Noční děsy!!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
10.3.18 20:40
@Anonymní píše:
Vzít ho k sobě do postele? Mě se to stalo s mou 2 letou dcerou, naposled včera před půlnocí. Nestalo se u vás něco? Jí před půl rokem zemřela máma.

Spí se mnou v posteli. Je vlastně úplně jedno, kde spí. Děje se mu to i u babičky a dědy. Před rokem a půl se od nás odstěhoval manžel… Ale začalo to až teď před 2 měsíci, takže s tím bych to nepropojovala. Jinak nového nic. Vše při starém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
10.3.18 20:47

Nezačal si uvědomovat otázku smrti? Já si pamatuji že jako malá jsem viděla film kde nějak chtěli někoho upalit…strasne jsem se pak bála že naši umrou a budu tady sama.. Úplně úzkostne stavy, panika. Velmi silné pocity… Napadlo mě to že se mu zdají takové skarede sny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
10.3.18 20:51
@kavulenka píše:
Nezačal si uvědomovat otázku smrti? Já si pamatuji že jako malá jsem viděla film kde nějak chtěli někoho upalit…strasne jsem se pak bála že naši umrou a budu tady sama.. Úplně úzkostne stavy, panika. Velmi silné pocity… Napadlo mě to že se mu zdají takové skarede sny.

Já vážně nevím… Nevím, jak mu pomoct :-(
Za 14 dní jdeme na sezení k paní, která se zabývá regresí. Popravdě řečeno, vůbec nevím, co od toho můžu čekat, ale zkusím cokoli!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
10.3.18 21:37

@listicka85 tak snad je to jen nějaké období, zkuste to vydržet, dcera na ně trpěla asi také kolem 2 roku.. Byl to horor, desy jsem neznala, dnes bych k tomu přistupoval jinak… Nepomůže nic jen vydržet v zkoumat jak se nejrychleji uklidní… Nám nezbylo než si sednout k posteli počkat až se vyplace z nejhoršího a pak ponosit, uklidnit…zkusila bych navodit pocit bezpečí, např. Nějaké světlo tlumené po celou noc, naše dcerka má takový vánoční řetěz na baterky přes noc, pak jsme ji začalo pouštět na rádiu mluvené pohádky když se v noci vzbudí pustíme je znova… Tak třeba něco takového nebo nějakou hudbu slabounce poustet k uspavani. Zkusit ať si vybere nějakou hračku k posteli nebo přímo nového plyšáka s kterym bude spavat a bude jeho jakoby ochránce… Vím 8 let nejsou 4 ale třeba to pomuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
10.3.18 22:16
@kavulenka píše:
@listicka85 tak snad je to jen nějaké období, zkuste to vydržet, dcera na ně trpěla asi také kolem 2 roku.. Byl to horor, desy jsem neznala, dnes bych k tomu přistupoval jinak… Nepomůže nic jen vydržet v zkoumat jak se nejrychleji uklidní… Nám nezbylo než si sednout k posteli počkat až se vyplace z nejhoršího a pak ponosit, uklidnit…zkusila bych navodit pocit bezpečí, např. Nějaké světlo tlumené po celou noc, naše dcerka má takový vánoční řetěz na baterky přes noc, pak jsme ji začalo pouštět na rádiu mluvené pohádky když se v noci vzbudí pustíme je znova… Tak třeba něco takového nebo nějakou hudbu slabounce poustet k uspavani. Zkusit ať si vybere nějakou hračku k posteli nebo přímo nového plyšáka s kterym bude spavat a bude jeho jakoby ochránce… Vím 8 let nejsou 4 ale třeba to pomuze

Už jsem vyzkoušela snad všechno. V posteli má u sebe celý arzenál plyšáků, před spaním čtu pohádky, v místnosti máme barevné tlumené světlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
10.3.18 22:19

@listicka85 asi tě nepotěším, ale můjmuž na to trpěl a trpí do dnes, kdy někdy třea jednou za měsíc někdy i vícekrát, že vzbudí, celý udýchaný a vyplašený..
I jako dospělý to je někdy mazec co se mu zdá..
Co vím, tak lékaři mu řekli, že je to určitý druh stresu přes den.. Někdy je období, kdy půl roku nic a někdy i víckrát do měsíce..
Tak záleží. Bohužel máme dva kluky a už začínají i oni vykřikovat ze spaní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401