noční kojení a odkrknutí

68
15.4.08 16:24

noční kojení a odkrknutí

Dneska jsem zaslechla v televizi, že není potřeba nechávat odkrknout dítě, které usne při nočním kojení, chci se zeptat, jestli to tak také děláte a jakou máte zkušenost. Mně by to teda bodlo, Mates vždycky usne a já s ním pak chodím jako blázen a přemlouvám:o). Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3585
15.4.08 16:34

Ahoj, já to teda nikdy nedělala. Jednak mi holka taky vždycky usnula a byla jsem za to ráda, dokonce se často stalo, že jsem u kojení usnula i já a probudily jsme se obě až ráno, já mlíkárnu venku, no sranda pohled:) Nikdy nebyl žádný problém, tak si myslím, že pokud nejde o nějak extrémně blinkací dítko, tak že to snad není až tak nutné. A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
15.4.08 16:41

ani jendoho syna jsem v noci brkat nedávala, vždy se mi vzbudili a musela jsem stejně ukojit do spánku nanovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
15.4.08 16:47

Taky jsem nenechávala Tobíka v noci brknout, byla jsem ráda, že usnul a mohla jsem ho položit :wink:
Měl zvednutou matraci v postýlce, ani jednou se mi v noci nepoblinkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
15.4.08 17:27

Ahoj, ¨
taky jsem nedávala v noci odbrknou ani jednu :) Byla jsem ráda, že obě znova hned usnuly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
15.4.08 17:37

Taky nedáváme brkat-jednak teda když byla emmi úplný prcek tak jse ke koju lehly a spaly hned obě a jednak prostě na to nezbývá ani sil,v noci jsem ráda že jsem ráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
15.4.08 17:39

No to jste mi udělaly radost, já taky v noci sotva chodím, tak to hned dneska vyzkouším, moc díky:o).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
15.4.08 17:44

Taky to v noci nedělám.Jen Tomáška pak položím na bok,kdyby něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
15.4.08 17:49

Odříhnutí

Mám už druhé dítě a v noci jsem neodříhávala,když holky usnuly.Ba naopak,byla jsem ráda,že spí.A od Sama doma mám i čisté svědomí,že jsem jim neublížila. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
15.4.08 19:38

Ahoj.
Kojím v polosedu a vždycky prcka zvednu po kojení na remeno k odříhnutí.A většinou tak v sedě usnu. :wink: Někdy si brkne jen tou změnou poklohy.Ale když si neodbrkne,tak to neřeším a položím si ho vedle sebe (na bok a vyvýšeně) a spím dál. Bylo to stejné u všech dětí.
Akorát ráno po probuzení víc prdí. :oops: :lol: A když byl mladší,tak ho trochu bolelo bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
15.4.08 20:03

Ahoj, při nočním kojení jsem odkrnout nedávala a nedávám. Kojím v leže a ve vodorovné poloze ho pak přendavám do postýlky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
16.4.08 08:17

Ahoj, já sice krmím UM, ale taky nečekám na brkánek. Malý je sice probraný, ale já si s ním lehnu, leží mi na břiše v poloze cca 45°, někdy si brkne, ale pokud ne tak to neřeším. Málokdy se mi v noci poblinkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
16.4.08 10:18

Tak jsme nic nevyzkoušeli, Matýsek se po… :D , ale dneska spinkal krásně, hned po přebalení usnul jako špalek. No ale stejně se těším, že to co nejdřív vyzkoušíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
16.4.08 20:30

Taky nenechávám malou odříhnout. Mám dechový monitor, takže jsem v klidu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
17.4.08 22:08

no Lea teda někdy má problémy…když jí v noci nakojim, tak ji na chvilku zvednu, jestli si třeba nedrcne, ale vydržim to tak minutu, pak padám na pusu-takže když to nestihne, tak ji položim a spíme…no a tak ve třetině případů se mi za hodinku vzbudí řevem, že jí tlačí bříško-pak si drcne, ale někdy už neusne :roll: ..tak třeba dvě hodiny… :evil: no a jindy se vzbudíme brekem ještě pozdějc, protože z krknutí už jsou prdíky a to je pak na dlouhou nemilou noční seanci… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová