Noční děsy dospělý

14
14.11.24 02:55

Noční děsy dospělý

Dobrý večer, omlouvám se předem za chyby, ale padám na hubu. Už víc jak půl roku mám problém se spaním, nebo spíš problém s tím, že chodím opravdu hodně pozdě spát. V neděli jsem onemocněla, tak bolestivou angínu jsem snad nikdy nezažila. Od úterý mám nasazená atb. A měla jsem dva dny horečky, takže ty noční běsy jsou čemu přisuzovat. Je mi už lépe, horečky nemám, ale to spaní je neskutečný.

Každou půl hodinu se probouzím, nedokážu spát celou noc, zdají se mi divné sny a to i přes den dokážu spát max hodinu i s tím, že se tak 3× probudím. Teď jsem se tak 5× probudila s hrozným tlakem na hrudi a snad až s takovou atakou bych řekla. Myslíte, že je to tou nemocí, nebo spíš to řešit s lékařem. Jsem opravdu vyřízená, nikdy se mě tohle nestalo. Jedu už skoro 4 tou noc takhle a už se začínám modlit před spaním, ať se dočkám kvalitního spánku. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9023
14.11.24 06:21

Bereš něco na bolest? To co popisuješ mi při nemoci začal dělat Brufen. Už dvakrát při covidu jsem ho brala pro silné bolesti hlavy, jinak ho beru tak jednou za rok třeba na bolest zad. Při těch Covidech mi to nedělá dobře. Mám stejné stavy, plus vysoký tlak. Noční děsy, budím se pak leknutím pořád dokola. Už se mu tedy vyhýbám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
14.11.24 15:34
@Kandra píše: Více

Ahoj,

udělej si nějaký noční rituál: medunkový čaj, vonnou koupel, namaž si nohy a ruce heřmánkovou/měsíčkovou mastí (co ti voní), vyvětrej si místnost… Před spaním nečti, nebud na netu, nesleduj ošklivé filmy, apod. prostě relaxuj, věnuj se sobě…

Třeba ti to pomůže. Někdy člověk přes den nastřádá tolik ošklivého, že to v noci zpracovává a nemůže spát. Pak je to začarovaný kruh.

Pokud ani to nepomůže, pak nějaký přípravek na spaní. Začala bych homeopatikama - ty jsou volně prodejná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
14.11.24 16:05

Nemodli se, at se dočkáš kvalitního spánku, ale pomodli se k Ježíšovi a Otci, aby ti pomohli, ze jsi unavena. Myslim to vážně, s plným vědomím, ze většina lidi je ateistická. Ale to je pak na tobě, když nezkusíš všechno. Přeji rychlé uzdravení.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová