Noční děsy dítě rok a půl

7
20.2.24 12:52

Noční děsy dítě rok a půl

Ahoj prosím vás maminky o radu dnes měla moje holčička poprvé noční děs bylo to teda strašné já jsem z toho byla tak psychicky v šoku že jsem potom nezabrala snad dvě hodiny jsem to měla před očima. Malá z ničeho nic začala křičet v postýlce a strašně sebou vrtila v postýlce, padala, různě kopala nohama, rukama a u toho nesnesitelný řev. Já jsem v životě nic takového nezažila, snažila jsem na ní mluvit ale nevnímala, tak jsem si ji vzala do náruče ale bylo vidět že prostě jak kdyby spala a strašně ji bušilo srdíčko, v momentě kdy jsem ji vzala do náruče tak začala znovu, položila jsem ji na postel a ona se začala plazit a u toho strašně ječela, stalo se to kolem půl 12, byla to jak nějaká vystřižená scéna z hororu, potom jak když utne chvilku spala potom se probrala sedla si a začala se na mě smát a hrála si s brýlemi, co mám odložené u postele zato já jsem byla úplně v šoku potom nemohla hodinu zabrat tak jsme jen tak leželi v posteli, momentálně toho je na nás obě moc rostou jí zuby jedničky nahoře, dvojky i špičáky zaráz má teploty, průjem a v noci se často budí kvůli zubům ale tohle byl opravdu děs. Neměl by někdo radu, kdo tímto prošel co pomáhá na ten děs a tak všeobecné na lepší spánek nějaký přírodní lék? Nebo vychytávku? Tento rok nám opravdu nezačal moc růžově nejdřív chřipka, rýma tet zuby a nakonec ještě toto a to máme jít ještě na očkování na spalničky no mě asi omyje. Jo a nějakou radu pro mě na to abych to všechno zvládla a nešlehlo to se mnou? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29
20.2.24 13:12

Ahoj, vim ze te to urcite strasne vydesilo ale v tomhle veku ty desy proste jsou 🙂 uvadi se ze u deti ty desy jsou normalni parkrat do mesice tak uvidis jestli to byla jen takova jednorazovka 🙂ale napisu cerstvou zkusenost u meho syna 7 let. V prosinci mel teplotu pres 38 v noci se probudil cely zpoceny, zmateny, rval strachy a mluvil fakt uplne blaboly chvili to vypadalo jako by ho neco posedlo. U te horecky se desy taky objevuji jenomze u nej byl problem ze pokracovaly cely tyden pri normalni teplote, zkontaktovala jsem detskou lekarku a ta poradila homeopatika SEDALIA, ktere zabraly jenomze po vysazeni se desy opet vratily, resila jsem to pak i s neurolozkou a ta poradila davat horcik a svete div se po horciku zadne nocni desy 😀 u te sedelia pisou ze je od 1 roku ale horcik nevim od jakeho veku se muze podavat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14720
20.2.24 13:21

S nočními děsy moc neporadím. Určitě je měly minimálně dvě z našich čtyř dcer. Ale ne moc často, myslím, že každá tak maximálně 10× za život. Poprvé jsem se snažila dceru uklidnit, ale reagovala hůř než předtím, takže jsem počkala, až to přejde. Pak už jsem to znala, byla jsem u ní a čekala. Když se tím řevem probudil někdo další, vysvětlila jsem, o co jde, a že s tím nejde nic dělat, jen čekat.

Ale jednu radu mám - nestresuj se k tomu všemu ještě tím očkováním. Očkujte, až bude malá úplně zdravá. Očkování můžete klidně několikrát odložit, to není problém. Osobně bych počkala na nějaké lepší počasí, kdy nebudou všude možně virózy, chřipky, spála atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí