133
14.2.11 12:00

Kubík se taky budí nejmíň pětkrát na noc a chce prso.Někdy se mi podaří ho ududlíkovat,ale většinou bez kojení neusne.Ale na to,aby jsem ho nechala dlouho brečet,na to nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
14.2.11 12:05
lucie.t píše:
moje se budila 3× za noc do 2 let :mrgreen: to uz byl jen zvyk.

i já to tak měla u syna…do 2 let. strašný! Pořád jen mléko, dnes je to „puboš“ a mléko nemůže ani vidět…paradox co??? Jinak nejml. dcera se od 2. měsíce nebudila . Usmula ve 21 hod a vstávala kolem 8 ráno, nekdy i v devět. Zato ted si to vybírá. Je jí 15. měs. začíná se v noci budit na jídlo. Nechápu to! Ach jo, taky se ted moc nevyspím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
14.2.11 12:44
myška07 píše:
Kubík se taky budí nejmíň pětkrát na noc a chce prso.Někdy se mi podaří ho ududlíkovat,ale většinou bez kojení neusne.Ale na to,aby jsem ho nechala dlouho brečet,na to nemám :nevim:

Jak se tak dívám máme nejen stejný metřík, stejný problém, ale taky skoro stejně staré dítě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
14.2.11 16:17
mikky píše:
myška07 píše:
Kubík se taky budí nejmíň pětkrát na noc a chce prso.Někdy se mi podaří ho ududlíkovat,ale většinou bez kojení neusne.Ale na to,aby jsem ho nechala dlouho brečet,na to nemám :nevim:
Jak se tak dívám máme nejen stejný metřík, stejný problém, ale taky skoro stejně staré dítě :lol:

Jo jo,taky jsem si všimla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.11 13:39

Dobrý den maminky.
Mám 8mi měsíční holčičku,chodí spát tak kolem půl 9 a vydrží spát tak do jedné,a pak to přijde,přibližně každou hodinu a půl až dvě je vzhůru a chce mlíčko.a tak kolem 4 ráno ji chytne záchvat pláče.Nevíte některá náhodou co s tím???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí